+ATPL po 58,20€
-ATPL po 59 €
prvi day trade ove godine od 2h.
+ATPL po 58,20€
-ATPL po 59 €
prvi day trade ove godine od 2h.
Saudijcima su uzeli 10% dionica banke, a likovi ih dokapitalizirali krajem lanjske godine...
Koliko je pisalo dionicari dobivaju za dionice cijenu preuzimanja
To je neke sića...5-10% prijašnje tržišne vrijednosti udjela, čisto da se zadovolji forma i izbjegnu sudske parnice.
Kako danas prošao nalog u 16:15h?
spašavanje ove posrnule švicarske banke je svakog švicarca koštalo 12500 franaka, a već su jednom 2008. platili spašavanje ubs koja je sad profitirala kupnjom ove prve. u ponedjeljak su bile demonstracije jer je ljudima dopi.dilo da drugi dijele bonuse a kad je gubitak onda su preveliki da bi propali. najveći gubitnici su saudijci posebno fond obitelji olajan (nikad čuo) i katarski suvereni fond. u glavnom u perzijskom zaljevu nisu oduševljeni ovom situacijom dok su ameri opet pokazali kako se to radi. kad opljačkaš švicarce onda si stvarno majstor.
Saudijcima su uzeli 10% dionica banke, a likovi ih dokapitalizirali krajem lanjske godine...
Za kolegu StipuCro koji mi udara dislajke
Ovo je vrhunac ironije, Dalija Pintarić koja je vodila kampanju protiv trgovine djecom, je optužena i vjerojatno će biti i osuđena za trgovinom pazi sad djecom...
"Božanska" providnost u ovom slučaju baš ima smisla za satiru.
+LRHC po 162€ (umjesto da kratim pozicije ja kupujem)
-LRHC po 173-174€...lijepi swing trade od 48h., bit će bureka i jogurta koliko hoćeš...
Display MoreJao, koja patetika
...ljudima su puna usta prave države i pozivanja na rad prave države i sad kad je ta pravna država pokazala rad na njihovog primjeru kmečanje i patetika...bdw za Pelnkovićev HDZ ne bih glasao da mi je zadnje u životu...
Bas imamo puno za birat
Ovo dole namjerno pisem malim slovima
mozemo..............................tomasevic
Kao na Hugu
Ajde i ovi Možemo-vci vole trgovati, doduše ne na burzi, ali volje trgovati robljem...baš su progresivni , napravili su puno krug i vratili se na atlantsku trgovinu robljem...
Zato i napisao to za porez.
Kad se zaradjuje plati, ak se gubi, ko te j...
Ovo lamentiranje, me podsjeća na liparenje na kasi u trgovini...
I umjesto da ubereš 300k € u 18 mjeseci ,ti ubreše 200000€ u 24 mjeseca...to je ta logika....dionica se prodaje kad procijeniš da je odradila rast, a ne kad prođe 24 mjeseca.
Danas se razveo od VLEN nakon više od 2 godine
Možda sam mogao još čekati, ali je početni ulog uvećan za >3X
A najbolje od svega nema poreza na dobit :palac gore:
To je strašno bitno kod x3 dobiti.
Molim gospodina sa 7 dionica na ASK-u LRHC da mi ne preskače nalog, nego da lijepo stavimo na isti iznos , ja čekam na 174€.
evo, i političarima fali likvidnost
Jao, koja patetika ...ljudima su puna usta prave države i pozivanja na rad prave države i sad kad je ta pravna država pokazala rad na njihovog primjeru kmečanje i patetika...bdw za Pelnkovićev HDZ ne bih glasao da mi je zadnje u životu...
jel ima kakvih informacija da se spominje delist ili samo tako, jer nemamo o cemu pricat ?
Racionaliziraju odluku da ne prodaju dionicu na 12 €, jer kao neće pasti cijena ni nakon ex dividenda dana, jer kao ide delist. Uglavnom recept za pogubit novce...
+LRHC po 162€ (umjesto da kratim pozicije ja kupujem)
Što se gurate na LRHC pustite da dionica propisno padne... 150€ bi bilo taman.
Pa realno ameri i vani su precjenjeni svi uglavnom po parametrima i trebaju da se ispusu posteno.
Mi nismo ni rasli od 2008. nesto posebno da treba padati. Al ok, uvijek ima ekipe koji ocekuju da ce pasti jer vani padaju… jeste tako ocekivali da cemo rasti od 2008. Kao vani? EU i SAD?….
Trenutno smo u ovoj fazi
Ja ovako vidim bacanje po bidu kad nastupi psihologija krda...a sad trebaš odlučiti ne slijediti krdo i postat lovac.
Burza je psihologija i uvijek iznenadi. .
Svi ocekujemo pad i zato ga najvjerojatnije nece bit.
pa burze padaju i to jako već tri tjedna, to šta naša lagano krklja ko čobanac, samo će stvar dodatno pogoršati. Dok god VIX ne zaroni ispod 20 poena. meni je alarm u glavi za DEFCON 3.
mensečinida.... nakon ove masne divke ide delist. više puta se to tako odigralo.
Ako će ići delist, onda je fakat fer i pošteno! 👍😁, jer je cijena na ATH-u😁
Ništa tu nije fer i pošteno, jer ćemo ostati bez kruha, burza odumire i meni se čini da je ubacila u višu brzinu.
ne znam kako nekima do sada nije jasno, pa pred očima vam je i još ne vidite....nema urušavanja ničega, doslovce ničega, spašavati i spašava se sve(osim kripta), štampati će se koliko god treba ali propasti nema i to je nova stvarnost...kada se situacija stabilizira, onda možda idu neka rezanja, do tada preživljava onaj koji se prilagodi eko sustavu, onaj koji ne, taj se tješi pisanjem crnjaka po forumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Baš danas uspješno pokratio nešto po asku, nadam se da ću sljedeći tjedan pokratit više manje sve što sam planirao i to sve po asku...da dođem na nekih dionice-keš 60-40, pa neka pukne što ima da pukne...
Imao 4 prodajna naloga, od tog tri gdje sam bio prvi na asku, niko ni pogledat, zato na 4 gdje sam se visoko sakrio prošao..
-ARNT po 36,20 €( vratim to nazad na 35€ po pon )