Posts by tenchi0110
-
-
Odriču se rizika. Legitimno.
Da, ima puno prilika na Zse za uložit pare.
Čudo od prilika, je evo gledam i ne znam di ću prvo uletit
-
Odriču se rizika. Legitimno.
-
Nema panike. Ako su skupili 95% ide istiskivanje po najmanje 78, a ako još nisu skupili onda će morati dići ponudu i skupiti 95%.
Sad je vremenski faktor u igri...
Ja se nažalost spaničario i prodao po 75...
-
U D&ST-u se za ravoj proizvodnje koriste 3D pisačima. Prate svjetske trendove u razvoju i proizvodnji.
Brrrrrutalno; sad će moć sami raditi one stolne mekete transformatorčića.
Sezona kiselih krastavaca na ovakvim dionicama traje stvarno dugo. Imateljima nisu potrebne neke senzacionalističke vijesti, FI su dovoljno dobri pokazatelji da bih i dalje držao ovu dionicu, a tko je ovih dana proda vao je valjda morao...
-
Da se ne bi krivo shvatilo, mislio sam općenito da se na zse pokazalo najbolje biti strpljiv i ne žuriti, pa tako i u kupnji ovdje. Zato sam napisao da sam na njihovom mjestu...Zašto bi sad dizali cijenu na 80, pa na 90...tako neće skupiti, možda povremeno nešto pokupit, a ostalo ić na iscrpljivanje malih.
Može li se kako znati tko danas kupuje tih malo manje sto tisuća. Da li ih kupuje Tankerska ili netko tko im neće dozvoliti potrebni postotak pa će morati od njega kupovati skupo po koliko im sam ponudi?
Znati ćemo za 3 dana... što ako tada bude kasno
p.s. a koji je realno najgori scenarij? Pa neće nas valjda istisnuti po nižoj cijeni od 75? Ili?
-
WEEKLY MARKET INSIGHT Friday, 23 September 2022 ‘AP Astarea’ (57,300 dwt, 2012) was heard fixed at $15,500 basis delivery Stettin for a trip via Baltic to Nigeria
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ma Astarea uopće ne vozi "za nas"...
-
Da sam ja na njihovom mjestu isto ne bi žurio, osim ako ne postoji neka silna potreba za delistom. Pokupio bih ovo do 80 povremeno, al ne bi dizao nalog od 75 kn. Tako bi dobili sve manje, jedino da bubnu odmah bid na 100 kn. Na našoj ZSE se najboljom pokazala taktika iscrpljivanja i najbolje je prošao onaj koji nije žurio.
Osim na Optimi..tamo nas je većina mogla izać u plusu
-
Lijepo, dobro je znati da se može prodati. Ali sad oni znaju da ne mogu baš sve nas pokupovati. Hajde to malo više,..barem 80
-
BDI 1816; raste capek, supre i hendiji, Tko šljivi panamaxe...
-
Neka mi ponude 80 i prodajem odmah. Kad su me već oprali na optimi da se bar tu usrećim
U tom slučaju bi trebali namiriti razliku i ovima od kojih su kupovali blokove po 65 i 75, jel?
Njima je išla cijena po dogovoru, a nama bi u tom slučaju išla viša cijena po javnoj ponudi, jel?
Gdje ce mirovinci utuci ove milijune kuna od dionica TPNG, mozda ce i to malo dignuti burzu?
Dragi moj kolega, pattern je tu sve jasniji. Mislim da fondovi izlaze iz dionica.
Kako to da onda u zadnjih par mjeseci kontstantno ulaze u HPB i Končar d.d.?
-
Neka mi ponude 80 i prodajem odmah. Kad su me već oprali na optimi da se bar tu usrećim
-
Ponuda, ako je bude, ce ici po tromjesecnom prosjeku
Da, tromjesečni ponderiranim prosjek je po zakonu.
(2) Cijena u ponudi za preuzimanje ne može biti niža od najviše cijene po kojoj su ponuditelj i osobe koje s njim djeluju zajednički stekli dionice s pravom glasa u razdoblju od jedne godine prije dana nastanka obveze.
(3) Ako je prosječna cijena dionica ostvarena na burzama i uređenim javnim tržištima viša od cijene iz stavka 2. ovoga članka, ponuditelj je obvezan ponuditi višu cijenu, s tim da se prosječna cijena izračunava za svaku burzu ili uređeno javno tržište kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na burzi ili uređenom javnom tržištu u zadnja tri mjeseca prije nastanka obveze na objavljivanje ponude za preuzimanje.(članak 16. Zakon o preuzimanju dioničkih društava)
-
-
BDI 1213 (+35)
Samo Smax pada
I još pada neznatno...
-
Ma takvi ni tada ne ulaze bez skepse u dionice. Oni su stalno u nekom strahu. Jer i kad padne, misle da to može još i niže. Nikad im nije dobar tajming za ulazak. Takvi se nikad ne budu obogatili.
Vrlo moguće ali ni meni nekak nejde to obogaćivanje u mirnodopskom vremenu
-
Možda samo strpljivo čekaju priliku da se obogate
"Bull markets make you money, bear markets make you rich"
-
Izgleda da je danas BCI opet otišao gore za +56%
5TC 6076$
-
Osuđeni pedofil kaznu služio u udruzi za djecu s posebnim potrebamaMUŠKARAC iz Slavonije, koji je osuđen za seksualno zlostavljanje 10-godišnje pokćerke, kažnjen je radom za opće dobro, i to u udruzi za rad s djecom s posebnim…www.index.hr
Pa ovo je pobjeda
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-plina-15241784
Pa se mi cudimo sto je struja otisla par puta za gospodarstvo… ovima u HEPu nije bilo cudno platit nesto 10x skuplje nego sto mogu direkt od ine kupiti???? Tj. Ne mogu jer lopine i bagra iz INE se moraju ugradit.
Dakle premijeru jel ide ? ostavka kompletnog vodstva buduci ste nesposobni pratiti te procese ili ćete odmah srediti kupovinu plina HEPu od INE po 20 € po koliko je INA prodavala ovima i dalje su imali dobit u stotinama miliona kn. Pa ili extra oporezujte INU ili rijesite taj cirkus kojim unistavate svoje gospodarstvo, jer ce i vas sve potopiti tsunami zatvaranja firmi.
A bilo bi u redu i podnjeti tuzbu protiv ekipa iz uprave Ine za nadoknadu stete u firmi koju su vodili.
Javna nabava? Look it up