1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Infinity

Posts by Infinity

• DRY BULK

• Infinity
    • January 13, 2022 at 5:30 PM
    Quote from StatusQuo

Live stream company presentation

https://webinars.capitallink.com/2022/company_presentation/

Ako sam dobro uhvatia kaze Hamish Norton Starbulk da stanje trupa moze utjecat do 40% utjecaja na potrosnju goriva ne znam jel to istina ali postotak se cini poprilican

Više okretaja a manja brzina pa na velike daljine…

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Infinity
    • January 13, 2022 at 11:43 AM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

već smo jednom doživjeli da se kupuje bez pitanja, purani su letjeli... ako probijemo 2200 samo ću reći da je sve moguće... ljudi će tražiti načine kako zajebati inflaciju.

ja mislim da mi već debelo kasnimo i da je ona nas već to, što mi nismo nju, samo kada gledam CRO 7 i SLO 7, mi se još borimo s zapadnim Balkanom, džabe nama EU

https://www.vecernji.hr/vijesti/zasto-…-odlaze-1554450

Još neko vrime dok se razgrabi nama osiromašenima vjerujem da ce se stanje popraviti kad drugima bude u interesu pa cemo jadni gledati malu Švicarsku iz tribina a drugi ce se igrati.

• Infinity
    • January 13, 2022 at 11:17 AM
    Quote from Brunos

Obicno baloni najbolje rastu kad svi misle da ce puknuti. To je i car balonastva!

Helijev balon ide UP

Ako se dobro ne istegneš na prste ode on

🙄

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Infinity
    • January 13, 2022 at 9:43 AM

Mic po mic možda ostane koji €

Novi propisi u velikoj će mjeri isušiti hrvatsku korupcijsku močvaru
    www.poslovni.hr

• Infinity
    • January 12, 2022 at 10:15 PM
    Quote from zlocesti

Burza je na steroidima :S

Ako ovo nije balon ne znam što je... pitanje je samo tko će prvi piknuti balon

Al' dok traje zanosno je

Olako je dosta tog poraslo u zadnje vrime, triba viti jeli balon punjen Heliom 😅

• DRY BULK

• Infinity
    • January 12, 2022 at 10:05 PM

NG=F has surged 13,41% to $4,8190. Check it out on Yahoo Finance

https://finance.yahoo.com/news/coal-vessels-await-clearance-leave-051524761.html

• DRY BULK

• Infinity
    • January 12, 2022 at 5:04 PM

Sharing a 1,306 kilometer-long land border with China, Vietnam is heavily dependenton China for imports and exports, and has been hit badly by stricter Chinese border controls imposed ahead of the upcoming Winter Olympics. According to local news reports from January 10, about 1,200 trucksremain stuck at a border crossing with China, even after Vietnamese officials asked Chinese authorities to urgently resolve the congestion, which has been in place for over a week.

DRI Asia Review | Year of Tiger, Eye of Storm? | January 11, 2022

Zbog Omicrona i Olimpijade čep na kopnenim granicama Kine.

• Što smo danas tržili

• Infinity
    • January 12, 2022 at 2:48 PM
    Quote from Moller
    Quote from Infinity

Nadam se da nije u zamrzivaču

možda tek prst

…. Volatilni sektor….

• Što smo danas tržili

• Infinity
    • January 12, 2022 at 2:32 PM
    Quote from Marin83
    Quote from nik07aos

+VLEN

+TPNG

jučer +ATPL

babina penzija se prži na ZSE

Jadna baba. ^^

Nadam se da nije u zamrzivaču

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Infinity
    • January 12, 2022 at 2:07 PM

E tu smo isprid Njemačke.

U jednom danu ‘potonule’ dvije velike tvrtke, 1900 radnika će na ‘cestu’
    www.poslovni.hr
  • Birtija

• Infinity
    • January 12, 2022 at 10:57 AM
    Quote from NaBiduAsku

tako je, platimo porez na kapitalnu dobit i onda nas koji nismo na zavodu ali nismo ni zaposleni kaznimo sa plaćanjem još i zdravtsvenog... ma divota, banana republika https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…o-iseljenicima/

Nisu izbrojali koliko ih uplaćuje a koriste privatne doktore.

• CORONA virus

• Infinity
    • January 12, 2022 at 10:34 AM

Jednim dijelom su testirali utjecaj korone na cijepljene fiziološkom.

Po zavrsetku testiranja uspostavili da cijepljenja fizioloskom nisu opasna✔️

We can make some money !!!

