1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. pikolito

Posts by pikolito

• TUHO (TURISTHOTEL d.d.)

• pikolito
    • February 16, 2023 at 9:05 PM

nije ništa neobično da budu dopune itd...neobično je da sve bude ultra brzo kao kod tpng, ali pitanje je tjedna kada će to biti. Apropos propasti preuzimanja, to je NEMOGUĆE, jer sad postoji dužnik - u ovom slučaju financijski super stabilna tnpl...uglavnom pogledajte čl. 49. Zakona o preuzimanju dionički društava. Uostalom nejasno i nezamislivo mi je da bi sama tnpl išla izbjegavati preuzimanje, kako, zašto? To bi bilo bizarno nakon toliko utučenog novca

svaki tj hanfa ima sjednice i donosi odluke btw

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • February 15, 2023 at 10:04 AM

rekao bih da si u pravu...

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • February 14, 2023 at 5:54 PM
    Quote from mooji
    Quote from pikolito

netko junački kupuje na 43, ovo mi sad miriše na proboj prema gore...bumo videli

Seller je pri kraju. Ima samo jos nesto vise od 2.5k

Mislimo na istog, AZ? To govoriš na temelju uvida u knjigu dionica ili?

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • February 14, 2023 at 2:23 PM

netko junački kupuje na 43, ovo mi sad miriše na proboj prema gore...bumo videli

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• pikolito
    • February 14, 2023 at 9:12 AM
    Quote from Zlatek

Mislim da se malo kasni s radovima u odnosu na ono što je najavljeno. A nadam se da će biti napravljeno kako je planirano. Ovo je iz jednog starog članka:

"Projekt razvoja lifestyle luksuznog hotela uključuje prenamjenu kultne zgrade na križanju Amruševe i Petrinjske ulice. Radi se o vrhunskoj lokaciji u povijesnom srcu grada. Projekt je započeo u jesen 2021. godine, a hotel će u svom sastavu imati 118 soba, restoran i bar, wellness i spa sadržaje, fitness centar, prostor za organizaciju događaja i parking. Osim navedenoga, ovaj luksuzni hotel će svojim gostima nuditi još jednu pravu ‘luksuznu poslasticu’. Naime, imat će prvi i jedini krovni bazen i bar u Zagrebu pa će tako gosti imati spektakularan pogled na grad. Kako ističu u Arena Hospitality Groupu, art’otel je vrsta koju karakterizira izniman arhitektonski stil sljubljen s umjetnički nadahnutim interijerima."

U takvim hotelima cijene usluga su prilično "paprene" pa bi to lijepo moglo popuniti prihode ...

u pravu si, najava otvorenja je bila za prosinac 2022, ali to je stvarno zanemarivo...

• pikolito
    • February 13, 2023 at 9:18 AM
    Quote from Infinity

Mislim da je pavić (namjerno malo slovo) prijeteći samohranoj majci da će je uništiti pokazao svoju veličinu.Iako je niskog rasta ima prostora da bude bar veći čovik.

Uživa bi da se nađe još neki kupac da mu pomrsi pohlepu.

Šteta dobre firme da skuplja ovakve članke.

Kompleksi pomiješani sa uvjerenjem da si nedodirljiv u svom sokaku i dobili smo što smo dobili...čudno mi je samo kako netko može biti toliko nepametan, u ovoj su državi padali i puno veći igrači unatoč uvjerenju da su nedodirljivi. Apropos drugog kupca, da, bio bi to lijepi scenarij :)

• pikolito
    • February 10, 2023 at 9:40 PM
    Quote from vodoinstalater

Dakle, prema onome što piše Jutarnji - Tankerska je dala ponudu od cca 4600 kn po dionici odnosno 610 Eura. Bome su se požurili znatno prije isteka roka.

meni to bilo očekivano, tako je bilo i na tpng

• pikolito
    • February 10, 2023 at 12:54 PM

tnx mea culpa :) ...tipični malograđanski šerif je ovaj lik iz tnpl, inače bi svima nama kojima nam tuho služi umjesto gotovine pasalo 12 eurića divke :)

• pikolito
    • February 10, 2023 at 12:45 PM
    Predsjednica uprave Turisthotela prijavila policiji predsjednika uprave Tankerske plovidbe za prijetnje: ”Uništit ću te!”. Pola je milijarde razloga
    Proces preuzimanja Turisthotela od strane Tankerske plovidbe iz Zadra dobio je novu neočekivanu dimenziju: predsjednica uprave najveće zadarske hotelijerske…
    zadarski.slobodnadalmacija.hr

Neka me netko prosvijetli, na zse ne vidim obavijest da je 03.02. bila sjednica NO vezano za predujam dividende, što bi značilo da je zastrašivanje uspjelo

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• pikolito
    • February 10, 2023 at 12:27 PM

mene isto intrigira ovo povećanje prometa...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• pikolito
    • February 10, 2023 at 10:10 AM

Kombiniram - narodne obveznice, najavljeno izdavanje za par mj, biti će izlistane na zse, interesa ima i više nego dovoljno, sva ta ekipa će povremeno pogledavati cijenu na zse, pa i škicati malo ostalo vjerojatno makar samo gledali isprva, to znači ulazak zse u mainstream ponovo nakon dugo vremena. S tim u vezi, jedan od rijetkih koje cijenim:

EU fondovi će padati, ali tu su emisijske dobiti
    www.poslovni.hr

Ipak, fiskalna politika ima ogromne potencijale jer se javljaju novi izvor prihoda poput emisijske dobiti. I domaće financijsko tržište, sada marginalno kao izvor kapitala, ima razvojni doprinos ako se budu poticala uvršenja državnih poduzeća te dužnički instrumenti.

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • February 10, 2023 at 10:01 AM

Živo me zanimaju buduća fi...jer ovo trenutno monstruozno izgleda, a ruku na srce, na ovim je razinama jeftinjava

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• pikolito
    • February 10, 2023 at 9:58 AM

A valjda vlastite...kažem valjda jer na zse ništa nije slučajno :D

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• pikolito
    • February 7, 2023 at 10:16 PM

Mene više zanima zašto su prodavali odnosno prodaju Volarević i Pavlović, i to ovako mic po mic preko burze. Prije se svaka veća prodaja rješavala u komadu, redovito po cijenama većim od tržišne.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• pikolito
    • February 7, 2023 at 9:46 AM

Samo u hr je moguće da osoba koja očerupa firmu kao kokošku, i to bez nekog osobitog talenta u prikrivanju istog, nakon toga postane ministar...

• IGH (Institut IGH d.d.)

• pikolito
    • February 7, 2023 at 9:38 AM

Ako je točno ono za neisplatu plaća u 12. mjesecu, hvala autoru za info - mogla se uštedjeti lova :thumbup:

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • February 1, 2023 at 10:58 PM

trezor imho nije, ovo bubri već neko vrijeme a nije bilo prijave stjecanja vlastitih dionica...no vidjet ćemo sutra hoće li kaj prijaviti

• pikolito
    • January 18, 2023 at 9:34 PM

Ovako odokativno, ispada da se ovdje trgovalo manje od 1/3 trgovinskih dana, dakle uzdamo se u cijenu koju su platili ostalim dioničarima ili pak u elaborat

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• pikolito
    • December 28, 2022 at 10:20 PM
    Quote from Roki
    Quote from Junius

Kolege sljedeći tjedan burza radi samo u utorak i sridu, tako što imate za prodat prodajte(radi manje porezne osnovice),jer to je to za ovu godinu.

Prošle godine sam prijavio neku siću i požalio jer se zakompliciralo. U ležernoj priči u nekom uredu s tetom iz porezne (ne sa šalterušom) kažem joj da sam požalio što sam i prijavljivao tu siću jer se zakompliciralo a oni ionako nemaju uvid u moje trgovanje na brokerskom računu (ovdje sam blefirao da vidim šta će reći). Na to mi je ona odgovorila nešto tipa, oke ali vidimo isplate sa brokerskog na tekući i onda bi vas netko mogao pitati otkud veća isplata od uplate. Ako je ona dovoljno upućena i ako oni stvarno ne vide transakcije, onda me jedino broker nekako može ocinkati poreznoj, tipa da im šalje moj ispis trgovanja pa da to onda netko analizira. Ja imam dojam da oni stvarno ne znaju jesmo li mi nešto dobili ili izgubili na burzi i vjerojatno porez za ovu godinu neću platiti.

............

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• pikolito
    • December 21, 2022 at 12:34 PM
    Quote from havi
    Quote from pikolito

dobro izgleda i rivp i arnt, obje potpomognute kupnjom insajdera...

Zasto insajdera ? Obadvije firme vrijede puno vise recimo u nekoj prodaji, kratkorocno bog zna gdje ce cijena, ne razumijem zasto ljudi gledaju na par kuna i ne mogu drzat neku poziciju duze od par dana , tjedana .

pa insajdera u smislu da kupuju vlastite odnosno u rivp baš insajderi, ne kužim kaj je pjesnik htio reći?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt