po meni rast Supramaxa potaknut je susom diljem Sjeverne hemisfere Brazil moze pripomoci jer ce ove godine imati 2 zetve samo je malo daleko kako se povecala kupovna moc Kineza i vole papati samo ove godine potroseno je 24posto vise svinjskog mesa u Kini tako imamo zdrav segment na Supramaxima
Posts by enes.razman
-
-
Raja ne shvaca da Atpl nema Capove a nista jos 144kom plus na 400
-
to te ja pitam Jasko legndo samo da Supre rastu nema zime
-
Sve to ce osiguranje pokrtiti
-
i ja sam o tome razmisljao danas al ta Atpl ima srece 3 panamaxa u bearbot charteru trosak goriva i placa za radnike snosi unajmitelj pa bi onda koliki bio BE za ta 3 panamaxa 3000-4000 US dolara eto vi bolje znate a svih 6 Supry u Kratkorocnom najmu a vozarine za njih milina
-
koliko je to u dolarima
-
hvala kolega Hugh
-
ima li itko za sva 4 indexa cijene vozarine
-
to ce platiti osiguranje a koliko znam AP Raelin koji je izlazio iz luke ima prednost izlaska dok ga je drugi brod udario,ovaj slucaj je nastao kao neodgovornost upravljanja drugog broda
-
ima li tko fresh updates za orderbook i cijene polovnih brodova
-
ajmo ovako ako sam dao punoc opunomoceniku za 1533 dionice a u medjuvremenu stekao jos 22 dionice ili ti 1555 kom dali moja punomoc vrijedi za 1533 kom ili za 1555 kom ili ne vrijedi uopce pa moram prodati tih 22 komada da bi punomc vrijedila
-
ma nisam puno vise nadokupio nekih 22 komada tj poslao sam za 1533kom a sada imam 1555kom
-
kruha i igara to je bilo uvijek dok je svijeta u Kini je ogromna susa trebat ce dopremiti hranu iz Argentine Brazila a Supre su tu neprikosnovene po konkureentnosti bumo vidjeli
-
tako je Atpl nema Capove a Panamaxy svi osim jednog su im u dugorocnom najmu
-
a ako je vise nego sam dao punomoc
-
hm mali brodovi danas citam 400 000 hektara spaljene zemlje u Kini predmjevam da ce se desiti ista ako ne i gora stvar kao prosle godine kad su zbog svinjske kuge koja im je pohara stocni fond 2019/2020 morali uvoziti kukuruz i soju iz Brazila i USA pa je to dobrano podiglo vozarine malih brodova krajem 2021 i pocetkom 2022 godine
-
nego kako stojimo sa Handyma ako more tko postati
-
Ako ce Cerp doci i glasati za visu dividendu imamo dobre sanse vjerujem da cemo imati oko 100 00o kom
-
https://prnt.sc/cnM98PVVW-af evo malo ne tako crnjaka i losih vijesti
-
zna li tko uzrok zasto se manji brodovi relativno dobro drze tj rastu