Nije danas nego jučer +KODT prvi put nakon 3 godine...
Posts by tenchi0110
-
-
Netko zadnjih dana ozbiljno udara...sumnjam da to radi napamet...
Moguće, ali udarali smo (da ia ja sam udarao...) i prošle godine prije izvješća za Q1 i Q2 pa se i nismo baš proslavili
neobično mi je što ću ovo reći, ali nadam se da je procuirio FI i da se zato udara
Bit će da je netko malo bolje pogledao izvješće pa se predomislio
-
"Dalekovod OSO i Dalekovod MK zbog povećanja obujma posla, novih projekata i razvoja poslovanja zapošljavaju više osoba na različitim pozicijama. "
Dalekovod d.d. on LinkedIn: Inženjer strojarstva / magistar strojarstva – suradnik za kontrolu i…ZAPOŠLJAVAMO Dalekovod OSO i Dalekovod MK zbog povećanja obujma posla, novih projekata i razvoja poslovanja zapošljavaju više osoba na različitim pozicijama…www.linkedin.com -
Navodno danas kreće isplata lovice
-
Ak stoje 3 mjeseca na tekucem za 0.01% godisnje sto nebi stavio na 3 mjeseca za 3,75% godisnje?
usput odgovor samom sebi :
FINA mi je pojasnila da nakon upisa taj isti upis moram jos jednom potvrditi i nakon toga se pojavio nalog za ispis u kojem je bila i uplatnica.
U 3mj se dobije manje od 1%. Nigdje ne piše da će nakon 91 dana raspisati nove trezorce.
Proučite prezentaciju:
Današnja cijena 1 trezorskog zapisa 990,74 eura (91 dan)
O dospijeću isplata nominalne vrijednosti 1.000,00 eura
Znači manje od 1% je prinos
-
Upisao nesto 3mjesecnog trezorca, cijeli proces traje doslovce 20 sekundi.
Za sada pohvala za e-riznicu.
Pa šta vam se isplati za mizernih 1%?!
-
Ako koga zanima kako to izgleda kada je Sueski kanal izvan funkcije...
To je valjda nevečer bilo crveno...jutros je zeleno na semaforu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jel ovo jutarnje trgovanje stvarno rezultat jučerašnjeg dana na američkoj burzi?!
-
Evo ja sam nešto probao...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Opet HPB++ za dobro jutro.
Baš me netko časti...
ili će mi ga uvaljat
-
Jel to naš Kiki konačno vani?!
Kaj se ovdje dešava, par dana cijena raste nitko ništa? Čitam, nema nikakvih obavijesti.
Čak je i Brankica malo zaspala pa tek sad meće naloge
-
HPB u dva navrata.
Praćka se nateže, pitanje kak će puknut
Znači, prodao...
Nisam lud da sad prodajem banke
-
HPB++ u dva navrata.
Praćka se nateže, pitanje kak će puknut
-
previše mail-ova ste poslali
Državni regulator Hanfa, tri dana nakon napada, još nije podigao računalne sustaveHANFA je najavila kako planira dodatno proširiti broj ljudi zaposlenih u vlastitom Uredu za informacijsku sigurnost. Sada ih je ondje zaposleno dvoje.www.index.hr"Izvršen je sofisticirani kibernetički napad pomoću najnaprednijih alata", kažu nam iz Hanfe
Nek zovu SPANovce da im pomognu očistit mailbox. Koji stručnjaci bokte
-
-
A kog se vraga zalijećete na ask ?
Pustite velike neka odrade prekrcaj, naslonite se na njih na bidu, ako vam se žuri
Pohlepa je vragu ispod suknje izašla 🙃
zar je vrag ženskog roda
Pa kaj nisi gledao Bedazzled
-
Može link gdje se može poslati upit?
Oooooo dobrodošli Darla!!!
ili
obrazac na https://www.hanfa.hr/info/kontakt/
Ja sam još dodatno poslao na neke medije a HANF-i na:
Sektor za superviziju tržišta kapitala
-
Preletio sve Akte društva. Nisam baš uočio tu klauzulu od držanju dionica 3 godine. Jel netko bolje sreće?
Članak 47.
malo mi je nejasno zašto bi netko sada izašao po 53,60 kad to ima zagartirano u budućnosti?
Nemojte mi samo da ima boljih prilika na ZSE jer je sve na granici realog ili već skupo.
Možete li mi objasniti kako je zagarantirano 53,60 u budućnosti?