Ampler Bikes
Ampler Bikes is engineering the future of personal transport. Our smart electric bikes offer fast, affordable, and stylish way of moving in urban areas.
Kretanje cijene:
11/2018 - 2,96 EUR
30.11.2021 - 22,50 EUR
Ampler Bikes is engineering the future of personal transport. Our smart electric bikes offer fast, affordable, and stylish way of moving in urban areas.
Kretanje cijene:
11/2018 - 2,96 EUR
30.11.2021 - 22,50 EUR
Ako se moderatori slažu i s ovom temom.
Funderbeam postaje sve zanimljiviji. Prometi i broj investitora raste. Dosta firmi bilježi značajan rast, Funderbeam indeks također bilježi veliki porast.
We make it easy for people from around the world to invest the way they want, when they want.
Display MoreMogle bi zbog 5G biti zanimljive:
Nokia 3,96 $
Ericsson 12,41 EUR
Preporuka je da se stave i trenutne cijene, radi lakšeg praćenja kasnije.
Nokia 3.96$ ???
gdej to? ili koja nokia?
najmanja danas je bila 4,5 - 5,2
Zamijenio EUR i $.
Nokia 3,96 EUR
Ericsson 12,41 $
Mogle bi zbog 5G biti zanimljive:
Nokia 3,96 $
Ericsson 12,41 EUR
Preporuka je da se stave i trenutne cijene, radi lakšeg praćenja kasnije.
Ako se moderatori slažu, bilo bi dobro pokrenuti temu s idejama i prijedlozima za dugoročno ulaganje na inozemnim burzama.
Ja razmišljam o:
Alibaba
Vanguard All World
Vanguard Emergin Markets
Zna li netko točne podatke o naknadama u Zaba global broker? Pretežno ETF, SAD i možda kinesko tržište ako postoji. Najvjerojatnije bi većina trgovine bila kupovina i držanje ma duži period 2-5 god.
Koliki je iznos/postotak na kupovinu dionica?
Postoji li neka naknada na mjesečnoj ili godišnjoj bazi?
Neki drugi trošak?
Mislim da bi mi to uz zaba mobilno bankarstvo bilo najjednostavnije za trgovanje na globalnim tržištima. Sve na jednom mjestu
Evo malo intelektualnog proljeva: Nekako sve više u medijima se provlači teza da ovo sa cjepivom šteka, pogotovo u europi gdje je cijepljeno tek ~1,5% populacije. Do sad ukupno u svijetu ukupno ~60 milijuna cijepljenih. Ajmo baciti samo grubu računicu, 30 dana = 1,5% cijepljenih u EU --> 300 dana = 15% cijepljenih. Brojke drže tu tezu, ovim tempom cijepljenje će trajati bog te pitaj koliko što znači da je vrlo vjerojatno da je lockdown i kočenje gospodarstva još uvijek vrlo vjerojatan scenario i to do daljnjeg. Kontam da dođe do jačih popuštanja mjera da bi nas opet poplavio neki novi val i/ili soj korone. E sad, šta mislite kako će burze reagirati na ovo? Digle su se u nebesa na temelju odobravanja cjepiva i početka cijepljenja ali ako to stvarno nastavi ići ovako kilavo onda bi to mogao biti trigger za neku ozbiljniju korekciju. kako vi kolege gledate na to sve?
Proizvodnja cjepiva je tek krenula. Za mjesec dana, isporuke će se značajno povećati. EU je tek prije 10ak dana odobrila drugo cjepivo, ovaj tjedan vjerojatno treće dobija odobrenje,... Uzimajući u obzir osobe koje su već preboljele (vjerojatno je 2-3 puta više zaraženih, od detektiranih) i osobe koje će se cijepiti, vjerujem da će već 01.05. oko 50% stanovništva EU biti imuno na Covid.
Ima nešto dosta bitnije od toga što ste napisali. Da li Croatia osiguranje bilježi rast i pad?
Od početka godine:
Croatia osiguranje -3%
Maistra -6%
Adrs -22%
Ako malo bolje pogledaš nije 1mil na računu, već 13 milijuna.
Zalihe su povećali za 15 milijuna kuna.
Definitivno ih je korona unazadila dosta.
https://www.poslovni.hr/europska-unija…pustena-4235508
Austrijanci naši "prijatelji"! Kupujmo Austrijsko, idite na skijanje u Austriju.
Otvorili za države koje imaju znatno lošiju situaciju od nas! Europska pravda!
A dionice i privatizacija Valamara na hrvatski način su im odgovarali.
2018? Koliko sam čuo, ne da mi se tražiti, da je TUI imao nekih problema...
Mi govorimo o padu zbog Corone. U tom slučaju bi trebali gledati ovu godinu.
Pa sigurno imas i cvaju za tiket manipulativni troskovi ovo ono...
Kad pogledam da je jedan respektabilni TUI pao sa 20 eura po dionici na skoro 3 eura onda je zasigurno i ovdje za ocekivati jednoznamenkasti broj. Ja cekam na 9.9 kn.
TUI pao s 10 eura, na 3 eura. Gdje ste vidjeli da je bio 20 eura?
Nova casual linija Varteksa
Zanemariti post. Bilo je ovo davno, davno,... 😂
Nova casual linija Varteksa
Cijena rada u Kini je značajno otišla gore. Pomalo se već proizvodnja prebacuje u Tursku i Europu. Korona bi to prebacivanje mogla i ubrzati.
Zanimljive vijesti iz Varteksa.
10% od plana zahvaljujući internetu.
Planiraju širenje na Sloveniju i Srbiju.
2 banke im odobrile kredite, koji su stopirani zbog korone. Čeka se smirivanje situacije s koronom. Ne vjerujem da bi banke odobrile kredite da nisu bile sigurne u planove.
Posao s pamučnim maskama ide vrlo dobro. Očito je trend da će sve države prilikom popuštanja mjera uvoditi obvezno nošenje maski. Poljska, Austrija,...
Vidim da i Revolut ima opciju kupnje dionica u SAD. Jeli netko kupovao preko njih? Čini mi se povoljna opcija?
Jučer na RTL-u o Varteksu. D asu dio radnika poslali na čekanje, zatražili potporu od države 3250kn. A da čini mi se oko 470 radnika punom parom proizvodi maske. Nakon velike donacije za državu, sada rade za velike hrvatske firme.