Dax na najvisoj razini u povijesti ako se ne varam. 15 826.
ZSE u totalnoj letargiji od bankovnog crasha...
Dax na najvisoj razini u povijesti ako se ne varam. 15 826.
ZSE u totalnoj letargiji od bankovnog crasha...
Kupuje se kad cijena padne, a ona danas nije pala.
Treba neka 3-4 radna dana da padne na dno...po meni 9.50€ je ok cijena za kupiti malo...
Vidim da su ovi lovci na dividende baš, baš zaradili na zabi, masu...nadam se da je barem netko poslušao i jučer sve prodao...
Evo savjetniče neki su već i zaradili sa kupnjom na 12,15 i prodajom na 10,70
Koliko si zaradio, 0.5% neto? Ima li još takvih prilika???
Vidim da su ovi lovci na dividende baš, baš zaradili na zabi, masu...nadam se da je barem netko poslušao i jučer sve prodao...
Da malo oživim ovu temu, moje stanje na dan 11.4.2023:
prinos portfelja od NG +22%
Ozbiljna kupnja trezora:
ARNT | ARENA HOSPITALITY GROUP D.D. | 1,804 | 0.04% | 76,229 | 1.49% |
Ako ovo nije signal investitorima, ne znam što je...
+ HPB po 115 €
Što je ovo, jedino naša burza okrenila u crveno ?!
Na zse je muka svaki dan ne samo na Veliki petak
Ma kakva muka, dok god na Zse-u možeš zaraditi godišnju plaću sa relativno malim kapitalom nema tu nikakve muke, naprotiv laganica...
promjene u TOP 10 u zadnjih mjesec dana:
5.4.2023.
NOVOSTI S BURZE:Cross Request for ARNT, vol: 2054
Cross Request (ARNT-HRARNTRA0004-ARENA HOSPITALITY GROUP DD) quantity (2054)
Trezor opet kupuje ?
Da, da primijetio sam i ja jučer i danas velikog kupca, samo bi volio da to nije OTP indeksi...daj Bože da probijemo 40 € prije dividende, tada je stvarnost sve moguće...
- sve sto kupim danas, sutra padne
- sve sto ne kupim, sutra ode nebu pod oblake i vise se nikad ne vrati na prijasnju razinu kada sam odlucio da necu kupiti jer sam mislio da ce pasti
eto jos dvije definicije
-sve što mogu brzo prodat sa dobiti, ne prodam ,jer proradi pohlepa pa mi apetiti porastu, i onda zapnem u dionici nekoliko tjedna do mjeseci.
- "Tržište kapitala je poput velikog cirkusa, s mnogo klaunova, žonglera i akrobata."
Bez uvrede ikome, ovo je sukus foruma
Pa što bi sukus foruma bio drugačiji nego sukus tržišta kapitala
Pošteno.
Bez uvrede ikome, ovo je sukus foruma
ali nikakve konkretne koristi od tih savjeta nemaš. 😁
Dobro jutro
Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?
Ni dan danas Mesić nije rekao tko mu je dao pare i što je napravio zauzvrat...da je dotični bio u HDZ-u radi ovog bi završio u zatvoru poput Sanadera. Ovako ga MSM amnestiraju.
I Milanović i Mesić su okrenuti prema Moskvi...točno se vidi da je komuniste 1944 instalirala Crvena Armija na vlast...
Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.
čeka nas više ali nikako da strmopizdi. poljoprivreda je ipak kakva takva sigurnost.
Mislim da je taj vlak prošao...pogotov ako Dr.Kalica opet udari po asku....greškom
Ljudi ga baš vole takvog divljeg. Uvjerljivo po anketama najpopularniji političar u Hrvata. I duhovit do granice bola, još me trbuh boli od smijeha kako je spustio Plenkoviću da je plameni jazavac. A i skroman je, sjetimo se samo kako je otišao u klub da se ne baci hrana kad onomad Petek i Kovačević nisu mogli izjesti naručeno.
pa je točno, Kovačević i Petak su pravi ljudi, a ovaj pop je po Milanoviću g.vno , malo je on jači kreten, ali to naravno upravo ti što ga vole ne uočavaju, niti ih zanima, nije danas lako biti čovjek
Isti likovi su volili i Mesića, iako je za nijansu manji krkan(ali pokvareniji) od Milanovića.
Gledam ovo Kutjevo cijena tjednima tavori na oko 6,30€...i onda će netko u 5 min počistiti ASK do 7 €...
Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.
Osjeti se to na dionici da će doći do tog razvoja događa...kad god me ovaj osjećaj opere bude tako(samo ga ne sluša uvik)...
Gledam ovo Kutjevo cijena tjednima tavori na oko 6,30€...i onda će netko u 5 min počistiti ASK do 7 €...