Standard nam je ugrožen a za to su krivi rusi.
Svi oni koji imaju razumijevanja, ili pronalaze opravdanja, za ovo što Rusija radi su rusofili, na suprotnoj strani od zapadnog svijeta.
ok, a koji su to "svi" i daj qvotaj samo jedan komentar na ovome forumu koji "pronalaze opravdanja, za ovo što Rusija radi "
Ja sam donekle 'rusofil', tj. prije 'slavenofil'. Ali sam protiv ovakve politike Rusije jer smatram da agresija nije rješenje, nego produbljenje problema. Već sam ranije rekao što je trebalo i da je trajna naoružana neutralnost i federalizacija Ukrajine bila rješenje. Pa čak i moguće članstvo u EU ili možda u EFTAi. Sad je to teško moguće. S takvim vlastima u Rusiji, ne mora se nitko od nas čuditi ovom agresijom. Što radi agresivna velevlast? Provodi agresivnu politiku velevlasti! Ponašanje Sv. Zelenskog je bilo kao da spavam s otključanim vratima od stana. Neki si to možda mogu priuštiti u nekoj Utopiji. U Hrvatskoj si radije nabavi protuprovalna vrata i drži ih zaključana, čak i po danu. Nemoj svojim ponašanjem proizvoditi uvjete koji omogućavaju onima koji se bave pljačkom i rezanjem grkljana da to naprave bez problema. Oni se time bave i neće se promijeniti.