https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HT/COI-HT-656f6b01ebca77399a5d31817c377bd2.pdf
čeka se odluka o visini dividende stare dame
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HT/COI-HT-656f6b01ebca77399a5d31817c377bd2.pdf
čeka se odluka o visini dividende stare dame
popunjnost i naplata jako dobro u lencu
Is too short kaže. Bitće i dužih i većih i boljih bravo uprava...
Ni ovo nije loše. Mislim da je ova cijena dionice bagatelna i jako dobra prilika posjedujem manju količinu.
Počeli su ih na kat slagati...sretno sutra svima 🙂
Kompanija je koncentrirana na poslovima i razvoju same. Budućnost joj je po meni fantastična. Tko njene papiriće posjeduje može biti jako zadovoljan.
Bit će veselo zato što je netko isplatio redovnu plaću za 1.mjesec pa mislim stvarno.
Nisam siguran da u Hrvatskoj postoji firma koja bi mogla kupiti HT...al oni nekog da i uvijek
Trebala je ići već i za siječanj. Ne znam no sebi i vama želim opreznosti. Puno je tu još toga neizvjesno bar nama koji dobivamo obavijesti o IGH na portalima a one su turbulentne. Nemam je no iskreno kupio bih je al malo, da si ne naudim,a da budem dio ovog cirkusa.
Obavijesti izdavatelja - EHO
Uskoro lapapa gore. Možda dva puta, čak je to i blizu realnog...sretno imateljima dionica Vlena bit će to ugodan vikend...veseli. Nije nagovor iako izaziva jal kod pojedinaca...nepotrebno
Nema tu još puno za kupiti papira kako se meni čini. Onda let malo žešći...veselo je biti u ovim papirićima. Ugodan vikend investitori.
lijep marketing za vinariju
Očekujem rast do FI jer je fantastičan. Dalje ćemo vidjeti, divienda hm možda, dobri FI po kvartalima tokom godine vrlo vjerojatno, dobre poslovne vijesti sigurno...bit će puno lipih stvari... Uglavnom perspektiva odlična, očekivanja velika, cijena vrijednsnice još uvijek niska. E sad ljudi ovo je ipak burza...Hrvatska burza
Majko moja pa ni Steven Spielberg im nije ravan...meni se čini da sve ovo nije događaj bez prethodnog znanja što če se događati u budućnosti i tako se doziraju vijesti. Slažem se sad idu info za dioničare...budite mirni bit će sve uredu
Prijatelju, jeli pričamo mi o istoj dionici?
Službeno sa ZSE za VLEN :
u posljednjih 52 tjedana
- Najviša cijena
- 2,47 EUR
- Najniža cijena
- 1,33 EUR
Skoro 100% porast. Pa šta biš ti više htio? I to u godini kad je bear market porušio 90% dionica na marketu
Što jest jest
kutjevo dd +
Jedino se to na dionici ne osjeti.
Daj žena svake godine kuka da neće biti lako i onda razvali godinu sa rekordnom dobiti.
Ovaj porez na ekstraprofit im je u biti kap u moru, ali tuku se za svaku kunu i to mi se baš sviđa kod uprave.
Brodovi dolaze kao na traci. Već prvi kvartal bi mogao biti rekordan.
ht, zaba, adris, rivp, adpl, lijepo im rastu prihodi
Jel zna netko zašto ovakav rast ?
meni se isto čini da se dionica slabi da bi je se otkuplo i delistiralo za što manju vrijednost
Zašto je onda cijena dionice tako mala