1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Paprika

Posts by Paprika

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• Paprika
    • February 16, 2024 at 4:00 PM

Danas JDOS najtrgovanija dionica na ZSE. Prošlo 207 kom po 0,35 booka!?! Nisam vjerovao da će ovako nisko, posebno nakon uzleta CROS od 50% nakon najave dividende.

Hoćemo li tako i mi??

Prihod preko 200M€, MCAP 61M€, što to mi mali ne znamo da se trži ovako nisko?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Paprika
    • February 9, 2024 at 1:14 PM

Ne. u mom terminu smo bili samo mi špekul.. pardon investitori i bivši pomorci.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Paprika
    • February 9, 2024 at 12:44 PM
    Quote from joe

poprilična gužva danas u skdd...

izgleda da im psihološki rat uspijeva...

možda smo se i sreli u SKDD.

ja isto bio jutros i predao svojih 5xx papirića. Bilo još desetak ljudi, svi prodaju ATPL. Uglavnom svi bijesni na Tankersku i postojeću upravu. Svi prodaju jer se boje a ne zato što ne vjeruju u tvrtku.

Osobno nisam do zadnjeg dana znao da li bi prihvatio ponudu. Kad uračunam NAV sa svim što se dogodilo do 9.2.2024. dobijem cca 35-40% veću vrijednost od ponude ali pretpostavljam da će se ići na razvodnjavanje i povlačenje s burze pa mi se ne da čekati 2-5 godina za istu cijenu ili neku potencijalnu zaradu.

Odlučio sam se sa ovim dijelom potrfelja maknuti sa ZSE i preći na NYSE na EGLE, SB ili SBLK.

ATPL eventualno ponovo kupujem ispod P/NAV=0,5 što mislim da se ipak ne bi smjelo dogoditi.

Mislim da će u slijedećem razdoblju biti nešto lijenih, neinformiranih, preponosnih i nasljednika koji su naslijedili papiriće koji će po potrebi prodavati dionice ali ispod 45€ ne bi smjeli pasti. Od poštenih kupaca mislim da se nitko neće ulaziti u ring za TP kad se zna tko su i što su.

Pozdrav svima i sretnu daljnju trgovinu.

• KOKA (Koka d.d.)

• Paprika
    • September 18, 2023 at 4:24 PM

Mene iznenadila iznenadna lova na računu. Taman sam planirao sezonsko kopanje po kosturnici starih pozicija..

Ipak su mogli isplatiti više jer dionica po mom mišljenju vrijedi više od 65€ ali zakon je takav i ko nam je kriv...

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Paprika
    • July 6, 2023 at 4:38 PM

Ja danas sve svoje prodao.

Srce me boli kad gledam fundamente i potencijalne mogućnosti ali je strah od državne uprave i onog što to nosi bio jači.

Želim vam svima postizanje cijene 200 do kraja godine.

Pozdrav.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt