1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. goldfinger

Posts by goldfinger

• Utjecaj uvođenja eura na tržište kapitala

• goldfinger
    • March 19, 2022 at 1:03 PM
    Quote from verdi

ako sam protiv € i "zapada" automatski sam onda protiv sebe. nikada. ja sam protiv NEZNANJA i ISPRANIH MOZGOVA. slobodno živi u svom svijetu, ne osvrći se na moje postove kao ni ja na tvoje. svađaš se sa člankom koji citira nobelovca. stvarno imaš visoko mišljenje o sebi.

Uopće nisam komentirao nobelovca, nedaj bože da se tu bakćem. Ja sam komentirao patologiju, možda sam u krivu....

• Utjecaj uvođenja eura na tržište kapitala

• goldfinger
    • March 19, 2022 at 11:33 AM

Problem je u toj priči je što ste vi prije, tokom i nakon ovih šokova protiv eura, protiv zapada. Nije bitno da li je to u krajnjem slučaju dobro ili loše po nas, ne ovisno o trenutku, mindset je uvijek kontra. Smrt eu, usa-i, smrt zapadu. E to je već patolgija...

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• goldfinger
    • March 17, 2022 at 12:04 PM
    Quote from verdi

gledao sam neki prilog sa polupraznim policama u evropskim trgovinama. u italiji navodno pojedinac može kupiti sami 1 litru jestivog ulja ?! uzmite ovo sa velikom rezervom ali ako je istina onda dostavni lanci pucaju puno brže od mojih najgorih očekivanja. sve u svemu nahebat ćemo ni krivi ni dužni.

Gospon širitelj panike,

Ništa ne puca.

Paničari kupuju namirnice i jod za svoja atomska skloništa, da mogu preživjeti nuklearnu zimu.

Kupuju zato što su čuli da će faliti brašna i ulja.

Jednako kako su koronamanijaci kupovali wc papir, da mogu brisati zaraženu guzicu.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• goldfinger
    • March 14, 2022 at 3:23 PM

Ne samo da nema obavijesti, nego on i dalje tvrdi da njih to ne pogađa previše....manje više biznes as usual. Mislio sam da su malo ozbiljniji

• goldfinger
    • March 13, 2022 at 12:52 PM
    Quote from verdi

ok vidim super vam je. a kinezi i rusi ne žive u kapitalizmu? oni onako ono ni tamo ni vamo.

Kakakv je to kapitalizam???

komunističke partije,države bez institucija i pravosuđa, dirigiranih medija. To su karikature!

• goldfinger
    • March 13, 2022 at 12:48 PM

Meni zapadni sistem odgovara.

Zaradom od rada i kapitala mogu pristojno živjeti. Ne želim biti milijarder, niti sam ljubomoran na njih. Na zapadu su milijarderi uglavnom novac stekli pošteno. U ostalim vukojebinama uglavnom pljačkom. Vrlo jednostavno.

• goldfinger
    • March 10, 2022 at 10:30 PM
    Rusija je u par dana uništila samu sebe
    REZULTAT rata u Ukrajini je možda nesiguran, ali smrt gospodarstva Rusije je očita. Smrt uzrokovana samoubojstvom.
    www.index.hr

Kažem vam, putin je najveće zlo koje je pogodilo ruse. Svaka čast i indexu, dva profesionalna članka u 24 sata, to im se nikad nije dogodilo

• goldfinger
    • March 10, 2022 at 5:04 PM

Piše li na srpskim portalima nešto novo o onoj vojnoj rusko-bjeloruskoj vježbi, jel završila? Zna li se šta? Ovdje ne mogu ništa naći

• goldfinger
    • March 10, 2022 at 9:38 AM
    Bivši ruski ministar: Putin ovo vidi kao prijelomnu točku za Europu i svijet
    ANDREJ KOZIRJEV, bivši ministar vanjskih poslova Rusije, dao je vrlo zanimljiv intervju o Putinovom napadu na Ukrajinu.
    www.index.hr

Pročitajte što čovjek priča...dosad najbolji osvrt.

• goldfinger
    • March 9, 2022 at 7:08 AM

Ukrajinci se ovdje bore za sebe, za novu Rusiju. Nova Rusija znači nova Srbija i nova Bosna. To je velika prilika i zapad to zna....stoga nema popuštanja. Treba pokušati iskoristiti situaciju koju su si bahati,korumpirani,kleptomani sami skuhali.

