Ima ko kakve podatke o poslovanju? Znam da je netko stavio link ali on funkcionira samo za registrirane korisnike.
Posts by JosefBeuys
-
-
Tu bi trebala divka neka danas sjest...?
-
Solidni smo ove godine
-
Adpl otpušta 200 ljudi, Revoz stoji
Otpusta ili šalje na GO?
A zašto REVOZ stoji? Imaš sto konkretnije na tu temu ili rekla kazala?
Ovo što kaže kolega Marin 83, svi na određeno su dobili raskid ugovora. Navodno da je problem s čipovima, odnosno nedostatkom istih.
-
Na prvi pogled
ERNT
KODT
ADPL
PODR
HT
Adpl otpušta 200 ljudi, Revoz stoji
-
Ovo mi se čini da će biti slična priča ko na PTKM. Samo treba pustiti da se oni pospajaju i dokapitaliziraju i nakon toga ući. Iako na Ptkm cijena nikad nije pala na cijenu dokapa, ostala je 300-tnjak % višoj razini jer su svi kalkulirali na ovaj način.
-
HNB je skinuo zabranu isplate dividende za banke?
Gdje ste to pročitali , ili Vi to napamet zborite ?
U 9. mjesecu mislim skidaju, imate ranije na ovoj temi negdje spomenuto.
-
Potpuno neučinkovita burza. Danas ex d day na Atgr i dionica nije pala...
-
Ne znam govori li ovo više o kripto mjenjačnicama ili stanju na zse...
-
Dok vi gledate utakmicu, ja gledam gdje ima prilika
MDKA, mada sama sebi jamu kopam
Ako nastave sa isplatom ovolike dividende, ta dionica na prosječan prinos 5% vrijedi već sada 30 tisuća kuna, kao anuitet
Zaradili su 2800 kn po dionici. P/E trenutno valjda 8
HT
D. Telecom je objavio da mu je polovina kvartalnog prihoda sa američkog tržišta. A odavno se šuška da bi se mogli povući iz naše regije. U slučaju prodaje, cijena sigurno neće biti 184 kn. Al' to je sreća na dugačkom štapu
OPTE
Kako god uzmemo, svaki smo dan bliže prodaji, kad god ona bila. Računam kao benchmark transakciju po kojoj je gosp. Hanžeković otpustila svoje dionice, 6,70 kn
TPNG jer ima lijep graf
PEVEC, jer ima ekipu. Koja želi sad pak prodati svoje dionice.
Zašto zaradit na Medici kad se možeš izgubit na Optimi
-
http://www.index.hr/amp/vijesti/cl…ra/2284009.aspx
Definitivno , zanimljivo...
-
Na zadnjoj skupštini bilo je baš postavljeno pitanje što Medika planira sa dionicama i Herceg je odgovorio da je općenito mišljenje kako je najbolje da se te dionice u dogledno vrijeme proda da se poboljša likvidnost. Nikome tada nije palo na pamet da će se to prodat većinskom ispod cijene.
Vezano za dividendu, ne ide objava prije jer uprava ima ruke vezane politikom pa se igraju ptice noja. Sjetite se samo izjava - dugujemo im 6 milijardi, ali mi ne djeluju kruha gladni. Zato uprava fingira da je protiv divke, ali većinski ima pravo tražiti, a skupština izglasati. Čak to meni osobno ne smeta, dobiješ finu lovu na račun, a cijena dionice ne da padne nakon d-daya nego zna čak i narast.
