Bit će zanimljiva izvješća za treći kvartal.
Ovo ništa ne znači...što znači da je proizvedeno 95 komada nečega umjesto 100 komada, ako komad vrijedi 15% više ,nego lani???
Bit će zanimljiva izvješća za treći kvartal.
Ovo ništa ne znači...što znači da je proizvedeno 95 komada nečega umjesto 100 komada, ako komad vrijedi 15% više ,nego lani???
čuvaju se novci dok ne krene objava rezultata za Q3
Tada je gotovo...kako sa povoljnom kupnjom ili prodajom...
Interesantno mi je da Zaba misli da će ECB kamatna stopa pasti u roku od godinu dana. valjda oni znaju bolje od mene.
To misli i PBZ...tj. ECB će smanjit kamatu sljedeće godine, zasigurno...pitanje je samo u kojem dijelu godine i koliko...
Pitam se sad koliko će postojećih depozita sada biti oročeno. Do sad su bili gotov na 0. Znači trošak kamata će se povećati značajno.
Kad??? Trošak u 3Q2024
Rastom kamata na depozite raste i NRS
Krasno... I s ovim su me uspjeli prisiliti da izađem na izbore.
Na tekućem i kapitalnom računu platne bilance u drugom je ovogodišnjem tromjesečju ostvaren višak od 636 milijuna eura, što je za 1,5 milijardi povoljnije nego u istom razdoblju prošle godine godine kada je zabilježen manjak od 870 milijuna eura, pokazuju podatci iz HNB-ovog komentara platne bilance za drugo tromjesečje 2023.
Kažu neki, ide recesija, kako da ne
![]()
recesija je svakim danom sve bliža, to je sigurno i svi to znamo, koliko još dana je do tada to nitko ne zna
Jeste li sigurni???
Na tekućem i kapitalnom računu platne bilance u drugom je ovogodišnjem tromjesečju ostvaren višak od 636 milijuna eura, što je za 1,5 milijardi povoljnije nego u istom razdoblju prošle godine godine kada je zabilježen manjak od 870 milijuna eura, pokazuju podatci iz HNB-ovog komentara platne bilance za drugo tromjesečje 2023.
Kažu neki, ide recesija, kako da ne
jedan dan ništa ne znači. puno je gora vijest da je vw obustavio proizvodnju na dva tjedna električnih automobila u dvije tvornice u njemačkoj.
Za sve vas koji mislite da mozete predvidjeti kretanje trzista tipa Verdi itd. :
The impact of missing the market's best days
Performance of a $10,000 investment in the S&P 500 between Jan. 1, 2003 and Dec. 30, 2022
The horizontal bars show the performance of a hypothetical $10,000 investment in the S&P 500 Index for 20 years from Jan. 1, 2003 through Dec. 31, 2022, along with the hit that investment would take if it missed the 60 best market days.
Balance Return Stayed fully invested $64,844 $64,844 $64,844 9.8% Missed 10 best market days $29,708 $29,708 $29,708 5.6% Missed 20 best market days $17,826 $17,826 $17,826 2.9% Missed 30 best market days $11,701 $11,701 $11,701 0.8% Missed 40 best market days $8,048 $8,048 $8,048 −1.1% Missed 50 best market days $5,746 $5,746 $5,746 −2.7% Missed 60 best market days $4,205 $4,205 $4,205 −4.2% Source: J.P. Morgan Asset Management
propast svijeta,...
Kolega Veri ne vidi da je značajna korekcija na gotovo svim ZSE dionicama odrađena.
Pa kako jutros DAX u plusu preko 1,5% pa šta nije sve propalo i da smo ušli u duboku recesiju iz koje nema povratka?!?
Histerija popustila, nastupilo otriježnjenje.
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)???
ne al nikako ne smiju ubijat zene i djecu. ako ti ne vidis zasto mozda je vrijeme da posjetis nekog specijalistu.
Ne treba meni specijalista, već vama što opravdavate pokolj 260 djece na rave partiju, tobože nekom potlačenošću Palestinaca. Toliko od mene.
Od ovogodišnjeg ATH??? oko 12000 € manje,
Taman za renovirat cijeli stan. Ali ništa što dva, tri izvrsna Fi ne mogu vinit u nove ATH visine.
Desetka kod mene!
Danas "pripečatilo"!
I to usprkos tome što sam se iz par dionica izvukao na vrijeme, a neke kratio na višim razinama. Što bi tek bilo da samo piljio bespomoćno u ekran.
90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...
i sta onda smiju ubijat djecu i zene?
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)??? Tako kao vi su razmišljali i oni na rave partyu, pa su ih Hamasovci posmicali kao pseta ni krive ni dužne. Otvori se humanitarni koridor prema Egiptu, kome ne paše Hamas neka ode, dok ne završi sve.
Kad sam vidio kako čovjeku sjeku glavu motikom, nema što sa takvima pričat, osim preko čeličnih cijevi.
Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali...
Nije vam to za smijeh. Odsjekli su im doslovce dotok vode/hrane. Mnogi ljudi u Gazi nisu uz hamas. Jadni ljudi, žene i djeca!
90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...
Ne znam danas koliko imam manje od ATH, a neću ni gledati
Od ovogodišnjeg ATH??? oko 12000 € manje, Taman za renovirat cijeli stan. Ali ništa što dva, tri izvrsna Fi ne mogu vinit u nove ATH visine.
Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali...
Sto je sad ovo ?
Podravka - trazeno očitovanje zbog pada dionice od 6-7% ?
Svasta.
klasični pump and dump...da imam keša čekao bi na 120€
Čak bi nešto moglo i biti od ARNT ove godine:
ARNT approves this message
Display Moreha ljudima
ha ljudiam treba lova ocito.. ko zna ko kaj kupje auto.. stan.. dobio otkaz neko...
uvijek se sve odvija upravo ovako, nema tu ništa neracionalno, oni koji su prodali ne žele se vraćati ukoliko diskont ne bude zadovoljavajući i zato se pomalo izmiču sve niže,
znači, nikome ništa ne treba, samo ne žele plaćati nečije neznanje,
nadam se da ćemo se složiti da je ekipa dobro navukla kupce unazad mjesec dva,
to se nekada smatralo dobrim frizerajem
Srećom prodao ZABA-u po 13.20€...ali momentum za banke je tek na pola puta. A HPB nisam dokupljivao na više od 190€.
Kolega ne možemo ignorirati nenormalan kamatni prihod i gotovo nikakav kamatni rashod i ovo je sigurno gotovo 100%, nema tu hoće neće.
Nafta će neminovno poskupit to znači novi val inflacije
Kasniš, benzin pojeftinjuje oko 11 centi.