1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kanabis

Posts by kanabis

• LRHC (FTB TURIZAM d.d.)

• kanabis
    • February 8, 2024 at 7:17 AM

Ne, ovo je the end

• kanabis
    • February 5, 2024 at 8:18 PM

Mali vise nisu dobro dosli. Meda i mlijeka vise ni pod mikroskopom na ovoj dionici

• kanabis
    • October 13, 2023 at 3:17 PM

Mislis da je njima glavna igra zaznut male za mizernih 10%? Pa bolje je naci kupca koji ce dati 3000kn umjesto 2400kn

• kanabis
    • October 3, 2023 at 10:19 AM

Najbolja dionica. Sad kad je krenulo poslovanje oni vrijednost dionice spustaju u ponor. Netko se bogati, drugi gube ali to je nasa prelijepa drzava.

• kanabis
    • October 3, 2023 at 7:07 AM

Za ovo vodstvo Zse-a mislim da je dovoljno dobro obrazlozenje i da su napisali mi cemo nesto prtljat.

Kao da su krumpiri u pitanju.

• kanabis
    • October 1, 2023 at 9:22 AM

Prihvatis ponudu 2400kn pa se u kesu raskusuras sa svojima.

Nekad nas je Ostoja castio u hotelu Ambasador.

• kanabis
    • September 30, 2023 at 5:36 PM

Mora da su nasli kupca pa malima treba pokupit mrvice sa stola a onda ce se oni uvalit u vrhnje.

• kanabis
    • September 30, 2023 at 1:48 PM

Ima li kakav seik na vidiku da otkupi sve alfabete?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kanabis
    • August 30, 2023 at 7:58 PM

Dali sam izgubio sto inflacijski ako mi dionica vec godinu i pol vrijedi isto?

• kanabis
    • July 9, 2023 at 7:06 AM

Ti igraci kroje energetsku sudbinu Hrvatske. Nista se ne ulaze u energetiku. Cak su nam i skladista iz Jugoslavije i tu se stvara extra zarada za pojedince. Ispada da su nakon kradje plina iz ine, sad krali po jos vecem diskontu iz hepa.

• kanabis
    • July 7, 2023 at 8:43 PM

Cerp otpusti vecu kolicinu zasluznim domoljubima i onda oni idu unovcit posto poto. Uvijek jednaki broj dionica otpustaju na lrh i lrhc

• Što smo danas tržili

• kanabis
    • June 6, 2023 at 12:18 PM

Lrhc ++ naravno

• kanabis
    • June 1, 2023 at 1:42 PM

Zato su ti financijski nepismeni utukli svu lovu 2019 u nekretnine. Prinos je trenutno oko 60% na all in. Kupaca za beton kao pljeve.

• kanabis
    • May 31, 2023 at 6:58 PM

Vise bi zaradili da smo kupovali blokove prije 3 god nego dionice.

No preporuka mmfa da se uvede porez na nekretnine. Nema preporuke da drzava bude jefrinija i efikasnija.

• kanabis
    • May 25, 2023 at 3:15 PM

Burza je pod vodstvom Gazicke postala najdosadnija ikad. Zao mi je sto sam se uopce vratio i poceo pratit.

• Što smo danas tržili

• kanabis
    • May 18, 2023 at 9:33 PM

+lrhc dok ne udjem u top 10

• kanabis
    • May 17, 2023 at 11:21 AM

Nema danas puno biranja. Bolje je vrijedan covjek bez skole, nego neradnik sa skolom. Prosli tjedan sam jednoj radnici sa faksom dao otkaz. A imam 2 zene samo sa osnovnom skolom koje nikad nece dobiti otkaz.

• kanabis
    • May 16, 2023 at 5:50 PM

U manjim sredinama je svaki posao preko veze. Tako da posao moras cuvati i pristajat na ono sto ti se nudi.

A dali se za neke struke isplati biti na faksu 5 god? Rekao bih da se vise ne isplati. Nemas ni dovoljnu razliku u placi, ni dostojanstvo ni ugled.

Recimo medicinska sestra bacalar ima placu 6500 jer radi samo dnevne. A medicinska sestra sss sa nocnima i smjenskim radom ima o 7500 do 10 000kn

Nastavnik u osnovnoj skoli ima 6500, a zaposlenik feroterma od 8000 do 12 000kn. Zaposlenik lidla 7500kn

• kanabis
    • May 16, 2023 at 9:55 AM

Ne znam sta tata Plenki planira. Ocito minimalac ide na 5000kn.

• kanabis
    • May 15, 2023 at 10:09 PM

Mislim da radnici ni ne znaju sto je bruto 1 i 2. Svakako bi bilo premala placa od 1100 eur u brutu za nekog sa faksom. Jednostavno su u svakom gradu i svakoj zupaniji place razlicite za isto radno mjesto. I svi nekako racunaju prema Zagrebu, a Zagreb daleko najvece place ima.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt