Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
Zaplet i rasplet se znao od prvog dana najave dokapitalizacije.
Dionica će u roku godinu dana doći na 7€+
Moze malo argumentacije?
Cekaju jos nize. Idemo mi na 1E i nize....
Ima li netko kome se to sve skupa ne gadi?
Gangsteraj cisti
Kočnica se malo podigla , sada je 62,40€
O cem vi pricate molim vas? Kakvih 62,40?
Rijesio sam se ovog smeca i na vrijeme usao u koncar. Vec sam u vecem plusu nego u ovom 10g. Smece.
Kako kasape ovu ingru... katastrofa... trziste raste a ovo nemilice satiru
Kak se ovak jadno izlazi iz ingre kao slon u staklarni... jednostavno nije dovoljno likvidna dionica za to... ako izlaze zbog koncara zakasnili su... veca zarada ak se ovo vrati na 2.5 iki 3.5...
Skida se s aska na koncarima kao da nema sutra...
Koliko pljackaju i koliko su skupi za potrosace mozda uopce ne bi bila losa investicija. U mom kvartu su pokupovali skoro sve male ducane. Skoro da i nema ducana koji nije studenac. U neku ruku monopol na male kvartovake ducane a ponekad je svatko a neki ljudi uvijek osudjeni na njih.
Prijava izvršena na HANFA-u te proslijedim odgovor kada ga dobijem.
Ima li odgovora, zna lo se sta?
Prijava izvršena na HANFA-u te proslijedim odgovor kada ga dobijem.
Borba s vjetrenjacama...
Ovo uskoci u jednu pa se vrati ne znam kak stima uz porez... sve ispod 2g u dionici je totalna utopija...
20 366 komada. Strasilo na 2.32.
Potop ingre... zastoooo
Ma nek budu, ak su bili i prije. Samo neko bude na 4 ili 5 €. Ili bar nao prije na 3.20.
Procitajte prospekt pa cete vidjeti da je ovo vec treci krug. Vec nakon jedne godine i dvije godine su isto bile slicne stimulacije za drzanje dionica. Pa je u medjuvremenu dionica narasla. Takodjer i nakon dvije godine drzanja kad je istjecala porezna obaveza za placanje poreza kod prodaje takodjer se nista nije znacajno desilo nego je dionica kontinuirano rasla u odnosu na IPO i to u ogromnim postotcima.
Sve je to lijepo al mi smo na 2.30 umjesto 3.20....
Ako je tako, zar im nije u interesu da onda u jednom trenutku te dionice vrijede i vise? Treba ih onda i prodati? Bolje po 3.5 ili 4 nego 2.3?
Pa ako dobiješ nešto za 0 eura, gotovo je svejedno prodao za 2,3 ili 3,5 eura
Ovo.je racionalno razmisljane, da.
Ali
Uvijek postoji pohlepa... cesce je ovo drugo
To je način kako će se zaobilaziti mali dioničari. Laganini s lovom na računu kupiti dionice firme pa sami sebe nagraditi istima
Ako je tako, zar im nije u interesu da onda u jednom trenutku te dionice vrijede i vise? Treba ih onda i prodati? Bolje po 3.5 ili 4 nego 2.3?