Kada treba sjesti lova od prodaje dionica Atpl Tankerskoj?
Izgleda da su toliko šktavo podmazali da su im samo pola dali?
Izgleda da bi moglo otpora biti i na JDPL 👍
Kada treba sjesti lova od prodaje dionica Atpl Tankerskoj?
Izgleda da su toliko šktavo podmazali da su im samo pola dali?
Izgleda da bi moglo otpora biti i na JDPL 👍
Dan danas imamo isplate iz zadržane dobiti iz godina dok se nije oporezivalo pa se prođe lišo.
Adris prošlih isplata divd recimo.Sad bi moglo biti paštašute da recimo tamo neke 2026. Adrs isplati dividenu pa tu bude dio iz 2006,dijelić iz 2023 i dio iz 2024. sve u jednom paketu sa tri vrste 😀
Sad bi mu trebalo uzeti lovu iz poticaja i dati je meni uz kontakt Izraelaca,samo prepravim zahtjev za poticaj.
Obzirom na raspoloženje susjeda tribali su ići na miniranje pojačanom dozom.🙂
Tribalo bi još samo obavijestiti skdd i tankersku da su skupili 56,19 % 😀
I to 8.4.2024.
Uvijek korak isprid
Pročitajte malo pažljivije dokument od Lošinjske, kupio ih je još 204. g. Ta naša burza je najstarija burza na svijetu
Izgleda da u dvorištu ima Deloreana DMC-12
I to 8.4.2024.
Uvijek korak isprid
Meni miriše na masnu dividendu a da to već netko zna.Možda opet sa dodatkom iz zadržane dobiti?
Moto mi je ne poduzimati ništa.
Samo da ne napadne Kaliforniju umisto Yemena ili Rusije
Nemojte nasjesti na priče ovog piskarala. Znam da zvuči uvjerljivo, al da vidite kako izgleda ta famozna specijalizacija, o trošku od 200k eura može pisati samo maliciozna osoba s jasnom agendom.
Da ne govorim o neistinama koja su servirana javnosti nedavno oko liječničkih plaća.
Pozdrav od liječnika koji svoja nimalo velika primanja pokušava oploditi na tržištu kapitala.
Sritno doktore,valjda će i moje kolino izdurati do neke dividende.Nije ni nama pacijentima lako 😉😅
Škrtac plaća dvaput
Mislim da većina imatelja Atpl nije "sirotinja" i da su tu napravili krivu procjenu.
Opasno ih je podcjenjivati,dobro su oni sve izvagali.
U startu zaprijete delistiranjem,istiskivanjem...Na taj način prisile na prodaju svih što nesmiju imati u portfelju dionice koje nisu izlistane na burzi.Da su mirovinci unutra automatizmom bi prodali.OTP indexni je tu u igri pretpostavljam.
...puno malih razbacaju po mizernoj cijeni i ako nemaju dovoljno netko (IK) skuplja dalje te ih preda istekom godine dana.
Prosjek im bude extra povoljan i količina parkirana.
Tekuća godina je krenila extra dobro za bulkere uzimajući u obzir period kineske nove godine pa će izgleda biti zanimljivo kroz cilu godinu.
Ja ću svakako pričekati razvoj situacije i pročačkati koji FI jer mi se čini da cijena nebi tribala puno doli ako već neće gori.
Jedna od zanimljivosti je da interkapital (i ostali) smije kupovati po recimo 80€ i nakon godine dana ih prodati Tankerskoj po većoj cijeni.
Tako bi Tankerska skupila dodatnu količinu doduše po nešto većoj cijeni ali bi izbjegla obvezu isplatiti razliku cijene iz ponude.
Opet prosjekom vrhunski prođu.
Otkud ovih 24.000 komada od podravske na top 6 od 2.2. a nije bilo toliko prodaje taj dan… a i da je preko SKDD direk bilo prebacivanje, tko je imao toliko komada
Vjerovatno više osoba u dogovoru proslijedilo,nisu izgleda zadovoljni predati ih Interkapitalu ili Tankerskoj.
Ima otpora na više strana.Da se udružimo bili bi jači.
Daj keša u bilo kojem momentu uvik će se naći mjesto za njega.
Propuštene (ne)prilike me manje bole od predaje i bjega jer nepoštenog lovca činimo jačim a zaklona će tim biti sve manje.
Neka me trpe,gledaju sve dok ne isplate pošteno ili izbace na silu ali moje će se 4 znamenke žrtvovati i pokušati izboriti.
Bolje umrit ka Lav nego živit ko ovca!!!
To su ubacili da ne "kradu" Dubrovnik tako su pisali da kupuju TUHO da bi ostao u Zadru.
Koliko čujem odma su počeli skraćivati radno vrime raznih objekata s time i radne sate osoblja pa primaju manju plaću. Nekih se i riješavaju.Krate sve što se da kratiti,kratkoročno je to ok ali da ima tu nekog pozitivnog duha i nema baš,niti je blizu slike starog TUHO-a
Evo i krenili prodajom CRAL lagano,za kruh im triba.
Razumljivo da ih samo profit zanima i šturi papir ali su im jadne šporke igre i samo veličanje.
Daleko je to od vrimena i veličine Paše i Banića
Ako su skupili 32,65 % dokapitalizacijom neki dio i sa strane TOP 10 a sad ukupno imaju 39,10% bolesno je pisati da je većina iz TOP 10 prodala.
Bilbija sam ima 8,53 %
Oni zapravo skupili jedva 6,45% trgovanjem prijavljeno do sad.
Naravno članak je otključan i svi ga mogu cijelog pročitati i sve u njemu objavljeno "gura" ostale dioničare na prodaju jer kad pročitaš da SVI izvršni direktori i većina iz TOP 10 prodaju nemaš što ni razmišljati nego popuniti obrazac i trči u poštu.
Uređeno tržište,uređeno novinarstvo u uređenoj državi. KATASTROFA
Pozitivno je što ih bocka pa moraju potplačivati novinare da štraše ali to nas "šačica" može isčitati iz ovakvih članaka.
Stigla ponuda jučer - da li se mora nešto uraditi ako ne želiš prodat
Da, odložiti ponudu i kuvertu u odgovarajući kontejner /za reciklirani papir/
Slađe je gradele naložiti 😉
Prati li se knjiga?
Je skupljaju interkapital ili tankerska?
Nema više po 53.00 lili 53.20
nije bilo pitanje dal ima ili nema.
al malo cu prekrojit pitanje
ako ja klupim ATPL po bilo kojoj cijeni dal TP to mora kupit od mene po 53,6 i dal to vrijedi do kraja 2024 ?
Ne mora nakon isteka ponude al mislim da bi drage volje
Display MoreBila je tema za prethodne. Sigurno će bit zanimljivosti.
Otvaram žestoko.
Neki dan čitam mog omiljenog blogera koji je pisao da će Michelle zamijenit senilca.
https://www.armstrongeconomics.com/international-…michelle-obama/
Malo mi se to činilo nategnuto, ali ok - ima čiča rezone.
Kad vidi danas!
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…ozivom-20240119
"Sin predsjednika Bidena, Hunter, suočava se s očevim opozivom"
Opoziv?!?!?!? Kakav opoziv?
Michelle je na kladari oko 1:20 trenutno. Možda bi se isplatilo stavit koji cent.
Mislim da nema baš šanse za pobjedu ali ako se odigra kao gore, sigurno će joj narast šanse. Onda uzet kontra bet i prst u uho ...
Di s prstom ako se ne odigra kao gore ?😅😅