G.S po meni nece biti poziva prije srpnja a sto se tice dividende ocekujem je kasnije tijekom godine moje razmisljanje
Posts by enes.razman
-
-
ovi postoje samo zbog sebe i svojih placa to je samo moje misljenje
-
bude ali udrugom djelu godine predmjevam
-
Erste je izasao vvanka tko je jamio na ovim cijenama svaka mu cast dobar posao je odradio
-
ovdje nastupa mrtvilo i izgledan delisting sljedecih godinu dana
-
nije sporan dug i nista nova jer ce isplatiti tih 4.6 mil eura do kraja godine ono sto je po meni jako bitno je da Verige sljedeci mijesec potpise sto bolju vozarinu jer na tu kartu igra sadasnja uprava.trenutno se nalazi na Pacifiku a tamo su prosijecne ozarine 52k po Clarksonu.Sto se Supramaxa tice ocekujem ih u peaku sezone na oko 25-27 k daily ako potraje ovo sa Hutima i sa Panamskim kanalom.
ako dobro citam tek nedavno su krenule ozbiljnije naruzdbe tankera pa znacajnije isporuke se ocekuju kraje 2026 i pocetkom 2027g u prenesneom znacenju Verige bi trebao imti 3 dobre godine zarade.
Sta ce sa Mezanin dugom po meni to im je najveci problem i zato dionica taori tu gdje je a sto mi se svidja sto je gospodin Plinio u nadzornom odboru taj ima njuh za biznis
-
tako je i ja mislim da ce cekati barem otplatu za 3.maj a to je do pocetka 2026 jer taj isti im je kes masina i vraca dug 3.Maju
-
ako rijese Verige sta nam ostaje
-
samo pitam jer i sam posjedujem dionice Ulpl sad o tome vracanju dali je vratila 30 mil iz poslovanja ili prodaje tankera sto je jako bitno
-
puno je to para za odjedanput platiti
-
koje su vasa razmisljanja oko mezanin duga koji se svake godine povecava od potpisivanja predstecajne nagodbe i mora se u potpunosti isplatiti 2026. drzavi
-
koliki im je Be za supre
-
Verige je trnutno na Pacifiku samo trazim stranicu oko vessel value ali je nemogu naci moze pomoc Kicancro
-
hvala na odgovoru
-
jedno pitanje dali Verige spada u MR ili LR tankere
-
koliko pratim Verige vozi po pacifiku ako negrijesim dnevna vozarina tokvih tankera je 56k dolaraza mjesec im istjece ugovor
-
Tanker Market: Upward Trend Ahead
in Hellenic Shipping News 02/02/2024
-
tako je na 31 ili na 30.6 je trezor od Arnt i tu je negdje dno ispod nece samo u mini volumenima to je bed case scenario ima prostora za rast
-
Po podacima mojedionice.com ova firma gotovo da nema duga a stavka zadrzane dobiti je 71 mil eura sva sreca pa imamo gospodju B.B pa rasprodaje ovaj papir za bud zasto a da ne nabrajam nekrtnine na moru u njihovom vlasnistvu plus udio u NTL-u od 25 posto
-
gospodja B.B je glavni market marker ovoj dionici tj.vedri i oblaci do javne ponude poslje cemo je se rijesiti pa cemo vidjeti kako dalje