čisto sumnjam da je Predsjednik krivo informiran ili da je nešto, jadan, krivo shvatio
a to što iz ADPL ne žele reći pravo stanje je, meni osobno, razlog da ni ne pomislim na ulaganje svojih novaca ovdje
no to je općenito problem ZSE i kompanija koje ovdje kotiraju: nedostatak mrvice kulture komunikacije prema dioničarima (i dionicima)
postoje druge dionice diljem svijeta na PE<10
Koje gluposti on priča to je sramota za ovu državu, pa tako i ovo što je rekao za Adpl. Demanti od njegove službe za tu izjavu je došao nakon sat vremena od samog intervjua, tako da je tu stvar čista, a vjerujem i da su već uhodani sa isprikama i demantijima prema raznim državama i državnicima svijeta nakon njegovih intervjua. Uvijek me zanimalo tko sluša te njegove gluposti i sramote koje govori, te glasa sa predsjednika sa karakterom, ali sada nažalost znam. Taj čovjek toliko štete napravi gdje god dođe da je to za nepovjerovati, a najgora hrvatska vlada u povijesti je bila ona gdje je on bio glavni i kada je sa svojim odlukama uspješno produbio i produžio tadašnju krizu. Vjerojatno je i uprava Adpl jučer zazažalila što su ga uopće zvali u posjetu tvornici, jer nije ni malo pričao u ulaganjima u nove proizvodne linije koje rade za Stellantis, već samo o ratu, te Rusima i Amerikancima. Dobra stvar je što ga Rusi vole i hvale, jer će odmah pojačati kapacitet proizvodnje dijelova za Ladu i Moskvich u dvije ruske tvornice od Adpl.