Kako li se osjecaju nedavni prodavatelji? 440kn
Osjecaju se kao da im je netko kupio dionice
kupio ili pokupio
Kako li se osjecaju nedavni prodavatelji? 440kn
Osjecaju se kao da im je netko kupio dionice
kupio ili pokupio
svi koji pratimo brodare smo i očekivali ovakvo izvješće i cijena je popratila isto
do 570 kn, samo što je u međuvremenu BDI roknuo sa 5600 na 3600 a nekako
ATPL prati njegov smjer
ja i ne tražim da mi netko za dionicu plati više nego što vrijedi ali mogu primjetiti da je valamar za himr svojevremeno dao manje nego što vrijedi. (zadnje preuzimanje u kojem sam sudjelovao) isti slučaj je bio pivci vs vajda, dok ovo sa krašom ne znam ni sam šta bi rekao.
mislim da su pivci korektno isplatili dioničare koji su ostali do kraja
ako nemaju dovoljno sredstava da plate komunalnu onda ključ u bravu, moje mišljenje je da će to
riješiti u najkraćem mogućem vremenu
Osim ako nije riječ o nekim igricama a la balkan
vjerojatno proteklih mjeseci zamrznuli plaćanja, i sad sa aktivacijom istih ih možda automatski ovršilo
ako nisu platili
čemu takva panika oko komunalne naknade, opet će netko jeftino pokupiti dioniceU
sve stoji što kažeš, ali se ne slažem za Zg pogođene potresom, kakva posebna pomoć za njih,kupili su stanove
isto kao i svi mi napravili kuće ili kupili stanove, osobno plaćam osiguranje za kuću, a sad je pitanje dal su u Zg
svi osigurani. Moje mišljenje, ako ne mogu platiti popravak kuća i stanova, neka prodaju i nek kupe na lokaciji koju si
mogu priuštiti, a ne čekati pomoć države za vlastite interese
a mozda INGR-a konacno uspije dobiti neki kvalitetni posao oko obnove Zagreba,spominju se 42 mlrd kuna,hm
mitkko@svaka ti je na mjestu👍
Nazalost ,smo godinama forsirali razvoj turizma naustrb razvoja industrije,poljoprivrede,visokotehnoloskihproizvoda ,i onda kad se dese ovakvi poremecaji i da mi moramo ovisiti o turizmu,tek tada shvatimo kakva banana republika smo postali
A mozda su treci igraci pricekali da ova dvojica daju i posalju ponude ,i zato pricekali namjerno sam kraj za prigovor,a kako to biva nekako isceprkati cijene u ponudi,hm
U svom prethodnom postu sam objasnio zašto smatram ovakav scenarij manje izglednim.
Lako je moguće da je netko već dulje vrijeme vršio pritisak na AZTN (lobirao kod AZTN-a) da se promijene uvjeti natječaja. Kako je vrijeme odmicalo, tako je pritisak (lobiranje) rastao te je na kraju 28. 2. AZTN popustio i naložio HT-u da promijeni uvjete natječaja i produlji natječaj.
Kako god,interesa ima ocito na vise strana,izgleda da Opte postaje vruc krumpir
A mozda su treci igraci pricekali da ova dvojica daju i posalju ponude ,i zato pricekali namjerno sam kraj za prigovor,a kako to biva nekako isceprkati cijene u ponudi,hm
jel ima netko info za petak, tko je pokupio većinu
kako je podvio rep ovaj na 7,20