koliki je BE za Verige i koliki je BE za supramaxe
Posts by enes.razman
-
-
neki su kupovali po 195 pa sada imaju 20 eura per share
-
moze mi tko objasniti ova 4 broda suhog tereta su samo djelimice u vlasnistvu ULPL-a tj 50 postotnom
-
biti ce ovo dugi izlazak neka spuste na 190 pa da promatramo
-
ne razumijem ove koji prodaju oporavak je tu
-
Stellantis planira oko 2250 privremenih otkaza u Torinu izvor clanka T-portal
-
tako je renchi i sa time bih se slozio neka svoje dionice B.B rijesi po toj smjesnoj cijeni koja i stopa ovu dionicu ali mojih za sada 3000 kom nece vidjeti neka ostanu djeci.
Nakon ponude jos uvijek cemo imati MF-ove unutra pa ce kad tada postaviti pitanje isplate dividende po podacima moje dionice zadzana dobit ove firme je 84 mil eura a dug skoro da nemaju.
A sada necu o nekretninama sta se imaju
-
slicnog sam razmisljanja kao kolega tenchi
-
kako god moje ce pricekati bolja vremena
-
nisam nigdje procitao da se AZTN ocitovao u vezi Ckml-a znaci od 25.09.2023 mi imamo samu tisinu
-
koliko je uopce ostalo kompanija na burzi nakon odlaska Sukca i sa kolko se kompanija uopce trguje
-
ckml 40 pct
tkpr 25 pct
adpl 22 pct
mais 13 pct
keš 0 eura
-
mislim da ce Pivci van a onda sa tim novcima u Podravku ovdje sljedi squeze out to je moje misljenje
-
ne znam kako MIP moze steci 26 posto dionica ako da ponudu od 10.5 eura moje neka ostanu djeci
-
sta bi MIP dobio time da daju ponudu od 10.5 isto kao i Varge prije ne bi imali vecinsko vlasnistvo tj ne bi bili u mogucnosti upravljati firmom tj. isti razlog zbog kojega su Varge prodale svoj udio imali su 26posto sa MF-ovima se natezali i nakraju izasli iz price.
Ako MIP zeli 51 posto ponuda ce morati biti realnija a to je od 15-17 eura inace nece preci 50 posto vlasnistva u CKML
-
nebi ovo MiP kupovao davao ponudu po 10.4 i skupio koliko ono dionica trenutno imaju 24.8 posto a do 51 posto je daleki put
-
kako god i koliko god bude trebalo cekati naime meni Ckml cine 56 posto portfelja pa cu pricekati tih 3 mjeseca
-
da li je ovo rekord burze nema transakcije sat vremena
-
U odnosu na proslu godinu cijene kruha i krusnih proizvoda je poskupjela za 35 posto a cijene pscenice su nize za 35 posto u odnosu na proslu godinu.
Turisticka sezona po broju dolazaka ce biti najmanje uspijesna kao najuspijesnija 2019godina
Cijene energije su znatno nize nego prosle godine ono sto im ne ide u prilog su neradne nedjelje i blagdani koliko ce to utjecati na fin.rezultat to cemo skoro vidjeti.
Sto se GS-a tice bas me interesira kako ce se rasplesti gordijski cvor izedju obitelji Varge i MF-ova koji se organski nepodnose
-
tu samo dividenda pomaze ili prodaja