Kamate na današnjem sastanku ECB ostale nepromijenjene...3.75%![]()
Posts by Junius
-
-
Jel nekom sjela dividenda?
Je sjela je...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evo netko malo ozbiljniji je počeo jest ASK na HPB-u...
-
Evo nas probili smo 240€...
-
Netko prodao 6604 dionice IKBA po 414€...bogami lipi popust od 10%
-
Hoćemo li do 240€, pitanje je sad heheh
-
+ 80 ADPL da zaukružim količinu😁
Ne znam što da kažem...
ADPL PBZ CO OMF - KATEGORIJA B -947 -0.02% 104,037 2.48% 1.33M -
Ispadamo li iz Crobexa ako se nastavi ovakvo zatišje, koliko je potrebno za zromjesečno trgovanje?
Iz Crobex10 ispadamo, iz Crobex-a ako bude manje od 75% radnih tanja trgovanja.
-
ajde...prodao si sa minusom i sad navlačiš
...27.06. su riješili 780kom a nakon toga ništa...Imam 900 dionica prosjek 13€...volio bi dokupiti, ali ne preplatiti...
-
A cijena pada 🤔
CO krati poziciju..lako moguće da ovo ode na 10-11 €....
-
Dionica u zadnjih godinu dana nije bila jeftinija...ovo vam kolegica Ivana prodaje, ovako je zasipala bid i VLEN-a na 9 kn...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Na kupnji samo 7 dionica meni Ce postati interesantna ako padne ispod 5 za sad mi je cijena preskupa za ovako nelikvidna dionicu
P/E 9 a vi bi jeftinije???
-
Display More
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan

moj tip neće.

Nisu prodavali ispod 203. Tjedno prodaju do 1000 dionica. U prvih 10 nema neke velike promjene sa obzirom na količinu trgovanih dionica.
Mislim da će dionica pasti, normalno, u maho do 203 a onda mrtvilo i potresnje trejdera koji uzimaju dividendu.
Hm, daljnja stabilnost cjene ovisi od Fi.
Jako špeklutivno, imam šta imam, trenutno niti kupujem ni prodajem zbog fonda koji ce oćito koćiti rast u ovoj godini.
U zadnjih mjesec dana, po radnom danu u prosjeku prodaju po 372 dionice...ide to brzo...također trebate imati na umu da će se zadnjih 10000 razgrabit brzo...
A onda sa druge pozicije vidiš da je P/E SPAN-a 139, a ERNT oko 13,4, pa se zapitaš zašto bi cijena uopće pala.
Doduše jednome rastu prihode, dok drugome stagniraju ili rastu za inflaciju..,ali na kraju dana pika se samo neto dobit.
-
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan

moj tip neće.

Ako mirovinac ne bude prodavao na niže, neće. Ako i pade bude do 203€ i brzo se bude oporavila.
-
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
-
Banka iz godine u godinu napreduje:
Jaka smo mi burza kad se cijena ovakve banke štopa sa 100 dionica😥
hmmm pa nisu ljudi blesavi, tih 100 dionica je prvih 100 od 70000 kategorije B plus onih 10000 kategorije A koje se ne vide u top 10.
Kako bilo, rezultati 2Q će odrediti sudbinu cijene dionice...
-
Sve ide gore samo cijena dionica stoji🫢
Eto danas je odma mirovinac zaštopa sa nalogom od 100 dionica na 230€

-
+ADPL po 12,90€ ( vidim kupuje se na veliko pa zašto ne i ja)
-
DIO GRAĐANA koji otplaćuju kredite uz promjenjive kamatne stope već početkom srpnja dobit će prve povećane rate kredita, potvrdili su za RTL iz Hrvatske narodne banke. Riječ je o kreditima vezanim uz nacionalnu referentnu stopu (NRS) i odnosi se na oko 76.000 stambenih kredita te oko 110.000 gotovinskih kredita
---------------------------------------------------------------------------
Od 1.7 raste NRS, o ovome sam već pisao, tko čita i prati...svi krediti u HPB sa promjenjivom kamatom do 2023 su u NRS-u.