Dionica u zadnjih godinu dana nije bila jeftinija...ovo vam kolegica Ivana prodaje, ovako je zasipala bid i VLEN-a na 9 kn...
Posts by Junius
-
-
Na kupnji samo 7 dionica meni Ce postati interesantna ako padne ispod 5 za sad mi je cijena preskupa za ovako nelikvidna dionicu
P/E 9 a vi bi jeftinije???
-
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan
moj tip neće.
Nisu prodavali ispod 203. Tjedno prodaju do 1000 dionica. U prvih 10 nema neke velike promjene sa obzirom na količinu trgovanih dionica.
Mislim da će dionica pasti, normalno, u maho do 203 a onda mrtvilo i potresnje trejdera koji uzimaju dividendu.
Hm, daljnja stabilnost cjene ovisi od Fi.
Jako špeklutivno, imam šta imam, trenutno niti kupujem ni prodajem zbog fonda koji ce oćito koćiti rast u ovoj godini.
U zadnjih mjesec dana, po radnom danu u prosjeku prodaju po 372 dionice...ide to brzo...također trebate imati na umu da će se zadnjih 10000 razgrabit brzo...
A onda sa druge pozicije vidiš da je P/E SPAN-a 139, a ERNT oko 13,4, pa se zapitaš zašto bi cijena uopće pala.
Doduše jednome rastu prihode, dok drugome stagniraju ili rastu za inflaciju..,ali na kraju dana pika se samo neto dobit.
-
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan
moj tip neće.
Ako mirovinac ne bude prodavao na niže, neće. Ako i pade bude do 203€ i brzo se bude oporavila.
-
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
-
Banka iz godine u godinu napreduje:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jaka smo mi burza kad se cijena ovakve banke štopa sa 100 dionica😥
hmmm pa nisu ljudi blesavi, tih 100 dionica je prvih 100 od 70000 kategorije B plus onih 10000 kategorije A koje se ne vide u top 10.
Kako bilo, rezultati 2Q će odrediti sudbinu cijene dionice...
-
Sve ide gore samo cijena dionica stoji🫢
Eto danas je odma mirovinac zaštopa sa nalogom od 100 dionica na 230€
-
+ADPL po 12,90€ ( vidim kupuje se na veliko pa zašto ne i ja)
-
DIO GRAĐANA koji otplaćuju kredite uz promjenjive kamatne stope već početkom srpnja dobit će prve povećane rate kredita, potvrdili su za RTL iz Hrvatske narodne banke. Riječ je o kreditima vezanim uz nacionalnu referentnu stopu (NRS) i odnosi se na oko 76.000 stambenih kredita te oko 110.000 gotovinskih kredita
---------------------------------------------------------------------------
Od 1.7 raste NRS, o ovome sam već pisao, tko čita i prati...svi krediti u HPB sa promjenjivom kamatom do 2023 su u NRS-u.
-
...ono što ja vidim/pratim da će hpb 2024 završiti s lijepom dobiti(ne dogode li se ekstremno dobre ili loše vijesti) BVPS min.300e, nakon odluke vlade na jesen i isplati rekordne dividende P/B 1 i više...
Nije nagovor na kupnju /prodaju
Sad i je vrijeme za pozicioniranje u HPB radi dividende, kad vlada objavi odluku tada će biti kasno( skupo)...a i nigdje ne piše da će to biti baš na samom kraju godine..
-
Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.
Zašto Plenković vodi državne firme?
Ne razumijem pitanje???
-
Dokle god to bude državna banka, a paradoksalno da je bolje da je, nego da nije, vjerujem u puno manje nego nekada, ponekada se ipak pojavi ponešto.
Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.
-
Nema više džabe dionica gospon tiko1 ni u stare babe.
-
Kakva crna woke agenda...
Evo ova. https://www.boeing.com/sustainability…sion#Commitment
Skrolajte malo put dole, vidit ćete kojim se glupostima bave i to vrlo ozbiljno.
-
Tako su i manageri u Boeingu mislili da je njihov jedini posao da dioničarima stvaraju dobit.
Ne, tamo su se bavili implementacijom woke agende unutar firme.
-
Al su se naslagali na ASK....dajte malo niže kolege pa će vam nalog proći...
-
Milijarderi SAD trenutno ulazu u dionice banaka,treba li im vjerovat!?. Hmmm,,
,prosudite sami
Može nekakav link na ovu tvrdnju???
-
Zanimljivo u utorak je Erste Plavi prodao 189 od 189 protrgovanih dionica...
-
ECB snizio kamatne stope a bankarske dionice skočile ili je očekivano vece smanjenje ili tržište to nije briga
Da bi nešto palo treba prvo rasti...ovde je rast izostao na destine dobrih vijesti, a i sve je to već ukalkulirano u cijenu, kako sam već rekao prije koji tjedan. Red je da dionica poraste barem na P/E 7.
EDIT: Uz to ask do 250€ gotovo i da ne postoji.