-
Kolega Hugh, već ste do sad mogli naučiti da se na ovom forumu može slobodno iznositi mišljenje dokle god hvalite Optimu. A do tad onima koji su kupovali po 8 sad vrijedi 5.
kolega, i Vi i ja znamo da je po TA ovo moglo do 4 kn, a onda bi već postala dirt cheap i value investitori bi preuzeli dionice na toj cijeni.
ako ste htjeli drukati na pad, već ste tjedan dana u zakašnjenju
btw., pogledao sam malo listu izrečenih kazni i nije baš da ih nešto imate, što znači da itekako možete slobodno iznositi svoje mišljenje, pogotovo ovdje u kladionici di se zabrane ne daju, a stil pisanja je slobodniji (dapače, ovdje ne izdajemo kazne ni za dokazane neistine) nego u glavnim temama.
tamo se za takve stvari sankcionira, jer hoćemo da ovo mjesto ipak bude više usmjereno edukaciji, a manje drukanju iz osobnih pobuda.
pravila su jasna i jedan kolega se već samoizbacio radi nepridržavanja istih.
prema tome, u temama koje spadaju pod rubriku Kavana (Birtija, Prognoza cijena, Optima - kladionica) može se pisati što god se želi, dok se ne vrijeđa.
i Vi sad slobodno možete ovdje napisati da će Optima u stečaj (iako i ptice na grani znaju da nema ništa od toga) i nećete dobiti sankciju.
inače, ovaj forum nije ni bio aktivan kad je Optima bila preko 8 kn, a tamo su glavni drukeri tada bili neki koji se sada javljaju na nekim drugim temama (sami će se prepoznati koji su), a čiji se drukerski postovi premještaju na pripadajuća mjesta.
ako to nije razina demokratičnosti koja Vas zadovoljava, onda mi iskreno nisu jasni ni Vaše pisanje, ni Vaši motivi ni što Vi zapravo hoćete.
Dok se licitiralo na forumu s ciframa 15 kn, 20 kn, 30 kn... Ja sam upozoravao da se ne navlaće ljudi jer nit ima ponuda, nit se uopće može prodati jer zakon ne dopušta, pa sam pobrao zabranu od 1 dana koja je trajala 48 sati. U međuvremenu, dionica je pala skoro 50 %, a isti ljudi isto pišu, i, zanimljivo, oni nisu isključeni. Nemam ja ništa protiv što ste vi ili Naim ovdje fasovali, za Naima dapače, žao mi je što se drukovima navuklo neiskusnije ulagače kojima će nakon toga ostati gorak okus u ustima i moža zauvijek otići s burze jer će se osjećati prevareno.
Da ponovimo, na natječaju je bilo 0 kupaca, a bez kupaca Opte vrijedi 0. Sve ostalo spada u domenu SF-a i pustih nabacivanja brojkama.
-
sto če u zakonu biti ili što se očekuje da bude donešeno a da pozitivno može utjecati na Optimu?
Za odgovor na to pitanje treba sutra na otvaranju kupiti barem 20.000 komada.
Admin, šalji ovo u Birtiju.
Kolega Hugh, već ste do sad mogli naučiti da se na ovom forumu može slobodno iznositi mišljenje dokle god hvalite Optimu. A do tad onima koji su kupovali po 8 sad vrijedi 5.
-
oguglalo se i na blokadu, nitko više ne trza, morati će mijenjati taktiku, ovo je već četvrta, stekao se imunitet
Eh, više ni blolada računa nije kao što je nekoć bila...
-
Moze li netko od kolega slozit TA za Opte pepeljugu.
Kao da je mnogi izbjegavaju
To je zato jer Opte nije pepeljuga nego pljuga.
-
Slično je bilo 2007, većina je napisala na forumu da su prodali i da čekaju korekciju. I to se dogodilo. Ja nažalost nisam prodao i izgubio malo pomalo do pred ovo ljeto 95 posto portfelja. Sad sam naravno prodao.
Vidim kolega da hodate okolo po temama i zazivate smak svijeta. Nadam se da ste onda barem novac stavili na šort kad ste tako sigurni i da ćete this time next year biti milijunaš
-
U stvari....da imam hefty novaca kupila bih Mediku, pa živjeli su stvarno sretno do kraja života
U ovakva klimava vremena je najsretnije biti u Medici. Odnosno u sva je vremena najsretnije biti u Medeici, a u ova posebno
-
Budućnosnice se zelene
-
"Budućnosnice" su za sad zelene