Samo neka Kiki završi sa prodajom
Posts by tenchi0110
-
-
Jel to da imaju di stavit poklone za Božić?
Možda ćemo mi dobiti po jedan par umjesto divke...
Valamar stekao 25 posto udjela u Tvornici čarapa JadranZAGREB - Ponedjeljak na burzi završio je s neobičnom objavom - Tvornica čarapa Jadran izvjestila je kako je najveća turistička kompanija Valamar Riviera stekla…www.seebiz.eu -
Pa mirovinci sigurno ne rade za dobrobit svojih clanova, nego jeste gledali tko je kupio te dionice koje ce mirovinci kupit nazad kad odrade rast 😎
Dio sam ja kupio ...ali ih nedam nazad
-
Jel itko izracunao koji je zadnji dan za slanje ponude za preuzimanje?
Dosta toga visi o HANFi kad će odobrit...
-
Sad pilići kolo vode
-
75%.... Daleko je to. Ali ne sumnjam da cemo se naslusati ovih horror prica dok ne dodje/prodje ponuda za kupnju..
A BDI raste, panama canal manje vise zatvoren do druhog mjeseca, kina upumpava lovu.... BDI lagano raste... Bit ce zanimljivo u svakom slucaju....
75% glasova na GS!
Oni mogu staviti tu točku na dnevni red i sa 40% udjela. Na Glavnoj nek se skupi 60% temeljnog kapitala i 3/4 glasova prolazi bez problema...
EDIT: provjerite kako je to bilo na petrokemiji
-
Činjenica je, doduše, da ne moraju doći do 95 % da bi je delistali...
Kolko onda, 90°%?
3/4 glasova temeljnog kapitala zastupljenog na GS
članak 341. ZTK
-
Obratiti paznju na bid... Na 51EUR je brana prema dole...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. već par dana. nije to brana, to je mreža
-
Obavijest o preuzimanju i financiranju broda AP Dubrovnik
Sukladno Zakonu o tržištu kapitala, obavještavamo da je danas, 8. studenog 2023. godine izvršena
primopredaja broda AP Dubrovnik izgrađenog u kineskom brodogradilištu Jiangsu Hantong Ship Heavy
Industry Co. Ltd. Brod tipa Kamsarmax, nosivosti 82.000 DWT u floti Atlantske plovidbe d.d. plovit će pod
malteškom zastavom, a u komercijalnu upotrebu stavlja se odmah po preuzimanju.
AP Dubrovnik financiran je od strane kineske financijske institucije China Huarong Shipping Financial
Leasing Co. Ltd. na rok od 10 godina. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52459vjerojatno će ga odmah stavit na Njuškalo. Treba ispratit...
-
Čuje mu se u glasu da je dubrovački diplomat, a zna se što u prijevodu to znači.
Ma daj ajde frajer je ljigavac, samo mi je žao što ova "novinarka" ne zna pitati prava pitanja i malo ga odvući na tanki led...malo priča jedno malo drugo a ništa nije rekao. Toplo se nadam da insajderi čitaju ovaj forum jer im svima želim poručit da su g*vnari. Pusica
-
Valjda će zaradit neki milijunček...
HEP i Končar potpisali ugovor za izgradnju sunčane elektrane u DugopoljuDZGOPOLJE - HEP Proizvodnja i Končar Inženjering sklopili su ugovor za projektiranje i izgradnju Sunčane elektrane Dugopolje, vrijedan 11.1 milijun eura,…www.seebiz.eu -
+KOEI
inače bježim od Bakića ali više vjerujem jednom drugom uvaženom forumašu...
-
Nikola jučer dokupljivao:
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52403+444 komada. Nek se nađe.
trebao je to ostaviti za danas...
-
-
ovi bi trebali preseliti u Arenu, ionako već dugo nije bio neki cirkus u njoj
Pa kaj nema neka dvorana tam u Remetincu?
-
-
Poklopilo me na ZABI.
Zasad se ne bunim...
opet +ZABA
-
Čak se i Bakić hvali da je danas kupio ERNT. To je valjda on čistio do 200e.
Meni je to jasan SELL signal
-
Imam jedno pitanje vezano za prodaju kompanija i brokere Zagrebačke banke tj. platforme ZB Global.
Kako kaže obavijest "According to terms of the deal, Textainer shareholders will receive $50 per share in cash, worth roughly $2.1 billion, Stonepeak announced Sunday. Including Textainer's debt, Stonepeak valued the deal at $7.4 billion."
Transakcija bi trebala biti završena do q1 24 ali mene sad zanimaju vaša iskustva (ako ih imate) sa navedenim brokerima.
Hoću li ja nakon tog zadnjeg datuma automatski dobiti novce na račun ili prethodno treba potpisati neku suglasnost prodaje (kao što tu dobijamo od SKDD-a). Zvao sam brokere i on misli (!?) da će to ići automatski "kao kod Twittera jer je to zapamtio".
Ne znam za šta ih plaćam....
-
Koliko % i koliko je bilo dionicara u tpng, prije skupljanja? Jel i tamo bilo 7-8k dionicara sa 60tak % udjela?
Imate tu neke brojke i datume ako vam se da računati obrnutom matematikom...
Tankerska u lovu na ‘zlatnu koku’, mirovinci se iskrcaliwww.poslovni.hr