1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. SOUR

Posts by SOUR

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• SOUR
    • July 25, 2023 at 3:04 PM
    Quote from Dr.Kalica

Nemate vi pojma šta pišete. Da imate ne bi napisali "nastavljaju s lošijim poslovanjem" ako prihodi i dobit rastu već godinama, iz kvartala u kvartal.

A ako je rast prihoda 5% i dobiti skoro 70% "otprilike na razini prošlogodišnje" onda stvarno trebate platiti nekomu da vam objasni izvješće.

Dabogda mi sve investicije imale rast 70% polugodišnje dobiti, od sada do kraja života. :D :D

U objavi ispod sam napisao da sam pogrešno stavio nekonsolidirano i da je konsolidirano otprilike na razini prošlogodišnjeg, a mogao bi dodati da kumulativno gledano su u odnosu na prošlogodišnja prva dva kvartala u plusu nekih pola miliona.

A i Vi bi mogli pročitati i objavu niže.

• SOUR
    • July 25, 2023 at 2:19 PM

Moja isprika stavili su prvo samo nekonsolidirano.

Ovo konsolidirano je otprilike na razini prošlogodišnjeg kvartala!!!!

Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)

• SOUR
    • July 25, 2023 at 2:13 PM

Nastavljaju s lošijim poslovanjem u odnosu na prošlu godinu.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• SOUR
    • July 25, 2023 at 11:14 AM
    Quote from Damir1952
    Quote from SOUR

Baš i nije. Q2 2021. (prekprošle godine) je bio 8.044.329 €, a ovaj 4.363.547 €.

Predplošle godine, a kak ja bilo za 2022 godinu?

To su izvanredne okolnosti zbog stanja u Ukrajini, iako ako se uvaži da je i prekprošle godine bio korona virus pa je postignut navedeni rezultat, a sada nije ni blizu.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• SOUR
    • July 25, 2023 at 10:38 AM
    Quote from Damir1952

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50635

Bome izvjesce je OK!

Baš i nije. Q2 2021. (prekprošle godine) je bio 8.044.329 €, a ovaj 4.363.547 €.

• PODR (Podravka d.d.)

• SOUR
    • July 21, 2023 at 1:51 PM

Gđa. Dalić zadovoljna rezultatima;

Podravka u pola godine povećala prihode, poslovanje pod pritiskom poskupljenja
    Grupa Podravka u prvih je šest mjeseci 2023. ostvarila prihode od prodaje u iznosu od 346,3 milijuna eura, što je 25,6 milijuna eura, odnosno osam posto više u…
    www.tportal.hr
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• SOUR
    • July 21, 2023 at 9:43 AM
    Quote from Philidor

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50552

Sjednica za razmatranje FI će se održati 26.07., nadam se da će onda i izvješće objaviti prije roka...

Prije kojega roka. 31.7.?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• SOUR
    • July 20, 2023 at 2:51 PM
    Quote from tenchi0110
    Quote from SOUR

Izvješće bi moglo biti dobro samo koja će cijena biti 25. - 26.7. ako Fed povisi kamatne stope pa cijena padne. To mi izgleda bolji dan za dokup.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kakve bi veze imala IKBA za FEDovim podizanjem kamatnih stopa?

Teoretski nikakve. Ali u praksi obično to tako ide. Samo reakcija tržišta koja često nema nekog smisla ali u stvarnosti se događa.

• SOUR
    • July 20, 2023 at 2:44 PM
    Quote from tenchi0110

Fini nalog na prodaji....

Netko ne želi da ovo naraste ili samo iskorištava priliku (ako bude) dobrog izvješća?

Izvješće bi moglo biti dobro samo koja će cijena biti 25. - 26.7. ako Fed povisi kamatne stope pa cijena padne. To mi izgleda bolji dan za dokup.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• SOUR
    • July 20, 2023 at 1:50 PM
    Quote from Sokolic

Hoće danas i izvješće za koei?

U četvrtak prema kalendaru.

Files

koei.PNG 27.14 kB – 0 Downloads

• SOUR
    • July 20, 2023 at 12:02 PM
    Quote from Joskocro
    Quote from SOUR

Za dioničara Dražena čak ni po ovoj cijeni nema stajanja. Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.

Dovoljno kazati, negdje sam pročitao da je gosp. bivši direktor.

Nekadašnji direktor Elektre Čakovec.

• SOUR
    • July 20, 2023 at 8:57 AM

Za dioničara Dražena čak ni po ovoj cijeni nema stajanja. Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.

• Što smo danas tržili

• SOUR
    • July 19, 2023 at 3:00 PM

+ARNT Kad je prije nekoliko dana bila veće kupnja cijena je porasla preko 2,76%. Danas opet netko kupuje na veliko.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• SOUR
    • July 19, 2023 at 10:56 AM

Ako je prema kalendaru izvješće je 31.7. tako da ima vremena za daljnji rast i prije Fi Q2.

• SOUR
    • July 18, 2023 at 6:01 PM

Al' je netko jeftino kupio IKBA u bloku po 350 €.

• SPAN (SPAN d.d.)

• SOUR
    • July 18, 2023 at 8:54 AM

Slovenci ponovo kupuju. Čim cijena padne oni kupuju, a Pivci pogotovo.

SPAN-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• SOUR
    • July 14, 2023 at 3:38 PM

Da ne pišemo samo o drugim firmama. Nešto o poslovanju Stellantis Group što sam našao na internetu, s kojom AD plastik ima sklopljeno najviše poslova, 261,2 miliona eura;

MILANO, 5. srpnja 2023. (Reuters) - Stellantis (STLAM.MI) u srijedu je predstavio svoju novu 'STLA Medium' platformu za vozila, prvu od četiri nove električne baze koje će biti temelj svih budućih modela koje proizvodi četvrti najveći proizvođač automobila u svijetu po prodaji .

Stellantis, nastao početkom 2021. spajanjem Fiat Chryslera i Peugeotovog proizvođača PSA, prošle je godine prodao oko 6 milijuna vozila.

----------------------------------------------------

Rezultati za cijelu 2022

Stellantis NV objavio je rekordne rezultate za cijelu 2022. godinu sa 16,8 milijardi eura neto dobiti i 23,3 milijarde eura prilagođenog operativnog prihoda (AOI), te je pokazao brz napredak na Dare Forward 2030 jer je tvrtka dobila zamah na elektrifikaciji, razvoju softvera i vertikalnoj integraciji na ključno vrijeme za industriju.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• SOUR
    • July 13, 2023 at 4:35 PM
    Quote from komot

Ma ja mislim da će biti posla za sve u holdingu. Pogotovo će za Dalekovod biti posla, a od njega za sad još nije bilo kruha i na njega malo ko računa.

Grupa Končar u Dalekovodu ima samo 38,33%.

Društva u indirektnom vlasništvu u Hrvatskoj koja se konsolidriraju:

Napredna energetska rješenja d.o.o., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz ovisno društvo KONČAR –Ulaganja d.o.o.) 51,00 %

Dalekovod d.d., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz društvo Napredna energetska rješenja d.o.o.) 38,33 %

• MONP (MON PERIN d.d.)

• SOUR
    • July 9, 2023 at 3:54 PM

Zahtjev za prelazak na redovno tržište;

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• SOUR
    • July 7, 2023 at 5:57 PM

U pozivu na GS navedeno je pokriće gubitaka iz zadržane dobiti pa se pitam od 19.224.998 € zadržane dobiti. malo će im ostati. Poslovanje bi trebalo ići na bolje. Valjda su i počeli nešto proizvoditi u tim novoopremljenim pogonima, nije da će baš sve početi točno 2.1.'24.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt