Misliš da više nema HPB kod malih dioničara?
Ako je on mislio kupovati... kako to da se nije bojao da i njega netko pokupi na 800, više bi dionica izgubio nego je uspio skupiti na toj razini.
Misliš da više nema HPB kod malih dioničara?
Ako je on mislio kupovati... kako to da se nije bojao da i njega netko pokupi na 800, više bi dionica izgubio nego je uspio skupiti na toj razini.
Kud nestade onaj nalog od 300 kom sa prodaje ...ima li nekih novih info ..
Bilo je ovo nekada davno i na 2500 kn...😥
Jucer nitko nije skinuo 3xx komada sa aska...... znakovito 😂
Nema tu ništa znakovitoga , jer je trgovanje zamrlo barem 2 mjeseca u komadu...inače HPB se trži ispod cijene po kojoj se tržio kada nije imao u vlasništvu NHB. BVPS mu je 0,48.
ako je ozbiljniji kupac znaci li mu ista stavka Nivac/share 3547.... ili čeka na 400 knda bi počeo skupljati? Mislim na fondove naše ili ce poslije opet kukati da je netko drugi kupio..😂
Jucer nitko nije skinuo 3xx komada sa aska...... znakovito 😂
Novac/share- 3547,65
NPM. -97,76%
ROE. -33,46%
P/E. -1,44
Neto dobit 1,12 mlrd,. povećanje 4,5X
Zadr.dobit i rez 2,14..povećanje 30%
Aktiva 38 mlrd, povećanje 40%
Neto dobit 746 mil, povećanje 400%
Ovo su podaci sa moje dionice za 2/22. Vidjeti ćemo kako će biti za 3/22. Valjda će netko od velikih ovo primjetiti.
Evo i ja ću nešto upitati, ako netko ima vremena i volje da mi odgovori.
Trgujem na Forexu, imam 3,4 strana brokera, a većinu trgovine obavljam preko australskog brokera koji ima svoje poslovnice i na Cipru.
Kako naći dobrog knjigovođu koji bi napravio godišnju prijavu poreza, ako ima stotine uplata i isplata po tim računima, te isto tako prebacivanja da jednog na drugi. Još koristim i Coinbase i Binance za kripto uplate i isplate....isti tako ima dosta transakcija u usdt, većinom samo uplata i isplata, kupovina usdt i odmah uplata na druge račune, nema drzanja nikakve kripto valute duze vremena zbog ostvarivanja dobiti.
Da li ima knjigovođa koji rade ovakve stvari, jer se ni ja sam nebu mogao točno snaći u iznosima dobiti.
Druga solucija....ništa ne govoriti ni poreznoj upravi 😛😛?
Iznosi uplata i isplata nisu ni veliki...sve do 1000 e
Kad je skupština....hoće li biti dividende ove god...
Zar ništa od dvike...😳😳
nakon više od 10 godina ponovo u plusu
Sreca nisi puno cekao , jos malo i postajes dugorocni ulagac
Meni upravo izlazi dvije godine sad u 3 mj......uzimao po oko 400 kn
Ovo bi moglo sa 1-2 milju kuna prometa, preko noći na 1000kn.
Ostalo oko 500 kom do 1000 kuna. Dajte tko misli kupovati neka pokupi ovo što je na prodaji jer neće biti jeftinije....i nastavljamo dalje ploviti sa HPB😋😛
Kad će skupština, ima li kakvih novosti i dividendi ove god?
Zarada je samo lani bila oko 115 kn po dionici, a Sberbank su platili potrošivši samo trećinu lanjske dobiti.
Novac/share su uduplali u zadnje dvije god, mogli bi malo i odriješiti jesu za nastale dioničare, valjda neće banka uvijek biti bankomat samo za državu.
Nije nitko od njih kupovao HOB....ili možda imao kakvu povlaštenu informaciju u zadnje vrijeme, nakon ovog skoka cijene....🙄🙄
Kakva je situacija da onima koji trguju na Forex tržištu, moramo li prijaviti išta na kraju godine...
Da li i vi primjećujete zadnja 2 dana da se malo veći nalozi ipak skidaju sa Aska?
Znači netko ipak skuplja....
Kak ste došli do te cifre of 2500kn/per share?
Što to sve uključuje?
ovde još nije uključena neto dobit za 2020 god u iznosu od 182 mil kn...
HPB je ostao zadnji biser za prodaju, nadamo se da ce se drzava odlučiti na prodaju.
Banka po zadnjem izvještaju ima neto dobit od 182 mil kn i polako se primiče cifri od 2500 kn/per share...😋😋😋
A cijena još uvijek lani na 470 kn😉
Apsurd od dionice koje se zadnji godinu dana vrti od 450-470 kn.... A novca ima 2200 kn/share..😜😜
Staviti ću i ja danas 300 kom na prodaju, na razinu 550, da vidimo hoće li itko bar malo potegnuti u plus. Nadam se da neće izgledati kao strašilo jer na toj razini već ima 276 kom👍
Ne mora biti u Hr, mislio sam da barem ima poslovnicu u HR kao što je bio Admiral Markets, strah me da ne naletima na nekog krivog vani.
Trenutno otvorio račune kod FXPN.eu i FP Markets....
Volio bih naći nekoga sa malom ili nikakvom provizijom na Forexu, to je imao i Admiral Markets
Zna li netko dobrog brokera, po mogućnosti u Hr, za trgovanje na forexu.?
Tko ima malu proviziju kod trgovanja….po mogućnosti bez provizije
Zašto je Hanfa izdala upozorenje za Admiral markets, ostavili su dokument o upozorenju na svojim stranicama, a nije niti potpisan niti se vidi od kojega je datuma…
Hvala