Moze li mi tko racunovodstveno objasniti stavku cuvanje novca kod HNB u iznosu od 1.3 milijarde kuna.Pisano je da nakon uvodjena Eura i prestanka vazenja Kune kao platnog sredstva u RH HNB vise nema nadzora nad tim sredstvima banaka koje su iste morale odvojiti i pohraniti kod HNB poradi cuvanja tecaja dok je Kuna bila platezno sredstvo u RH.
Posts by enes.razman
-
-
a sad broj 14 je sa cetvrtkom imao 1900 komada koji prodaje tj rijec je o OTP-u pa cemo vidjeti koliko jos ima municije
-
a nista + 65 kom HpB po 114 i
minus Jdpl teska srca po 10.80 i 10.70 kupljen po 9.6 1354 komada
-
je i to moraju MF pokriti ili nema rasta
-
minus 15 kom KOei po 126 kupljen po 119
plus 190 Jdpl po 10 eura
-
Moram priznati da kada su izvjestaji banaka na redu sam polu pismen pa bi postavio pitanje jer nemogu naci koliko je HPB cuvao para kod HNB prije uvodjena Eura tj koliko miliona kuna HNB vraca HPb-u nakon ulaska u eurozonu
-
sto se Hpb-a tice trebalo bi zaviriti u knjigu dionicara i pogledati top 15 i usporediti sa kolegom Lucijanom sa drugog foruma jer on je pretio HPB
-
cisto sumnjam da je NLB-u interes IKBA premala je i sa vecinom mreza poslovnica u Istri ako budu trazili akviziciju prije da ce pucati na HPB koja ima siru bazu klijenata plus sto ima razgranatu mrezu poslovnica po cijeloj Hrvatskoj
-
plus 50 kom Hpb po 116 i plus Ktjv 300kom po 6.3
-
puno je tu dionica proslo po 29 eura i malo nize jednostano kapitaizacija dobiti a turisticka sezona daleko
-
jel to gospon Stepić shorta Ktjv
-
sa prometima o 3 k dnevno ce se tavoriti do izvjestaja uglavnom za trejdere trenutno neinteresantna dionica
-
plus Hpb po 115
-
kupio manji stan na Jarunu prosle godine po 3k eura za 10 mj jedna nekretninska agencija nudi 4k jer traze studntske stanove manje kvadrature na toj lokaciji ali to je samo 10 mjeseci razlike od moje kupnje stana
-
Nexe stao ali prodaje Ivan Stepic pomalo no on nije relevantan za stopanje cijene a ovi iz Nexa su valada odlucili podici ljestvicu jer interesanata je mnogo
-
stao Nexe uplasio se oih na grudobranu
-
evo nama znacajnih promjena u top 10 gospon Vukadin Zonimr u top 10 a Nexe ispod 120 komada inace godpon Vukadin je malo jaci igrac i zna prpoznati moment dobre prilike
-
mislim da imaju manje nakon danasnjeg dana i onoga u petak ja sam danas mezio po 6.2 a i sutra sam na bidu ali po 6.15
-
s obzirom na nisku zaduzenost,dividendyild dionicu i uz ovakve finncijske pokazatelje po meni ovdje prica tek pocinje citam konsolidirano za 2021 godinu prodano 4.83 mil flasa vina a ove godine prko 5.3 mil puno toga im ide u prilog i sto se tice prehrambenih firmi ima znatno bolje fin.pokazatelje od Podr,Atgr,Ckml, a prema Granoliju je space shuttle
-
ovo je nisko zaduzena firma sa stabilnom bilancom i odlicnom dividendom vidim da i dobit raste pa sam vam se pridruzio sa skromnih 3k komada za sada
neznam zakaj mislite da Nexe prodaje koliko vidim nema oromijene u Top 10 od trgovanih dionica u srijedu