Dokupio danas još malo komada.
Povlačim crtu sa kupnjom, izložen sam jednako kao i na optimi koju samo kupovao 2016. i 2018... pa kom opanci kom obojci.
Dokupio danas još malo komada.
Povlačim crtu sa kupnjom, izložen sam jednako kao i na optimi koju samo kupovao 2016. i 2018... pa kom opanci kom obojci.
Krivac za manipulacije dionicama Vira, IGH i ĐĐ-a na ‘nišanu’ Hanfe
Uvijek se sjetim Besta...trošio sam novac na Viro, IGH i Đuru, ostalo sam spiskao.
Nema problema, samo želim ukazati da nikad nije sve bajno i da uvijek postoji problem.
Da 10-ak prodavača poželi izaći sa svojih 100-tinjak komada, zamislite gdje bi bila cijena.
A sad više nije vrijeme za kupnju već počinje ono za prodaju.
Sretno svima.
I mene je to mučilo, zato sam i prodao na oko 530.
Koliko sam pogriješio, vidjet ćemo kada budu izlazili koji sad kupuju.
Nisam vidjela čudnijeg bida i aska nego na onim 7 CRO i 7 SLO
Da li je to itko od vas ikada kupio ili prodao ?
Oni to sami sebi ?
Po starom Jugoslavenskom pravilu po kojem su Slovenci ispred nas za 30%, vidim mogućnost dodatnog rasta 7SLO.
Dobili smo poklon u Pločama,hvala kolumbijcima.
Sad imamo novaca za stadion u Maksimiru, ako dobro razvodne imamo i za novi Poljud.
Nastavljen je pad panamaxa.
Capesize er opp 0,3 prosent til 26.055 dollar pr. dag.
Panamax faller 1,7 prosent til 15.747 dollar pr. dag.
Handysize faller 1,8 prosent til 16.312 dollar pr. dag.
Supramax stiger 0,0 prosent, men legger likevel på seg 3 dollar fra dagen før, til 19.514 dollar pr. dag.
Nebitni su ti nalozi, neka ih još malo. .
Ovdje se čeka izvješće.
Tako je, izvješće je sveto pismo.
Nadajmo se da će biti preko 10 milja dobiti, to bi trebalo malo razdrmati cijenu.
Danas je drug Plen Ki Mun sa delegacijom obišao pogone narodne tvornice hrane Podravka, te je izrazio nadu i vjeru u još bolje rezultate. Napomenuto je i da je cijena dionice narasla 15 ak posto.
Trebalo ga je pitati koje to i zašto napucao
evo i gdje su trenutno brodovi, da se ne traži Jura
1.AP ARGOSY Plovi za Ust Lugu gdje stiže 07.04.
2.AP ASTAREA Plovi za Huanghua gdje se očekuje 11.04.
3.AP DRZIC U luci Bahrain, slijedi Jubail 07.04.
4.AP DUBRAVA Plovi za New Orleans gdje se očekuje 16.04.
5.AP JADRAN U luci Immingham
6.AP LIBERTAS U luci Paradip, slijedi Tuticorin 14.04.
7.AP REVELIN U luci Veracruz, slijedi Tampico 08.04.
8.AP SLANO Plovi za Saldanha Bay gdje stiže 11.04.
9.AP STON Plovi za Paradip gdje se očekuje 15.04.
10.AP SVETI VLAHO U luci Chittagong, slijedi Gangavaram 12.04.
11.MIHO PRACAT 08.04. stiže u Ust Lugu
12. ZAGREB U luci Tanjung Kampeh, slijedi Karaikah 12.04.
situacija sa knjigom dioničara od prije cca 10 dana je više, manje sljedeća: Otp je imao 5414 dionica i s pravom se može pretpostaviti da danas imaju manje i da su uskoro out......za addiko se več neko kraće vrijeme vidi da je stao na 15000.......u dionicu ulaze uglavnom fizičke osobe od kojih su neki u top 10 pojedinih dionica na zse....... kupuje jedan gospon koji je u Top 10 na Opte i Sapn, te jedan gospon koji je u Top 10 na 3 dionice sa zse........ima i jedan gospon iz Top 10 Ernt.......vjerovarno ima tu i još koja zanimljivost ali ne treba s tim previše razbijati glavu i gubiti vrijeme......
