I meni, ali navodno je nekih nešto više od 3000 komada trezorskih (prema investiramo.com)
Da.....kad se oduzme tih 3000kom računica štima.
3 172 kom trezorskih
I meni, ali navodno je nekih nešto više od 3000 komada trezorskih (prema investiramo.com)
Da.....kad se oduzme tih 3000kom računica štima.
3 172 kom trezorskih
Display Morekakve su ovo igre i igrice na nafti i plinu...
jučer je brent malo padao, a sve naftaške dione isto padale kao da nema sutra, a i plin je bio vrlo, vrlo volatilan
danas brent +3,25%
naravno HAL, DINO, CVX, VTLE, DVN, VLO ... svi se danas vraćaju iz crvenila
pogledajte si TS, to je nešto kao europski HAL sa sjedištem u Luxembourgu, imaju još bolju bilancu od HAL, povoljnije valuacije (malo i zbog toga jer je ADR, ADR-ovi su uvijek malo manje cijenjeni nego redovne dionice)
uskoro će i njihov earnings report
jučer mi promakao šort na AZEK, lijepi opening gap up i onda spuštanje i zatvaranje gap-a u dlaku
bio sam koncentriran na ove gore bad boys
Russian Deputy Prime Minister Alexander Novak (pictured) said on Friday that Russia is aiming to voluntarily cut its oil production by 500,000 barrels per day in March, in an effort to "restore market relations."
Talking to reporters, Novak reiterated that Moscow refuses to adhere to any oil price ceilings imposed by the Western countries, and will not sell its crude to those who "directly or indirectly" comply with these principles.
He underscored that the price cap on crude and crude products "is interference in market relations."
https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzis…u-cijena-148676
Nažalost, nemam pretplatu za cijeli članak.
Ja nažalost nemam par tih dionica 😂
Kolega kažu samo da će se ta i ta stavka povećati...da je neutralna vijest onda bi se i određena stavka umanjila za taj iznos...to mi logika govori...možda sam totalno u krivu...
kolega dobro govori, jer se svi žale da je i tržište naših obveznica nelikvidno (nisu samo dionice u pitanju), pa kad se već malo trguje i stvara kaos kod sveobuhvatne dobiti, ovako ćemo tek po dospijeću znati jesu li na obveznicama zaradili ili popušili 🤷
Prodani dio prije dospijeća bi se tribalo knjižiti u svakom sljedećem FI? Bilo pozitivno ili negativno.
Dio kojim se ne trguje stoji na “nuli” do dospijeća,samo prinos od kamata zaračunati….
Jeli ovo napredovalo?
Many roads and bridges have been damaged by the earthquake, while snow and freezing temperatures are hampering travel in a region where people are not used to wintry weather.
Routes into and out of the region by ocean, air and road are blocked or heavily congested, according to Everstream Analytics, a supply-chain risk management company.
Kaos 😢
BDRY ko čep 🍾
Treba pratiti i sta AI govore odsad
The stock price of Alphabet plummeted at the start of the day’s trading due to the company revealing its new AI platform.
Namely, the AI failed to answer questions correctly in an advertisement, which resulted in the stock drop of more than 5.50%.
Taj Al je biće druker 😅😂😂
Briga za male dionicare je uvijek bila stvar vrlo visokog prioriteta svih vecinskih vlasnika na ZSEu (Zimbabwe Stock Exchange). Tu nas i nasa draga Hanka mazi i pazi svaki dan. Kao sto i AP odabirom pravih ljudi na pravo mjesto osigurava stabilnost trzista.
Ahem..
Srećom uvik nađemo neku pozitivu
to mora biti u Splitu
Tek kad institucije odrade svoj posa će se utvrditi jeli napisano na lancunu ili plahti te bi se ušlo u nekakav trag… 😅
koliko vidimo brigu za radnike su iskazali, samo još da se i za dioničare pobrinu
Briga za male dionicare je uvijek bila stvar vrlo visokog prioriteta svih vecinskih vlasnika na ZSEu (Zimbabwe Stock Exchange). Tu nas i nasa draga Hanka mazi i pazi svaki dan. Kao sto i AP odabirom pravih ljudi na pravo mjesto osigurava stabilnost trzista.
Ahem..
China's economic outlook for 2023 has been revised up to a growth of 5% from 4.1% as the country's consumption and economic activity are recovering faster than expected, Fitch Ratings announced Wednesday.
The change from China's previous strict COVID-19 policy also justifies the new assessment, as the large wave of infections appears to be subsiding. This change is reflected in a jump in the country's PMI from 41.6 in December to 54.4 in January.
The rating agency believes that consumption will lead the recovery as households engage again in activities previously hindered by health controls. "The sharp acceleration in household deposit growth recorded over 2022 could support even faster 'catch-up' consumption than we now anticipate," Fitch concluded.
Sad havi moze vidjeti sto rade u Mladenovcu, nije vjerovao glasnogovorniku ADPL(zatvorenom u okovima), morat ce Dosenu.
Uglavnom, ovaj zadnji posao od 38 miliona sa Stellantis grupom je za djelove Fiat Pande. Uskoro idu objave za dodatne poslove, mislim da ce do objave za Q1 biti jedna ili dvije. 320 miliona novih poslova u zadnje dvije godine, tvornica u Rusiji radi na 40 tak posto(kazu da ce i dobrano vise), druga je zatvorena. Posao u Rusiji im je nosijo 20-25 posto poslovanja, a cijena pala za pola. Eto, sami prosudite smjer.
Koliki % manju dividendu ocekujete?
Crkvena svića na BDRY se formira
Jel to dobro ili loše, mislim ta crkvena svića? Ne pitam za sebe, već za prijatelja...
Za mene dobro, za prijatelja lošije 😁
Crkvena svića na BDRY se formira
Moglo bi opet nereda biti u 2023.
Inflacija up
Limenke up
Vozarine up
Sa “mirovanjem” Kine smo dobro plovili….
U.S. farmers plan to go 'heavy on corn' in 2023
Analysts at S&P Global Commodity Insights forecast U.S. farmers would plant 90.5 million acres of corn in 2023, 2.2% more than the previous year, and a more modest 0.6% increase for soybeans, mirroring other early forecasts.
Malo ih potapšalo…
Display MoreThe U.S. economy added 517,000 jobs in January and the unemployment rate fell to 3.4 percent, the Labor Department said Friday.
Evo malo lijepih vijesti za Market...
Nego, da pitam kešoljupce, kako lova u čarapici , jel joj toplo?
Mala šala!
longeri se cijelo ovo desetljeće neće oporavit od šupljeg optimizma na koji su nasjeli u 2021 čak i u 2022 jel value nije value........znate i sami kak je, kupujete za long a prodajete za minus.......dno je toliko daleko da se odavdje ni dalekozorom ne vidi.........
Oli ćete i vi početi visibabe saditi da imate pratiti nakakav rast? 😅
Je li možda neko preuzimanje u pitanju ?
Jok,samo uzimanje nalik na otimačinu 😁
Treba li imati tekući otvoren u Erste?
Ne treba...samo tada će ti biti malo duži transfer novca tekući-brokerski( ovako je do 5 min). Uz to aplikacija se može koristiti i za trgovanje vani, naknade su iste 0.4%.
Koliko mi je poznato za trgovanje vani triba imati skrbnički u Erste i “žive” cijene pratiti preko neke druge gledalice?
Ako se ima tekući i George aplikacija sve se riješava iz fotelje.