Dionica Adrisa jos dodatno pada realno jer ne raste bar za inflaciju kao sto bi to bar u teoriji trebalo biti.
Posts by Ebenezer
-
-
Sad ide tek cijena dole kad krene prodaja nakon isteka porezne obveze nakon 2g a mislim i da zaposlenici dobivaju ekstra nagradne dionice koji nisu prodali do sad, ako se dobro sjecam...
Imam dionice spana i necu ih prodati ispod 100 eura.
-
Kad ovo gledam zapitam se zasto imam adrs pa tj 2 a ne adrs... koji je razlog ovakvoj razlici u skoku? muka mi gledat...
-
Da... a bilo kakavo propitivanje i konstruktivna kritika odmah zavrsava s blacklistanjem. Zato je ovo korisan forum i hvala sto ste tu prenjeli info za nas odavno blokirane.
-
uopce ne kuzim kakve veze ima da li je elektricni ili s unutarnjim izgaranjem. Ad plastik radi branike etc... plastiku...
-
Gdje to gledamo?
Na svom fb profilu je napisao, zna ponekad pisati o svom portfelju, pa eto, cisto informativno.
Ah to... blokirao me odavno pa ne vidim...
-
Evo taman Bakic kaze da je kupio podravku, prosjek 107,95, njemu ocito dobro.
Gdje to gledamo?
-
Nevjerojatno da i na ovom forumu ustase i partizani... really, 2023.g
GET LIFE!
-
Ingrin zaokret prema urbanom razvoju skandinavskog tipawww.poslovni.hr
Cvijeta cvijece u nase preduzece🤑
-
Sve ove vase rasprave su mi smijesne iz perspektive IPO cijene 175kn po koliko sam kupio. Svejedno mi je jel 50, 55 ili 62 Eura. Zarada je ogromna. Ni ne pomisljam na prodaju. Nakon 2g mozda mogu razmotrit. A ekipa sto kupi na 50 pa proda na 55 ili jos gore kupi po 62 i sad ocajava na 55... Sto reci... manite se ovog... nije za vas...
-
Ljudi jel znate gdje je nas dionicarski guru NB? Prije je iskakao iz pastete s ĐĐ, sad ga nije niti cuti niti vidjet. Da li netko prati da li sto novo kupuje itd? Sve je sad puno diskusije tko je AP ali gdje je naš NB?
-
Evo nas na 100% od IPO-a.
-
Jos malo i ide na100% od IPO-a u godinu i pol. Ako ovo nije bio zicer onda ne znam sto je...
-
ajme kakav nalog na prodaji
-
Holandija je geografska regija (bivsa provincija) u Nizozemskoj.
-
ingra prek 20 kn. I this game!
-
Mora bit neki motiv... cijena se sustavno dize svakih par tjedana lupanjem po asku i to na vecim prometima u tisucama dionica. Onda se malo prepusti sitnijim prometima u stotinama... malo padne ali nikad na staro... i tako se konstantno dize. Koji je plan, motiv... meni nedokucivo... ali i dalje sam u tom suludom vlaku...
Ma izgleda da cijelo trgovanje vodi dioničar poz. 6. Da on prestane kupovati ode Ingrine dionice ispod 18 kn. Više ne kupuje po asku nego postavi dionice i čeka da mu ih netko proda i pokušava spustiti cijenu što vjerojatno pokazuje da trgovanje Ingrinim dionicama posustaje.
Ali pazite zamke sad... vise nitko ne prica o 12 ili 13kn a to je cijena koja je bila "neki dan"... vi pricate o padu a orijentacija vam je 18... I rest my case
-
Slazem se,sva logika je na strani navedenog.
Medutim ono sto mene kopka je koji motiv imaju ovi u top 10 da podebljavaju pozicije?
Ok jedno je kada bi ko recimo menađeri Podravke si dijelili povlastene diomice,pamono racunas nisam je platio 10 nego 5 pa ajd naci cu budalu kojoj cu uvalit.
Ali ovi kupuju i na 3 ...10..17kn.
Sto bi mogo biti razlog....?
A sto se tice istiskivanja...ha gle nisu u postotku ko sto je ddjh ili dlkv ali opet posto je ovo Hr.sve je moguce.
Poslje te pljacke malih ništa im ne vjerujem.
Mora bit neki motiv... cijena se sustavno dize svakih par tjedana lupanjem po asku i to na vecim prometima u tisucama dionica. Onda se malo prepusti sitnijim prometima u stotinama... malo padne ali nikad na staro... i tako se konstantno dize. Koji je plan, motiv... meni nedokucivo... ali i dalje sam u tom suludom vlaku...
-
Ne znam di bih pitao, pa usao u birtiju. Ja sam nekako podrazumjevao da ce mi cash novac na brokerskom racunu biti automatski prebacen u eure po fiksnom tecaju jednako kao sto bi to bilo na tekucem racunu u banci. Da li je pretpostavka 100% tocna?! I di to piše?
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK moj broker to ima već par mj.
Hvala
-
sve na računu bilo koje vrste u banci ide pp fiksnom tečaju u euro, automatski...a vjerojatno negdje to i piše
Eksplicitno, na brokerskom racunu, tzv.racunu 13?