ipak je yoakim pogodio da bu na 10k.. da vidimo hoće li ovog puta mala braca odrzati posrnulog velikog brata
Veliki spust a mali slalom -vjezbaju za olompijadu
ipak je yoakim pogodio da bu na 10k.. da vidimo hoće li ovog puta mala braca odrzati posrnulog velikog brata
Veliki spust a mali slalom -vjezbaju za olompijadu
Live stream company presentation
https://webinars.capitallink.com/2022/company_presentation/
Ako sam dobro uhvatia kaze Hamish Norton Starbulk da stanje trupa moze utjecat do 40% utjecaja na potrosnju goriva ne znam jel to istina ali postotak se cini poprilican
Više okretaja a manja brzina pa na velike daljine…
već smo jednom doživjeli da se kupuje bez pitanja, purani su letjeli... ako probijemo 2200 samo ću reći da je sve moguće... ljudi će tražiti načine kako zajebati inflaciju.
ja mislim da mi već debelo kasnimo i da je ona nas već to, što mi nismo nju, samo kada gledam CRO 7 i SLO 7, mi se još borimo s zapadnim Balkanom, džabe nama EU
Još neko vrime dok se razgrabi nama osiromašenima vjerujem da ce se stanje popraviti kad drugima bude u interesu pa cemo jadni gledati malu Švicarsku iz tribina a drugi ce se igrati.
Obicno baloni najbolje rastu kad svi misle da ce puknuti. To je i car balonastva!
Helijev balon ide UP
Ako se dobro ne istegneš na prste ode on
🙄
Burza je na steroidima
Ako ovo nije balon ne znam što je... pitanje je samo tko će prvi piknuti balon
Al' dok traje zanosno je
Olako je dosta tog poraslo u zadnje vrime, triba viti jeli balon punjen Heliom 😅
NG=F has surged 13,41% to $4,8190. Check it out on Yahoo Finance
https://finance.yahoo.com/news/coal-vessels-await-clearance-leave-051524761.html
Sharing a 1,306 kilometer-long land border with China, Vietnam is heavily dependenton China for imports and exports, and has been hit badly by stricter Chinese border controls imposed ahead of the upcoming Winter Olympics. According to local news reports from January 10, about 1,200 trucksremain stuck at a border crossing with China, even after Vietnamese officials asked Chinese authorities to urgently resolve the congestion, which has been in place for over a week.
DRI Asia Review | Year of Tiger, Eye of Storm? | January 11, 2022
Zbog Omicrona i Olimpijade čep na kopnenim granicama Kine.
Nadam se da nije u zamrzivaču
možda tek prst
…. Volatilni sektor….
+VLEN
+TPNG
jučer +ATPL
babina penzija se prži na ZSE
Jadna baba.
Nadam se da nije u zamrzivaču
tako je, platimo porez na kapitalnu dobit i onda nas koji nismo na zavodu ali nismo ni zaposleni kaznimo sa plaćanjem još i zdravtsvenog... ma divota, banana republika https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…o-iseljenicima/
Nisu izbrojali koliko ih uplaćuje a koriste privatne doktore.
Jednim dijelom su testirali utjecaj korone na cijepljene fiziološkom.
Po zavrsetku testiranja uspostavili da cijepljenja fizioloskom nisu opasna✔️
We can make some money !!!
… za drugi dio testiranja ima i biti ce jos puno studija oko ucinkovitosti pa cemo uploadati kad skupimo materijale.
Malo brigu na veselje
Sve mi se čini da je najpametnije ko noj zabiti glavu u pijesak na dvi,tri godine 😁
Vrlo brzo će se znati pravila igre!
Nek se otegne, uz dobre vozarine vriditi ce vise ukoliko se M/V Split ne raspadne.
Za razliku od ponistenog dokapa ovaj bi triba biti puno bolji.puno tog se popravilo.
Pošto je TNPL u igri sa ISKROM preuzela G&V line čudno je da JDPL oko struje broda pregovara sa nekim drugim.Možda je patka a možda samo huškaju TNPL da odriši malo jaču kesu.
Zadar - Preko linija je idealna za struju.kratka a profitabilna linija,za nju se isto triba izboriti pored Jadrolinije i ostalih.
U kojem god pravcu pogledaš sve je mutno
ali kad bi se pošteno posložilo….
Ovo bi mogla biti jedna pozitivna priča na Zagrebačkoj burzi!
Sve mi se čini da je najpametnije ko noj zabiti glavu u pijesak na dvi,tri godine 😁
Loše za SPOT
Pošto su postojeći dioničari prvi na liniji nije za očekivati da će biti extra povoljno ukoliko ne bude visoki limit minimalnog uloga.
Svakako će biti zanimljivo popratiti ponude i odluke za novogradnje…
Display MoreNe znam stvarno kakve to velike prilike vidite na zse pitam se. Jedino ako odluče fondovi pumpati cijene.
U ovom trenutku na domaćem marketu ne vidim ništa što bi me interesiralo.
Dobro, možda jedino Kodt ili da se vratim u turiste.
Radije bi koka kolu nego ove domaće prehrambene ako baš moram
Radije bi Nlb banku ili neku od velikih američkih nego Zabu
Radije bi strane osiguravatelje ili Slovenske nego Jadransko
Radije bi strane brodare nego Atpl ili Tpng.
Još vani možeš raditi covered call strategiju
Hh,
Na Tajlandu za malo para imaš kuću i ženu koja ce zajedno sa svojom familijom skakutati oko tebe i ništa nam nebi falilo pa smo ipak ostali tu.
Pitam se zašto je PODR bolja kupnja od ATGR kad je kod ATGR niži P/E a i bolja je kontrola troškova?
Uz PODR dobiješ Dalićku gratis