Zna li se što oko skupštine i dividende za ATPL? Dionica je lijepo potonula zadnjih dana...
460 Kn. Izgleda da se zna. 😂
Zna li se što oko skupštine i dividende za ATPL? Dionica je lijepo potonula zadnjih dana...
460 Kn. Izgleda da se zna. 😂
A to je istina, ali bas se ugodno osjecam u brodarima, cak najugodnije od svih pozicija vec neko vrijeme
Gospodo mislim da ste obojica u pravu. 😁
Ovo je visoko potentna dionica. Obzirom na očekivane rezultate firme u budućem razdoblju mogla bi donijeti vrhunski prinos. Ali je problem što nitko ne zna kada može krenuti masovni pad i priče o recesiji, a kada nastane panika sve pada i tu nastaje problem. Nije problem ATPL koja trenutno "radi ko država", problem je cjelokupna situacija.
Ja se sav tresem prije objave financijskih izvješća za ATPL.
Što su bolji rezultati to više zaranja nakon objave.
Najbolja stvar za nekog tko ulaže dugoročno. 👍🏻
Kao i sve drugo u životu, sve što vrijedi dođe na cijenu kad-tad. 😊
Ma pustite naše trejdere da omaste brk i pojedu nešto.
Oni će opet dizati cijenu.
Da nije njih bilo bi nam ultra monotono trgovanje. 🙂
Neka se danas počaste i velikim jogurtom uz burek.
Sjednica Upravnog odbora je gotova............. Jel to procurilo izvješće.......
Bas gledam. Danas smo medju najgorima. Izgleda da nasi investitori ovdje vide najveci sistemski rizik. Ili je ovdje uslo previse spekulanata🤔
Ma mirovinci i market makeri su se povukli sa bida i to ti tako izgleda kad mali divljaju i kad ih vode emocije...Paničari su mi skinuli 8% portfelja trenutno..
Ok jasno mi je da Adpl i PTKM trebaju pasti, jer su direktno pogođeni razvojem situacije ,ali ostalo....
Ostalo pada jer su nestabilna vremena. Slažem se da je ovdje veliki pad ponajprije potenciran špekulantima koji su pobjegli glavom bez obzira. Ali ako se ova situacija u Ukrajini nastavi, možda nam ni novi ciklus recesije nije daleko, a znamo što se onda događa s burzama. Ali ajmo se nadati da je ovo samo dobra prilika za jeftino dokupljivanje. 😁
Ma ovdje dio ljudi ne razumiju da je i jučerašnja cijena od 435 kn diskontna cijena s obzirom na to kako su vani rasle kompanije koje imaju slične brodove kao ATPL...npr EGLE koji je i s padom iznad prošlogodišnjeg vrha u zadnja dva mjeseca rasli su preko 50%....no veseli ovdje što je sve manje drhtavih ručica na ovoj dionici....ne bih se čudio da danas na kraju dionica završi u plusu.
Kako da ne. 435 kn je diskontna, a kako tek onda nazvati 390 kn?
Ne budite smiješni, rat je započeo i nitko ne zna u kojem smjeru će cijeli svijet ići. Dali je ovo samo pokazivanje mišića ili sve ide prema eskalaciji.
Uglavnom imam dionice ATPL i ne veselim se aituaciji, ali što je tu je.