Viro ispod 60 kn je čisto zlato
po čemu? can you elaborate on that
TA
po čemu? can you elaborate on that
TA
Ma vraga radi, kao stavio sam nalog ali ga ne vidim na gledalici
+malkice pTKM
+viro čisto obrambeno
+opte ne 'odam ni ja bosonog dolazi hladnije vrijeme i treba čarapice prazniti
Taman sam htio počistit viro do 70 i eto ga na...
Ali se ne mogu nalozi zadavat...
Proradila napokon Hita
meni agram nešto šteka, je li vi imate nekih problema ?
Ha ha...i meni😁😁😁
O jada, majketi...
Najbolje da preko Njuškala počnemo trgovat
ako pukne ovaj (ako) na 67 put je slobodan do 80. Tu bi prema godišnjem grafu bio prvi jači otpor. Iako neki na onom drugom forumu barataju i sa višim razinama.. ali ne znam baš.
67-74-80-103
Evo, dobio sam odgovor da se ispričavaju...i da bi trebalo proraditi oko 13 sati
Taman da poskidamo Viro po 70
I kakvo je stanje trenutno s Virom, jel okrećete milijune
Hahaha... sad sam tek skužio da je Kreditna promijenila ime
Agram ima aplikaciju i za smartphone.
U kojoj banci imaju oni račun?
Ako ne proradi uskoro prvo planiram keš povuć s računa. Kaj dosta vas je na Agramu koliko sam skužio, čine mi se najbolji po cijenama
Pa kakav to može biti kvar da ga ne mogu 2 dana popravit
Pa kaj je hebeno moguće da Hita ni danas neće raditi...
Što ako sutra Hita ne bude u funkciji?
Dobio sam večeras odgovor da je problem više sile i da rade sve što je u njihovoj moći da ga otklone. Ujutro će znati detalje i prema tome reagirati...što god to značilo...
Ja se samo nadam da nisu hakirani računi
nemojte protiv Hite.
Hita je jedini neovisni brokeraj koji je prezivio sve oluje zse trzista kapitala.
I vidi se da im jako dobro ide
Display MoreA pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
Bit će da je admin u dokupu, zna on to tako navijački administrirati (hint: vidi Opte).
Zločesta, bacaš mi tu biserje, a Hita mi ne radi. I tata bi sine
Kaj Hita zahebava nekaj danas...
Naziv ove teme je genijalan. Da sad ne drvim o sociološkoj teoriji i specijalizaciji, ali naprosto je maestralno da apsolutno svaka tema na ovom forumi ima podtemu. Veeeeeliki lajk za admina, njegov trud i višak vremena🤣👍 Moj prijedlog je da se tema rastavi na dvoje podteme - Stavljanje naloga na bid dok postoji nalog na asku; i stavljanje naloga na ask dok postoji nalog na bidu