jel slušate ovog Lalovca u Otvorenom, kako ne razumije zašto ECB ima kamate 4% na depozite i priča o extra oporezivanju banaka. Valjda bi trebalo kamate spustit na 0% i pustit inflaciji da divlja
I onda vi glasajte za ljevicu...
jel slušate ovog Lalovca u Otvorenom, kako ne razumije zašto ECB ima kamate 4% na depozite i priča o extra oporezivanju banaka. Valjda bi trebalo kamate spustit na 0% i pustit inflaciji da divlja
I onda vi glasajte za ljevicu...
Fino, dva bloka ukupno 5500 dionica po 230 € i to prodano po diskontu u odnosnu sa tržišnu cijenu od samo 1%...očito ima velikih interesenata kojima je dionica prilika za zaradu.
+HPB 230 € (na štitu ili sa štitom, svejedno)
Gdje su nestali svi oni nalozi na bidu ERNT od jučer?!
BDW eno vam malo likvidnosti na IKBA, tko hoće prodat može po 436€( neću još dugo držat nalog).
Kad se trguje sa niskolikvidnim? Gledam gužvu na ZVCV...
Meni ne da zadat nalog veći od 9 €
Kolega Lucijan ima knjigu dioničara, kaže oni van TOP20 imaju 6000 dionica manje prije mjesec dana...
U četvrtak je bila samo jedna blok transakcija od 1284 dionice po 232€, sad ne znam di im je razlika od 232 dionice, možda erste kategorija A prodavao u ovom bloku isto?!
Puno prodaju,malo kupuju?
Pomislio na to, ali preko burze je taj dan protrgovano samo 33 dionice...
Šta vam je POC? Piece of cake?
Govorite po vuku, bit će lakše.
Lako za to, pa i za prevaru od Vuka, mene brine kako je napisao LGBT.
Evo transića na drugom mjestu, gejevi vulgaris lagano ispadaju.
Vjerojatno je kod kolege slučajno ali propaganda sakaćenja spolnih obilježja uzima sve više prostora.
Vidim da ste nezadovoljni, jer nisam dobro napisao spomenuti akronim...
FLGBTTTIQQUA: fetish, lesbian, gay, bisexual, transgender, transexual, two-spirited (koji se nekada piše i ts), unsure, asexual, (straight) allies, intersexual, queer, questioning (youth).
Nadam se da sada možete mirno zaspati.
Imaju oni još dosta
HPB ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -1,052 -0.05% 77,723
Kolega Lucijan ima knjigu dioničara, kaže oni van TOP20 imaju 6000 dionica manje prije mjesec dana...
U četvrtak je bila samo jedna blok transakcija od 1284 dionice po 232€, sad ne znam di im je razlika od 232 dionice, možda erste kategorija A prodavao u ovom bloku isto?!
Šta vam je POC? Piece of cake?
Govorite po vuku, bit će lakše.
Nisam ni ja znao do prije 3-4 godine...https://en.wikipedia.org/wiki/Person_of_color
Display MoreDisplay MoreEvo dobio danas preporučeno poštom neovisno Pozivu na GS.
I još odgovor od Juraj Krnić:
Poštovani g. xxxxxxx,
Hvala Vam na Vašem upitu. Točno je da nemamo Vaše podatke za isplatu dividende, pa smo iz tog razloga bili slobodni uputiti Vam dana 19.03.2024. prep.poš.pošiljkom Poziv za dostavom instrukcija za plaćanje.
Usput, SKDD nam čini dostupnim samo Vaše osnovne podatke (npr.ime, prezime, adresa, OIB) ali ne i podatak o Vašem OIB-u.
Bit ćemo unaprijed zahvalni ako postupite po navednom Pozivu, čiju presliku Vam dostavljamo u privitku.
Lijep pozdrav
Cudno, drugi isplacuju divku preko IBANa u SKDDu, a oni traze dodatno ?
SKDD sigurno naplaćuje tu uslugu dobrano...
"akumulacijska mreža" na ernt........ribari ne troše ni mamac ni gorivo jel ribice same ulaze u mrežu.......
Ako ste uvjereni da je to tako(iako se znalo za dividendu i prije mjesec dana), što se sada promjenilo sa dionicom da poraste 20 eura preko noći??? Y i ostali stručnjaci su pisali da je drže neograničeno, a na prvo ljuljanje broda Y je iskočio i prodao je ispod 200€ i to sa gubitkom od min 5-10%?!
+HPB dokupio po 234€( malo "rizika" pri P/E 5.74)
Gledam malo poslovanje IKBA, neto kamatni prihod:
-1Q23., 4.43 milijuna eura
-3Q23., 6,94 milijuna eura
---------------------------------------
Sad razmislite kakav će biti 1Q24?!
nu Buzina što slatko trga, a party još nije ni započeo
Prilično je indikativno što je ova neiskusna influencerica postavljena na mjesto veleposlanika, mislim da to dosta govori o tome kako SAD gleda na RH i koliko smo im bitni.
To govori da SAD-om vladaju wokisti, kojima je samo bitno da si ili POC ili žena ili Ltbq .
Bez poziva na skupštinu. Traži se dostava poštom, osobno u poslovnicu banke i email : likvidnost@ikb.hr
kontakt tel: 052 702343, 702344. 702340
Zahvaljujem, ja još nisam ništa dobio...
Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.
Ja sam isto dobio zahtjev mada sam ranije bio dioničar i primio divku, kasnije sam prodao pa opet kupio. U zahtjevu se traži potvrda od banke s IBAN i osobnim podacima.
Skupa sa pozivom za skupštinu ili?? Može mail na koji se mora poslati???
kad ste dobili??? Jel ste dobili skupa sa pozivom na skupštinu?? Jer sam odmah to bacio u smeće nisam ni gledao detaljno...
haha tako sam i ja...posalo sam im mail pa Vam javim kad dobijem odgovor
Zahvaljujem.
Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.
kad ste dobili??? Jel ste dobili skupa sa pozivom za skupštinu?? Jer sam odmah to bacio u smeće, nisam ni gledao detaljno...
Ako nam nije teško stavite slike poziva ili link gdje treba poslati...
Inače 2016, dividenda je isplaćena 30.5.2016...citiram : Naime, Vlada je 12. svibnja donijela odluku o visini i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku u državni proračun za 2016. godinu. Ta se odluka primjenjuje i na HPB.
Znači vlada zna i puno ranije naredit isplatu dobiti, samo sada su izbori pa je mala vjerojatnost za to...
Jel ste sigurni?? Lani je skroz drugačije koncipirana ista obavijest...prijedlog odluke o uporabi dobiti je novost u 2023
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. I koliko bi to onda dividende bilo ?
30% ili nekih 12 € je sigurno,,,, e sad hoće li biti veća i kad će biti objava, ostaje za viditi...