Vidi nitko ovdje nije prijavio da vam je popalilo lovu u cryptu????
Posts by Junius
-
-
Sad LNG diktira cijenu, a ne Dutch. Ali da, pala je značajno
Mislite na vozarine?!
-
I tako SPOT cijena plina pala za razine iz prethodnih godina...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Stvarno, kakvi su ovo manevri
Odmakne se, pa se primakne
Pa to ko' udvaranje
A nije ni da su volumeni, pa da se ima koristi.
Moderno udvaranje zvano pokazivanje, bit će mladi MM, kad dobije like pobjegne, presvuče se pa opet.
Udrite kolega po Ask-u(iskoristite novac od dividende), mi budemo za vama, i meni je dosadilo čekati u dionici...drugačije ne ide...
-
Kolega Junius jeftino se prodaješ a i sam znaš da vrijedi duplo više i daće toliko bit sljedeće godine!babo65May 17, 2023 at 4:29 PM Uvijek se može ući nazad kolega...u zadnje 3 godine, možda sam dva mjeseca bio bez HPB dionice u vlasništvu...čekam par crvenih dana i eto me nazad...
-
Kolega ja danima prodajem...danas zadnjih 50-tak koji su mi ostali.
nije u redu danima prodavati a samo danas objaviti, jer se ostale ulagače dovodi u zabludu te možebitnu napast da i oni tako prijavljuju svoje k/p
pa na što će nam sličiti tema, Što smo danas, jučer, prekjučer i tko zna kada kupili, a možda i prodali
Pa mislim da sam većinu prijavio k/p...uostalom nisam nigdje naveo da sam kupio 1000 dionica.
Evo sve što sam danas naveo k/p imam karta kanta, nekih cca 700 € realizirane dobiti danas.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Proda 15 dionica i on vani a ja mislio on neki dioničar
Kolega ja danima prodajem...danas zadnjih 50-tak koji su mi ostali.
-
Stvarno imamo komedija stanovništvo. Još nam je super zapravo.
Čitajući komentare di ekipa njurga, kako mogu staviti vjetroelektrane, a ne se baviti stočarstvom ??? Kao uvozit će se meso zbog toga ahahahahaha.
Pa gdje je problem da ovde ovce pasu oko svih tih vjetrenjača?
Vani u Alpama na skijalištima uredno ovce i krave pasu travu po padinama, logičnije da ih se pusti nego da ideš kositi i održavati.
Valjda je samo kod nas je debilana ako pustiš životinje da održavaju te terene??
Ono ajmo se baviti primarnom djelatnosti koja čini 5% BDP, većina populacije živi mentalno u dobu kada je poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo činilo 80% BDP....jednostavno vrijeme ih je pregazilo...
-
-ADRS po 66,50 €( uzeo ranu dividendu od 4.5%, kolega koji je isti dan kupio ADRS2 je u blagom minusu ili pozitivnoj nuli).
+ARNT po 36.60€
-HPB po 125 € ( samo malo)
-HPB po 127 i 128 € (ja vani, sretno)
-
+ADRS po 63,50 € ( pobjegao mi u cijeni ADRS2 pa uzeo redovnu)
-ADRS po 66,50 €( uzeo ranu dividendu od 4.5%, kolega koji je isti dan kupio ADRS2 je u blagom minusu ili pozitivnoj nuli).
+ARNT po 36.60€
-HPB po 125 € ( samo malo)
-
+ADRS po 63,50 € ( pobjegao mi u cijeni ADRS2 pa uzeo redovnu)
+ARNT po 36.60€
-
+GRNL 7,10 €(1 dionica
)
-
Potvrđujem uplatu dividendičice
Također
-
+GRNL po 6,75 € (malo)
-
Danas,
10:35,51 120€ 2493kom 299,160€
isto nije malo i teška akumulacija
5.5% dionica u dva dana je promijenilo vlasnik van top 10, ugrubo...
-
Od sutra isplata dividendice. Nagodinu se nadam i dividendi
Ja se nadam cijeni od barem 50 € po dionici. Dividendu, neka zadrže za sebe...
-
"oni koji se zadrže malo duže mogli bi poslije prijeći na konjak
vino uvijek razveseljava, a dividenda samo dopunjuje to razveseljavanje
"
Na SPAN-u se poziva na Pivce za živce, a ovdje na gemištec i vinčeko, pa poslije na konjak
Negdje u 3h ujutro se lako dogovori i dividenda da svi budu zadolj(e)ni
Ovaj kišni petak je počeo sa stilom, sve mi se čini, a tko zna,
možda pred kraj dana izviri i sunce kroz oblake
ako i izviri mislim da će to biti kasno, jer novi crni oblaci nadvili su se nad novu proizvodnju,
https://www.agroklub.com/ratarstvo/
na-zutu-hrdu-nakalemile-se-i-lisne-usi-kako-zastititi-psenicu/86503/
možda opet na kraju bude pozitivno što su silosi puni stare neprodane robe, jer nova je još u božjim rukama, ma tko će ga više znati kojim morem "zaploviti", jadranskim ili panonskim
izgleda će biti najbolje sve nade položiti u bankare i turizam
Ova mi je dionica cijelo vrijeme loš filing izaziva...pomalo kolega , nema smisla prodavat 10% ispod kupovne cijene, nije da će ići dole...
p.s ja sam poslušao vaš savjet 85% turisti i banke.
-
Inače BVPS dionice na 31.3.23 je cca 1392 €
Poziv na glavnu skupštinu, dividende nema kako je i rečeno u GFI.
Zasad, slicno je bilo 2021, nista od dividende u najavi skupstine, pa u odlukama dogovoreno 240 kn. Nada jos uvijek postoji.
Ne vidim zašto ne bi isplatili bare 10-15 €...ček jel ja ovo krivo vidim ili BVPS narasto za cca 110 € u prvom kvartalu??? jer u revidiranom i konsolidirano izvješću stoji vlasnički kapital cca 160,2 milijuna €, a na 31.3.23 stoji 174 milijun €, to je 110 € po dionici porast BV???
-
Meni nisu jasni ovi sa 700 komada na svakoj strani koji se ne mogu dogovoriti oko 40 centi spreada... Ako je to game changer onda ni ne kupujem dionicu i gotovo
Radi se po tri nalog-a na bidu i 3 na asku. 2 x 250 od market makera na asku i 2 x 250 na bidu.
-
Nitko nije primijetio kako se ovaj sa nalogom od 5000 dionica na ex dividenda dan povukao sa 40 € na 50 €??