mozda malo preuranjeno ali ocekujem oko 90 mil kuna dobit ove godine
Posts by enes.razman
-
-
kako rekoh dao sam vam dobronamjeran savjet manite se odredjenih dividendnih dionica jer pojedine firme blue chipovi koje su dosad bile na ZSE vise ne budu nastupa kako bih rekao svojevrsni gamechanger kupoati dionice sa sto nizim P/E malim dugom i da posluju u US dolarima
-
fulali su oni i primopredaju Stona u izvjestaju pise tijekom 4Q a u clanku postanog od jucer Domjan najavljuje primopredaju u ovome kvartalu
-
procitah ga cijelog samo mi oaj dio o ugljenokopima nestima jer odkud struja a bez nje i plina ,nafte nema ekonomije.Zelena energija Ok ali sa kojim udjelima u ukupnoj energiji niti je pouzdana ocemo ponoo na nuklearke pa za gradnju jedne koliko treba godina odkud struja nego od uglja samo je mali problem sto u Europi nema tko da ga kopa
-
osim ova 3 komada kojima je ugradjen BWTS i dva Hendya dali imamo jos koji brod sa ugradjenim BwTS-om neracunajuci Ston koji ce biti skoro prodan
-
dobro sta su duga smanjili ali problem je sta se neidi kraja ovoj trakavici sa cipovima i krizi Ukrajina Rusija
-
prije nekih godinu dana neko je izracunao BE na 12 500 ali u medjuremenu imamo rast cijena nafte plus rast placa
-
da to i meni upada u oko obveze su eksplodirale za skoro 1 milijardu kuna onda ova dobit more biti kao kreativno knjigovodstvo
-
Sto se ZSE-a tice nema trgovanja dok se neprobave izvjestaji kad vidimo izvjestaje mozda taj dan i jos koji bude trgovanja a onda crkotina do jeseni
-
i da upalo mi je da nisu nikakvi avans uzimali za Atlant centar tj za gradnju stanova nego grade stanove preko core businessa tj maximalizirati ce zaradu tj nece biti pusiona kako su neki na forumu ocekivli da su investiciju investirali tako sto su uzimali avans od buducih stanara za gradnju stanova
-
meni je upalo da ce Ston u ovome kvartalu na bubanj a ne 4 Q kad je trebao biti predan
-
break even za Atpl je oko 13500 sve resto je plus i nekako mi se cini da ce 4Q biti najbolji ovogodisnji kvartal sto se tice vozarina
-
sve firme koje posluju u USA dolarima a kotiraju na zse plus jos poneke
-
kolega maratanoca kaj pitate kad znate da je izjestaj 29.07 iza 16h
-
nema tu insajdera prodaju se nelikidne pozicije prije objaa financijskih izvjestaja ovo izlaze trejderi koji su laki na obaracu.Od izvjestaja ocekujem copy paste 1Q 2012 uz iznimku da su naplatitili 24mil kune duga od grada Zagreba kojeg nisu naplatili po zadnjem izvjestaju
-
tako je 29.07
-
tako je MF je samo na KODT
-
ljepo sam vam napisao kad je bilo dno tko je poslusao sad je u dobrom plusu
-
da bude stvar bolja ciklus tek krenuo orderbook nigdje a svi bi cumura
-
do kraja sljedecg tjedna ocekujem poziv na glavnu skupstinu