minus Viro 500 kom na 8.5 kupljeno po 8.13
minus Adpl 450 kom na 13.1 kupljeno juce na 13.60
Plus Koei na 118 , 88 komada
Plus Rivp 3.99 900komada
minus Viro 500 kom na 8.5 kupljeno po 8.13
minus Adpl 450 kom na 13.1 kupljeno juce na 13.60
Plus Koei na 118 , 88 komada
Plus Rivp 3.99 900komada
razlog zbog kojeg sam poceo skupljati ovu dionicu je izmedju ostalog sto bi za vrlo vjerovatnu privatizaciju bio jako zainteresiran NLB koji je izricito najavio da silno zeli ponovo na HR.trziste a osim njega vjerujem da bi i Adris bio zainteresiran za privatizaciju kako HPB ima razgranatu mrezu posovnica i trenutno je 6 banaka po aktivi sa vrijednosti od pola booka mislim d je ovo jako jeftino pogotovo jer su mali pometeni do koske top 15 drzi 96.4 posto firme i ne samo to vidim da imaju 620 Eura kesa po dionici sto ju dodatno cini jeftinom u odnosu na druge banke te velicine
08. mart 2022. 16.42 | Izvor: Tanjug
Ovo je samo jedan link i imam dionice HPB i nije nagovor na kupnju ili prodaju iste
kesa nemam Span
Atpl
Arnt
Hpb
IGH
zadnji dan namire je bio prosli petak
kakve veze ima danasnje trgovanje sa poreznom osnovicom zaboravili ste T plus 2
u medjuvremenu je dokapitalizirana i izdano je vise dionica
kakva rosada Mirovinski fond ima manje dionica od OTP indeksnog fonda tj.Rajfajsen MF je sada na 11 mjestu jer ima manje nego 10
-ckml 1000 kom po 74
plus Span za isto i 5 kom Hpb od gospon Juniusa
i minus 210 kom Igh po 78.5 kupljenog po 71 kn prosijeka i sve u Span na 258
iProslih dana nakupovao Arnt 900 kom po 222kn
50 kom Arnt na 220
315 Arnt kom na 222
30Arnt kom na 226
prodaje Zaba skrbnicki i pri kraju je po ovim volumenima
kad bude sluzbeno nece se IGH prodavati po 80 i sitno
i meni to pada napamet on je najblizi samo se namece po sebi pitanje tko je In tj tko je kupac
zadnja dva dana trgovanja na Arnt su pokazala da je 218-222 dno dna tko je kupio bit ce zarade prodaja je usahnula na ovim razinama
tako je 220 je brana i onaj tko misli da ce jeftinije vara se
na ovim cijenovnim razinama no brain investment samo neka izadje
od turizma imam samo Arnt jer mi se svidja diverzifikacija hotela transparentnost malo manji ARD od branse u HR ali kad pogledam da je dokapitalizacija 2017 isla po 425kn i da je dionica Ath dozivjela na 590 sa sadasnjom cijenom od 220 kn i povecanim kapacitetima u medjuvremenu od trena dokapa pa do dana danasnjeg cini mi se nerealno i nerazumno da ovo neko prosipa za 50 lipa što vrijedi kunu ako me razumijete
po meni nerealizirani tecajni gubitci ce se svesti na minumu uvodjenem Eura ili ja grijesim uglavnom po meni dionica grebe po dnu i mislim je jos skupljati na ovim razinama i hvala ovima koji kolju kravu radi snicle
Ono sto je promaklo ispod radara je Zakon o izbjegavanju dvstrukog oporezivanja izmedju Amerike i Hrvatske pa osim sto mu cini dobar dio prihoda od Amerikanaca Lenac ce biti konkurentniji i sa cijenama i sa uslugom izvrsenih usluga za istog
bilo bi vam pametno pogledati koliko top 15 ima dionica i kontaktirati Lucijana sa drugog foruma koji ima knjigu dionicara i usporediti dali neko iz topa 15 prodje ili skuplja.Sretno