Privatni investitori unutra, fondovi out.
Hazardni zaključak, smart money ulazi.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=105364
Živa istina. Danas nisam mogao preuzeti pošiljku u pošti jer nisam imao pečat. Kaže žena, pečat ili ništa
Može se ali je šalteruša bila lijena. Natjerali su ih budući da nije službeno više obavezan žig, preuzeti pošiljku može odgovorna osoba uz osobnu i potpis.
Danas preuzeo.
Bila je druga danas na šalteru i namjerno sam se napravio blesav. Nije mi ni ona dala bez pečata.
Očito kako koja poslovnica...uglavnom ebo ih pečat.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=105364
Živa istina. Danas nisam mogao preuzeti pošiljku u pošti jer nisam imao pečat. Kaže žena, pečat ili ništa
Cromedika, državna veledrogerija.
Raj za pedesetak partijskih top menadžera, raj za crno tržište jer bi svemirski brod jednostavno usisao ljekove sa paleta.
Država bi plaćala ljekove na vrijeme, a ne sa odgodom od 2354 dana...ali ne po nižoj cijeni jer treba se nekako još istunelarit za crne fondove.
Podržavam ideju.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2265388
Što neće sve koristiti za predizborne trikove, jadne li nam majke
Bit će selidbe.
ako sam dobro shvatio odnosit će se na okupljanja vani.. ako solo hodaš / bicikliraš je nebuš nosio.. o kojoj potencijalnoj kazni za nenošenje tu pričamo?
Ovo je vrh vrijeđanja zdravog razuma.
Zna se gdje se zaraza širi...na obiteljskim okupljanjima i poslu. Samo peru ruke i rade nebuloze da bi prikrili svoju nemoć.
Iako više nemam dionice, SAPN se prati.
https://www.seebiz.eu/tvrtke/mepas-n…a-za-bih/254845
U priopćenju se navodi kako će novi ugovor imati sinergijsko djelovanje i na imidž brendova Saponije i drugih Mepasovih principala
molim brisati post, sad sam tek vidio da je post iznad isti
Ne mogu isti dan predlagat dividendu i kukat da im država ne plaća pa moraju blokirat isporuku lijekova. Vidjet ćemo do kraja godine.
Zbilja bi bilo previše. Naletili bi Plenkoviću na volej. Biti će sigurno izvanredna dividenda, ipak je dobra godina.
prati li netko atgr, ernt i podr? za fondovske dionice se uvijek ima para. ne želim reći da su precijenjene već da su fondovi ne selektivni. to je najblaža kvalifikacija.
Bilo je za očekivati da će podr i atgr skočiti nakon prodaje leda. Tek kad stranac plati za nešto naše, onda znamo da vrijedi
Display MoreU nedostatku tema za raspravu evo malo službenih obavijesti, mislim da nije bilo objavljeno:
Obavijest o imenovanju člana Uprave
Kao i u slučaju teta iz HT-a, ostavka Ane Hanžeković Krznarić na članstvo u Nadzornom odboru djeluje od dana izbora novog člana Nadzornog odbora Društva, iako Ana više nema dionica Optime.
Sve upućuje na to da se očekuju promjene NO, a ne vidim niti jedan drugi logičan razlog osim da se očekuje NO novog vlasnika.
Nije isitina da Ana vise nema dionica. Ana je najvjerojatnije svoje dionice založila za pozajmicu. I nisu predstavnici HT-a u NO dali ostavke nego Zabe.
A na temelju čega ste to zaključili? Priča, činjenica ili osjećaj? I zašto bi to napravila?
Kakvi su danas brojevi, znali se šta?