1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Junius

Posts by Junius

• MDKA (Medika d.d.)

• Junius
    • July 4, 2024 at 11:32 AM

Dionica u zadnjih godinu dana nije bila jeftinija...ovo vam kolegica Ivana prodaje, ovako je zasipala bid i VLEN-a na 9 kn...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• MDKA (Medika d.d.)

• Junius
    • July 4, 2024 at 10:45 AM
    Quote from tiko1

Na kupnji samo 7 dionica meni Ce postati interesantna ako padne ispod 5 za sad mi je cijena preskupa za ovako nelikvidna dionicu

P/E 9 a vi bi jeftinije???

• Što smo danas tržili

• Junius
    • June 28, 2024 at 11:38 PM
    Quote from Nevera
    Quote from bjane

hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan:|

moj tip neće.:!:

Nisu prodavali ispod 203. Tjedno prodaju do 1000 dionica. U prvih 10 nema neke velike promjene sa obzirom na količinu trgovanih dionica.

Mislim da će dionica pasti, normalno, u maho do 203 a onda mrtvilo i potresnje trejdera koji uzimaju dividendu.

Hm, daljnja stabilnost cjene ovisi od Fi.

Jako špeklutivno, imam šta imam, trenutno niti kupujem ni prodajem zbog fonda koji ce oćito koćiti rast u ovoj godini.

Display More

U zadnjih mjesec dana, po radnom danu u prosjeku prodaju po 372 dionice...ide to brzo...također trebate imati na umu da će se zadnjih 10000 razgrabit brzo...

A onda sa druge pozicije vidiš da je P/E SPAN-a 139, a ERNT oko 13,4, pa se zapitaš zašto bi cijena uopće pala.

Doduše jednome rastu prihode, dok drugome stagniraju ili rastu za inflaciju..,ali na kraju dana pika se samo neto dobit.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • June 28, 2024 at 10:19 PM
    Quote from bjane
    Quote from Junius

+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...

hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan:|

moj tip neće.:!:

Ako mirovinac ne bude prodavao na niže, neće. Ako i pade bude do 203€ i brzo se bude oporavila.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • June 28, 2024 at 2:21 PM

+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Junius
    • June 27, 2024 at 6:12 PM

Banka iz godine u godinu napreduje:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Junius
    • June 27, 2024 at 6:01 PM
    Quote from Jope

Jaka smo mi burza kad se cijena ovakve banke štopa sa 100 dionica😥

hmmm pa nisu ljudi blesavi, tih 100 dionica je prvih 100 od 70000 kategorije B plus onih 10000 kategorije A koje se ne vide u top 10.

Kako bilo, rezultati 2Q će odrediti sudbinu cijene dionice...

• Junius
    • June 26, 2024 at 2:18 PM
    Quote from babo65

Sve ide gore samo cijena dionica stoji🫢

Eto danas je odma mirovinac zaštopa sa nalogom od 100 dionica na 230€^^

• Što smo danas tržili

• Junius
    • June 26, 2024 at 2:17 PM

+ADPL po 12,90€ ( vidim kupuje se na veliko pa zašto ne i ja)

• Junius
    • June 24, 2024 at 5:06 PM

DIO GRAĐANA koji otplaćuju kredite uz promjenjive kamatne stope već početkom srpnja dobit će prve povećane rate kredita, potvrdili su za RTL iz Hrvatske narodne banke. Riječ je o kreditima vezanim uz nacionalnu referentnu stopu (NRS) i odnosi se na oko 76.000 stambenih kredita te oko 110.000 gotovinskih kredita

---------------------------------------------------------------------------

Od 1.7 raste NRS, o ovome sam već pisao, tko čita i prati...svi krediti u HPB sa promjenjivom kamatom do 2023 su u NRS-u.

• Junius
    • June 13, 2024 at 10:16 AM
    Quote from point

...ono što ja vidim/pratim da će hpb 2024 završiti s lijepom dobiti(ne dogode li se ekstremno dobre ili loše vijesti) BVPS min.300e, nakon odluke vlade na jesen i isplati rekordne dividende P/B 1 i više...

Nije nagovor na kupnju /prodaju;)

Sad i je vrijeme za pozicioniranje u HPB radi dividende, kad vlada objavi odluku tada će biti kasno( skupo)...a i nigdje ne piše da će to biti baš na samom kraju godine..

• Junius
    • June 12, 2024 at 9:53 PM
    Quote from abc1
    Quote from Junius

Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.

Zašto Plenković vodi državne firme?

Ne razumijem pitanje???

• Junius
    • June 12, 2024 at 9:44 PM
    Quote from abc1

Dokle god to bude državna banka, a paradoksalno da je bolje da je, nego da nije, vjerujem u puno manje nego nekada, ponekada se ipak pojavi ponešto.

Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.

• Junius
    • June 12, 2024 at 6:02 PM

Nema više džabe dionica gospon tiko1 ni u stare babe.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • June 12, 2024 at 10:39 AM
    Quote from quasar

Kakva crna woke agenda...

Evo ova. https://www.boeing.com/sustainability…sion#Commitment

Skrolajte malo put dole, vidit ćete kojim se glupostima bave i to vrlo ozbiljno.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • June 12, 2024 at 10:05 AM
    Quote from quasar

Tako su i manageri u Boeingu mislili da je njihov jedini posao da dioničarima stvaraju dobit.

Ne, tamo su se bavili implementacijom woke agende unutar firme.

• MDKA (Medika d.d.)

• Junius
    • June 11, 2024 at 2:21 PM

Al su se naslagali na ASK....dajte malo niže kolege pa će vam nalog proći...

• Junius
    • June 8, 2024 at 12:46 AM
    Quote from point

Milijarderi SAD trenutno ulazu u dionice banaka,treba li im vjerovat!?. Hmmm,,;),prosudite sami

Može nekakav link na ovu tvrdnju???

• Junius
    • June 6, 2024 at 10:18 PM

Zanimljivo u utorak je Erste Plavi prodao 189 od 189 protrgovanih dionica...

• Junius
    • June 6, 2024 at 3:40 PM
    Quote from tiko1

ECB snizio kamatne stope a bankarske dionice skočile ili je očekivano vece smanjenje ili tržište to nije briga

Da bi nešto palo treba prvo rasti...ovde je rast izostao na destine dobrih vijesti, a i sve je to već ukalkulirano u cijenu, kako sam već rekao prije koji tjedan. Red je da dionica poraste barem na P/E 7.

EDIT: Uz to ask do 250€ gotovo i da ne postoji.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt