Moja isprika stavili su prvo samo nekonsolidirano.
Ovo konsolidirano je otprilike na razini prošlogodišnjeg kvartala!!!!
Moja isprika stavili su prvo samo nekonsolidirano.
Ovo konsolidirano je otprilike na razini prošlogodišnjeg kvartala!!!!
Nastavljaju s lošijim poslovanjem u odnosu na prošlu godinu.
Baš i nije. Q2 2021. (prekprošle godine) je bio 8.044.329 €, a ovaj 4.363.547 €.
Predplošle godine, a kak ja bilo za 2022 godinu?
To su izvanredne okolnosti zbog stanja u Ukrajini, iako ako se uvaži da je i prekprošle godine bio korona virus pa je postignut navedeni rezultat, a sada nije ni blizu.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50635
Bome izvjesce je OK!
Baš i nije. Q2 2021. (prekprošle godine) je bio 8.044.329 €, a ovaj 4.363.547 €.
Gđa. Dalić zadovoljna rezultatima;
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50552
Sjednica za razmatranje FI će se održati 26.07., nadam se da će onda i izvješće objaviti prije roka...
Prije kojega roka. 31.7.?
Izvješće bi moglo biti dobro samo koja će cijena biti 25. - 26.7. ako Fed povisi kamatne stope pa cijena padne. To mi izgleda bolji dan za dokup.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kakve bi veze imala IKBA za FEDovim podizanjem kamatnih stopa?
Teoretski nikakve. Ali u praksi obično to tako ide. Samo reakcija tržišta koja često nema nekog smisla ali u stvarnosti se događa.
Fini nalog na prodaji....
Netko ne želi da ovo naraste ili samo iskorištava priliku (ako bude) dobrog izvješća?
Izvješće bi moglo biti dobro samo koja će cijena biti 25. - 26.7. ako Fed povisi kamatne stope pa cijena padne. To mi izgleda bolji dan za dokup.
Hoće danas i izvješće za koei?
U četvrtak prema kalendaru.
Za dioničara Dražena čak ni po ovoj cijeni nema stajanja. Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dovoljno kazati, negdje sam pročitao da je gosp. bivši direktor.
Nekadašnji direktor Elektre Čakovec.
Za dioničara Dražena čak ni po ovoj cijeni nema stajanja. Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.
+ARNT Kad je prije nekoliko dana bila veće kupnja cijena je porasla preko 2,76%. Danas opet netko kupuje na veliko.
Ako je prema kalendaru izvješće je 31.7. tako da ima vremena za daljnji rast i prije Fi Q2.
Al' je netko jeftino kupio IKBA u bloku po 350 €.
Slovenci ponovo kupuju. Čim cijena padne oni kupuju, a Pivci pogotovo.
Da ne pišemo samo o drugim firmama. Nešto o poslovanju Stellantis Group što sam našao na internetu, s kojom AD plastik ima sklopljeno najviše poslova, 261,2 miliona eura;
MILANO, 5. srpnja 2023. (Reuters) - Stellantis (STLAM.MI) u srijedu je predstavio svoju novu 'STLA Medium' platformu za vozila, prvu od četiri nove električne baze koje će biti temelj svih budućih modela koje proizvodi četvrti najveći proizvođač automobila u svijetu po prodaji .
Stellantis, nastao početkom 2021. spajanjem Fiat Chryslera i Peugeotovog proizvođača PSA, prošle je godine prodao oko 6 milijuna vozila.
----------------------------------------------------
Rezultati za cijelu 2022
Stellantis NV objavio je rekordne rezultate za cijelu 2022. godinu sa 16,8 milijardi eura neto dobiti i 23,3 milijarde eura prilagođenog operativnog prihoda (AOI), te je pokazao brz napredak na Dare Forward 2030 jer je tvrtka dobila zamah na elektrifikaciji, razvoju softvera i vertikalnoj integraciji na ključno vrijeme za industriju.
Ma ja mislim da će biti posla za sve u holdingu. Pogotovo će za Dalekovod biti posla, a od njega za sad još nije bilo kruha i na njega malo ko računa.
Grupa Končar u Dalekovodu ima samo 38,33%.
Društva u indirektnom vlasništvu u Hrvatskoj koja se konsolidriraju:
Napredna energetska rješenja d.o.o., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz ovisno društvo KONČAR –Ulaganja d.o.o.) 51,00 %
Dalekovod d.d., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz društvo Napredna energetska rješenja d.o.o.) 38,33 %
Zahtjev za prelazak na redovno tržište;
U pozivu na GS navedeno je pokriće gubitaka iz zadržane dobiti pa se pitam od 19.224.998 € zadržane dobiti. malo će im ostati. Poslovanje bi trebalo ići na bolje. Valjda su i počeli nešto proizvoditi u tim novoopremljenim pogonima, nije da će baš sve početi točno 2.1.'24.
Izgleda mi ovaj pad cijene dionice čisto tehničke naravi. Neki su vjerojatno primjetili, mnogi izgleda i nisu da je trgovanje KODT i KODT2 bilo usmjereno na nalog na KODT2 istog dioničara koji je danima postavljan na prodaju i obnavljan na 28 dionica (tako nekako) po 605€, nakon prodaje neke količine. Dok je taj dioničar bio sam očekivao sam da će prodati to što ima čak sam malo i dokupio. Jučer dok mu je netko dodao svoj nalog na tu njegovu količinu pa više nije bio jedini, otprilike za manje jednog sata počela je prodaja ispod 605€. Baš bi rado da sam mu i ja stavio nekoliko dionica na prodaju prije nego sam dokupio, pa spustio cijenu. Tko će kupiti knjige dioničara da za sebe znade da li je nastavio prodavati po nižoj cijeni ili i dalje čeka na 605€. Iako sve to i nema neke bitne veze, dalje se pouzdati u dobro Q2 izvješće.