Ne, ovo je the end
Posts by kanabis
-
-
Mali vise nisu dobro dosli. Meda i mlijeka vise ni pod mikroskopom na ovoj dionici
-
Mislis da je njima glavna igra zaznut male za mizernih 10%? Pa bolje je naci kupca koji ce dati 3000kn umjesto 2400kn
-
Najbolja dionica. Sad kad je krenulo poslovanje oni vrijednost dionice spustaju u ponor. Netko se bogati, drugi gube ali to je nasa prelijepa drzava.
-
Za ovo vodstvo Zse-a mislim da je dovoljno dobro obrazlozenje i da su napisali mi cemo nesto prtljat.
Kao da su krumpiri u pitanju.
-
Prihvatis ponudu 2400kn pa se u kesu raskusuras sa svojima.
Nekad nas je Ostoja castio u hotelu Ambasador.
-
Mora da su nasli kupca pa malima treba pokupit mrvice sa stola a onda ce se oni uvalit u vrhnje.
-
Ima li kakav seik na vidiku da otkupi sve alfabete?
-
Dali sam izgubio sto inflacijski ako mi dionica vec godinu i pol vrijedi isto?
-
Ti igraci kroje energetsku sudbinu Hrvatske. Nista se ne ulaze u energetiku. Cak su nam i skladista iz Jugoslavije i tu se stvara extra zarada za pojedince. Ispada da su nakon kradje plina iz ine, sad krali po jos vecem diskontu iz hepa.
-
Cerp otpusti vecu kolicinu zasluznim domoljubima i onda oni idu unovcit posto poto. Uvijek jednaki broj dionica otpustaju na lrh i lrhc
-
Lrhc ++ naravno
-
Zato su ti financijski nepismeni utukli svu lovu 2019 u nekretnine. Prinos je trenutno oko 60% na all in. Kupaca za beton kao pljeve.
-
Vise bi zaradili da smo kupovali blokove prije 3 god nego dionice.
No preporuka mmfa da se uvede porez na nekretnine. Nema preporuke da drzava bude jefrinija i efikasnija.
-
Burza je pod vodstvom Gazicke postala najdosadnija ikad. Zao mi je sto sam se uopce vratio i poceo pratit.
-
+lrhc dok ne udjem u top 10
-
Nema danas puno biranja. Bolje je vrijedan covjek bez skole, nego neradnik sa skolom. Prosli tjedan sam jednoj radnici sa faksom dao otkaz. A imam 2 zene samo sa osnovnom skolom koje nikad nece dobiti otkaz.
-
U manjim sredinama je svaki posao preko veze. Tako da posao moras cuvati i pristajat na ono sto ti se nudi.
A dali se za neke struke isplati biti na faksu 5 god? Rekao bih da se vise ne isplati. Nemas ni dovoljnu razliku u placi, ni dostojanstvo ni ugled.
Recimo medicinska sestra bacalar ima placu 6500 jer radi samo dnevne. A medicinska sestra sss sa nocnima i smjenskim radom ima o 7500 do 10 000kn
Nastavnik u osnovnoj skoli ima 6500, a zaposlenik feroterma od 8000 do 12 000kn. Zaposlenik lidla 7500kn
-
Ne znam sta tata Plenki planira. Ocito minimalac ide na 5000kn.
-
Mislim da radnici ni ne znaju sto je bruto 1 i 2. Svakako bi bilo premala placa od 1100 eur u brutu za nekog sa faksom. Jednostavno su u svakom gradu i svakoj zupaniji place razlicite za isto radno mjesto. I svi nekako racunaju prema Zagrebu, a Zagreb daleko najvece place ima.