Bez obzira na to, moje dionice nece dobit. Imam jos prostora za pad jer sam kupovao ispod 10kn. A ako padne i nize onda tek nece dobit... stajetuje
A da nije lijepo za vidit, nije...
Bez obzira na to, moje dionice nece dobit. Imam jos prostora za pad jer sam kupovao ispod 10kn. A ako padne i nize onda tek nece dobit... stajetuje
A da nije lijepo za vidit, nije...
Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
Zaplet i rasplet se znao od prvog dana najave dokapitalizacije.
Dionica će u roku godinu dana doći na 7€+
Moze malo argumentacije?
Cekaju jos nize. Idemo mi na 1E i nize....
Ima li netko kome se to sve skupa ne gadi?
Gangsteraj cisti
Kočnica se malo podigla , sada je 62,40€
O cem vi pricate molim vas? Kakvih 62,40?
Rijesio sam se ovog smeca i na vrijeme usao u koncar. Vec sam u vecem plusu nego u ovom 10g. Smece.
Kako kasape ovu ingru... katastrofa... trziste raste a ovo nemilice satiru
Kak se ovak jadno izlazi iz ingre kao slon u staklarni... jednostavno nije dovoljno likvidna dionica za to... ako izlaze zbog koncara zakasnili su... veca zarada ak se ovo vrati na 2.5 iki 3.5...
Skida se s aska na koncarima kao da nema sutra...
Koliko pljackaju i koliko su skupi za potrosace mozda uopce ne bi bila losa investicija. U mom kvartu su pokupovali skoro sve male ducane. Skoro da i nema ducana koji nije studenac. U neku ruku monopol na male kvartovake ducane a ponekad je svatko a neki ljudi uvijek osudjeni na njih.
Prijava izvršena na HANFA-u te proslijedim odgovor kada ga dobijem.
Ima li odgovora, zna lo se sta?
Prijava izvršena na HANFA-u te proslijedim odgovor kada ga dobijem.
Borba s vjetrenjacama...
Ovo uskoci u jednu pa se vrati ne znam kak stima uz porez... sve ispod 2g u dionici je totalna utopija...
20 366 komada. Strasilo na 2.32.
Potop ingre... zastoooo
Ma nek budu, ak su bili i prije. Samo neko bude na 4 ili 5 €. Ili bar nao prije na 3.20.
Procitajte prospekt pa cete vidjeti da je ovo vec treci krug. Vec nakon jedne godine i dvije godine su isto bile slicne stimulacije za drzanje dionica. Pa je u medjuvremenu dionica narasla. Takodjer i nakon dvije godine drzanja kad je istjecala porezna obaveza za placanje poreza kod prodaje takodjer se nista nije znacajno desilo nego je dionica kontinuirano rasla u odnosu na IPO i to u ogromnim postotcima.
Sve je to lijepo al mi smo na 2.30 umjesto 3.20....
Ako je tako, zar im nije u interesu da onda u jednom trenutku te dionice vrijede i vise? Treba ih onda i prodati? Bolje po 3.5 ili 4 nego 2.3?
Pa ako dobiješ nešto za 0 eura, gotovo je svejedno prodao za 2,3 ili 3,5 eura
Ovo.je racionalno razmisljane, da.
Ali
Uvijek postoji pohlepa... cesce je ovo drugo