‘Sudjelovao sam u ispitivanju Modernina cjepiva, ali da sam znao u što će se firma pretvoriti, nikada to ne bih učinio!‘
    Znanstvenik je dobrovoljno sudjelovao u ispitivanju Moderninog cjepiva i kaže kako to ne bi učinio da je znao ono što sada zna
    www.jutarnji.hr

… za drugi dio testiranja ima i biti ce jos puno studija oko ucinkovitosti pa cemo uploadati kad skupimo materijale.

• Birtija

• Infinity
    • January 12, 2022 at 12:12 AM

Malo brigu na veselje

Files

5CF979F8-EAC8-41DC-BCE4-652A9FF1EF08.jpg 45.54 kB – 0 Downloads
  • JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 11, 2022 at 11:07 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from Infinity

Sve mi se čini da je najpametnije ko noj zabiti glavu u pijesak na dvi,tri godine 😁

Vrlo brzo će se znati pravila igre!

Nek se otegne, uz dobre vozarine vriditi ce vise ukoliko se M/V Split ne raspadne.

Za razliku od ponistenog dokapa ovaj bi triba biti puno bolji.puno tog se popravilo.

Pošto je TNPL u igri sa ISKROM preuzela G&V line čudno je da JDPL oko struje broda pregovara sa nekim drugim.Možda je patka a možda samo huškaju TNPL da odriši malo jaču kesu.

Zadar - Preko linija je idealna za struju.kratka a profitabilna linija,za nju se isto triba izboriti pored Jadrolinije i ostalih.

U kojem god pravcu pogledaš sve je mutno

ali kad bi se pošteno posložilo….

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 11, 2022 at 10:46 AM
    Quote from Milijarder

Ovo bi mogla biti jedna pozitivna priča na Zagrebačkoj burzi! :)

Sve mi se čini da je najpametnije ko noj zabiti glavu u pijesak na dvi,tri godine 😁

• DRY BULK

• Infinity
    • January 11, 2022 at 12:09 AM

Loše za SPOT

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 10, 2022 at 4:58 PM

Pošto su postojeći dioničari prvi na liniji nije za očekivati da će biti extra povoljno ukoliko ne bude visoki limit minimalnog uloga.

Svakako će biti zanimljivo popratiti ponude i odluke za novogradnje…

• Best buy

• Infinity
    • January 9, 2022 at 3:25 PM
    Quote from Hrx84

Ne znam stvarno kakve to velike prilike vidite na zse pitam se. Jedino ako odluče fondovi pumpati cijene.

U ovom trenutku na domaćem marketu ne vidim ništa što bi me interesiralo.

Dobro, možda jedino Kodt ili da se vratim u turiste.

Radije bi koka kolu nego ove domaće prehrambene ako baš moram

Radije bi Nlb banku ili neku od velikih američkih nego Zabu

Radije bi strane osiguravatelje ili Slovenske nego Jadransko

Radije bi strane brodare nego Atpl ili Tpng.

Još vani možeš raditi covered call strategiju

Display More

Hh,

Na Tajlandu za malo para imaš kuću i ženu koja ce zajedno sa svojom familijom skakutati oko tebe i ništa nam nebi falilo pa smo ipak ostali tu.

• Best buy

• Infinity
    • January 9, 2022 at 2:47 PM
    Quote from plavi05

Pitam se zašto je PODR bolja kupnja od ATGR kad je kod ATGR niži P/E a i bolja je kontrola troškova?

Uz PODR dobiješ Dalićku gratis

• DRY BULK

• Infinity
    • January 9, 2022 at 9:42 AM

Since Russia-India and Australia-India are predominantly Panamax routes, the impact of the recent deal on the demand for Panamax vessels will depend on the port that will supply coking coal to India. Russia has been exporting coal through Murmansk, Vanino, Vostochny and Ust-Luga, of which Vanino and Vostochny are almost equidistant from India, as is Australia, but Murmansk-India (and also Ust-Luga-India) is almost double the distance between India and Australia. As a result, for a given cargo volume, Murmansk-India and Ust-Luga-India should deploy twice the number of vessels than Australia-India, but for Vanino-India or Vostochny-India there will hardly be any addition in the overall vessel demand.

To estimate the influence of the Russia-India deal on vessel demand we assume that all four Russian ports will supply coal to India in equal quantities. At the speed of 11 knots, 40 million tonnes of coking coal trade on Russia-India would employ 94 odd Panamax vessels whereas the same cargo volume on Australia-India would need 66 Panamaxes, implying an increase of 28 Panamax vessels annually.

Russia-India coking coal deal unlikely to impact Panamax shipping | Hellenic Shipping News Worldwide

Objavljeno prije 2 mj.

Distanca jednaka ili dupla.

Za bulkere isto ili na bolje

1. Privacy Policy
  2. Kontakt