• goldfinger
    • March 9, 2022 at 6:44 AM

Koji kompleksi nižih vrijednosti.... Tu bi se pokoravalo agresoru i nasilniku, žmirilo i popuštalo. Ako se u ranoj dobi ne zauzmeš za sebe, poslije je sve teže...kako u životu tako i politici. Hvala bogu da se teško dolazi do izvršne vlasti

• goldfinger
    • March 8, 2022 at 8:21 PM
    Quote from mitkko
    Quote from havi

Mogli bi rusi na sve ili nista pa evropi prestat prodavat plin, naftu odmah za dan dva tri. Da sam na mjestu putina mozda bi isao na taj nacin, da eu spasi svoju guzicu , prestane pomagat Ukrajinu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ranjen-15167688

Navodno je Putin maloprije bas to napravio. Kruze okolo neke vijesti, nemam jos tocan izvor.

PUTIN DECIDES TO BAN THE EXPORT OF PRODUCTS AND RAW MATERIALS OUTSIDE THE RUSSIAN FEDERATION UNTIL DECEMBER 31

According to Russia’s official media, Putin seeks to establish a ban on the export of certain products and raw materials outside the country by the end of 2022, the list of which will be determined by the government.

Display More

To se vjerojatno neće odnositi na plin i naftu.

Eventualno mogu zabraniti izvoz vodke.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• goldfinger
    • March 3, 2022 at 11:15 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Više ti ne komuniciram sa ex ,tako da nemam pojma kakva je situacija tamo...ali znam da strana autoindustrija obustavlja proizvodnju u Rusiji ili su najavili obustavu.

Nadam se da je ADPL barem povukao keš sa računa iz svoje firme u Rusiji na vrime....sad je jedino pitanje na kome se vodi dug firme???

ako im i oduzmu, ostaje dio u Hrvatskoj i to će onda biti čista naša firma i mi je trebamo podržati, ne vidim ja tu ništa loše,

sada je stanje na fifti fifti i nije li i cijena tu, ja sam od danas postao svježi dioničar i nemojte da se moram iskrcavati navrat na nos, jer onda ni molitve Sv. Duji neće pomoći puno :)

I izaći ćeš još danas dok je svježe sve, kolega ^^

• goldfinger
    • March 2, 2022 at 2:24 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…cu/2335774.aspx

Odbijam ovo otvoriti i pročitati.

Nadam se da više od pola nije istina.

Al' istina je da su nevolje tada počele, da Ukrajina nije oprostila, da je za vrijeme drugog svjetskog rata radije gledala naciste nego ruse, tako se piše o tome.....i sve skupa mrze se od pamtivijeka

A ako ne nađu zajednički jezik svi ćemo pod zvijezde odletjeti sa njima

Živa istina.

Uostalom, to je jedini razlog zašto su Ukrajnici bili na strani nacista.

Osveta Staljinu.

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 2:24 PM
    Quote from ZoD

Ako čovjek implicira nabavku nuklearnog naoružanja ukoliko se Ukrajina ne primi u NATO, naziva Nordstream 2 oružjem, također sukob u Donbasu naziva europskim sukobom, poziva na naoružavanje Ukrajine kako bi mogla "braniti" čitavu Europu onda to nije govor nekoga kome je mir na prvom mjestu.

Možda sam doduše nešto iz govora pogrešno shvatio.

Uz standardni patos na kraju govora naravno..

Možda zato što mi gledamo da je rat počeo 24.2.2022, a on je počeo 2014.

Tako i srbi pričaju da je rat počeo 4.8.1995.

Imao je informacije i znao je da samo NATO i/ili nuklearno oružje može zaustaviti putina.

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 12:05 PM
    Quote from Paulie
    Quote from KultLicnosti

Protiv sam javnog slanja oružja Ukrajini . :thumbdown:

Tajno šaljite koliko mi mali možemo.

Čovjek u Kremlju je nestabilan!!

:rolleyes:

Slažem se, naši se hvale da šalju 140 milijuna kuna oružja u Ukrajinu, taman da nas Kremlj stavi na radar kao suučesnike, a nuklearnih bojnih glava imaju za svakog.

Ako si komarac kad se bikovi bore bolje ti se skloniti sa strane.

Display More

A zato jer ako nije na fejsu, nije se ni dogodilo...takoreći

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 11:39 AM

Čini se da će se malo usporiti zelena tranzicija, čim švabe produžuju rad elektrana na ugljen.

Čak neće zatvarati ni nuklearke.

Jedna dobra stvar ovog rata je ta što ćemo puno manje gledati Gretu :)

Može na miru završiti školu.

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 10:43 AM

Shipping giant Maersk to stop deliveries to Russian ports: statement

Tik, tak, tik, tak....

https://twitter.com/i/status/1498585902607740930/

Ukrajinksa verzija, oba su pala!!! :D

• DRY BULK

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 10:14 AM
    Quote from Milijarder

JDPL u minusu, mogla bi uskoro i ATPL! ^^

Očito se teže daju navući kupci na JDPL ovaj put ;)

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• goldfinger
    • March 1, 2022 at 9:55 AM

Znalo se da prošla godina nije nešto posebno dobra bila, za VLEN standarde.

Zato se zna da će ova biti odlična!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt