40.000 komada na kupnji po 6 Eurica . Ima se para za pokazivanje
Posts by Lemi
-
-
Kupuje se KOES po 80 da bi se squeezalo po 68,81 ?
Neki očito računaju na tuzbu nakon svega, jer inače nema objašnjenja za ovakav postupak.
-
6 milijuna eura polugodišnja dobit
Nice 🙂
Jos ako bude godisnja 12 mil. bit ce Very nice
-
Ma ja samo dovodim u pitanje službeni prosjek koji navodi zdenkić od 60 dana i 60 evra po danu. Premalo mi je to.
60-70 dana je recimo neka prosjecna popunjenost klasicnog dvosobnog apartmana za 4-5 osoba. Cijena u predsezoni i podsezoni se krece oko 60-80 Eura a sezoni 90-120Eura. E sad od te cijene oduzmite agencijsku proviziju od 15-20% i to je ono sto iznajmljivac dobije. Naravno tu su troskovi poreza po lezaju od 50-100Eura,ciscnjenje,pranje,peglanje, rezije i popravci i kvarovi kojih uvijek bude.
Prosle godine sam pricao sa nekoliko ljudi koji iznajmljuju takve aparmane od Rijeke do Zadra i vecina je zaradila od 5000 do 6000Eura a troskovi su im oko 1000Eura koji sami ciste do 2000 Eura kojima drugi ciste.
Za usporedbu jedan poznanik ima dvosoban stan u Zagrebu kojeg iznajmljuje za 550 Eura cijelu godinu a apartman u Crikvenicu iznajmljuje od Uskrsa do Svih svetih i oba zarade isto godisnje samo sto se u ovom u Crikvenici i naradi(ponekad zna biti i 10-12 ciscenja mjesecno).
-
Je li kome sjela dividenda?
Nije, 20.07. je zadnji dan
-
koje sve turisticke dionice imaju dividendu kod nas?
arena hospitality group, valamar, za te dvije znam
ACI, ADRS,HIMR,ILRA,MONP,PLAG,RIVP,TUHO ukratko
-
Prodao LVPR, Hita OTC, bitno da se trguje
Kad ste to prodali? Hita OTC kaze da nije bilo ikakve prodaje ovaj tjedan
-
Nitko se ne hvali da je kupio Mediku
Cestitam vam na prodaji
-
Jel se to Radoslav opet ukljucio na prodaju?, proslo 262 komada po 555€
-
82% imatelja dionica je sudjelovalo na skupstini
.
Jel su imali neki domjenak poslije da je tako velik odaziv a ne glasa se o dividendi?
-
Razvijaju se nova tržišta - traži se Non-GMO sojaDirektor Odjela za proizvodnju i zaštitu bilja pri FAO-u Jingyuan Xia na Svjetskoj istraživačkoj konferenciji u Beču je rekao da će za 9,7 milijarde ljudi na…www.agroklub.com
Prodaja soje prosle godine je rasla 20% u odnosu na prethodnu a kako se vidi sve se vise trazi NonGMO sjeme kojeg BC institut i proizvodi.
Ako vrijeme bude povoljno bit ce ova godina jos uspjesnija od prethodne.
-
Bugarin prodao 3 dionice
-
Sjela prije par minuta
Nekom kasnije, 3,30 od 3,74Eura
-
Jbt pa baš smo skupi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eno vam Granolino P/E 3.3 što čekate??? Ne vidim da se iko otima za njega hehe
To je bilo za proslu godinu, da je P/E 3.3 za prvi kvartal ove godine mozda bi se i otimali
-
Jeli sjela kome divka?
-
-snba, malo kupljenih po 6, uzelo mi mjeru +66,666666666666666666666666666666%
uvijek sam mislio da je odnio vrag šalu
Bugarska mjera
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/GS-ATPL-f43d7226b862bd677125a1f7bc78de91.pdf
Jednoglasno odluka o dividendi, jel to 100%?
-
ima li netko najnoviju knjigu dioničara? nakon ovih zadnjih velikih transakcija meni nikaj ne štima!
Sta vam ne stima? Izasli su 2 fonda i par manjih a usao je izgleda neki Bugarin
-
Zanimljivo na kupnji 1600kom na 9,0Eura a prodaja 1400 na 9,05
Po 9,0Eura ide sve a 9,05 im je puno?
-
Ne bih htjela biti prorok, al' uzmite u obzir da vam netko ovdje mjeru kroji.
Dobro danas krojac uzima mjeru po 8,5