Došla nije ni otvoreno , ne zanima me...
Posts by seaandsky
-
-
Daj keša u bilo kojem momentu uvik će se naći mjesto za njega.
Propuštene (ne)prilike me manje bole od predaje i bjega jer nepoštenog lovca činimo jačim a zaklona će tim biti sve manje.
Neka me trpe,gledaju sve dok ne isplate pošteno ili izbace na silu ali moje će se 4 znamenke žrtvovati i pokušati izboriti.
Bolje umrit ka Lav nego živit ko ovca!!!
Slažem se u potpunosti , i ne prodajemo četveroznamenkasta brojka .. kupljene po 65 €..
-
Svima nama sretna i uspješna Nova godina, s željom da se naša plovidba digne do nebesa...
-
sjela i u RBA....
-
Datum na prijavi i punomoći predlažem staviti 08.08.2022.
Bitno je da bude unutar roka za prijavu.
šaljemo... 1272 kom .
-
Izgleda - ništa od Nove godine na Atlanskoj, Kaputinov "dar pod bor" je preuzeo igru. Još ako Jerome Powell baci hidrogensku kamatnu bombu na inflaciju...belaj.
Inače prošle godine me stvarno lijepo krenulo pa sam računajući na nastavak trenda - planirao kupiti novi auto - ništa posebno, nešto praktično do 130 tisuća (tipa Duster meni sasvim OK). Ove godine sam počeo razmišljati o polovnom - ajde 60-70 tisuća me ne bi odvelo u propast. No kako stvari sada stoje izgleda da ću ovaj od 26 godina opet morat otpeljat limaru, da ga malo našminka za udaju (tehnički) - jer je to trenutno najizglednija opcija. A štaćeš tako nam pao grah. Ništa na što već nisam naviko - imam puno recki na zidu od ovakvih "situacija".
No ja sam istovremeno i neizlječivo bolesno optimističan, vjerujem da iznad oblaka još uvijek sija sunčeko nam drago, pa će naći malo vremena i prostora da nas opet ogrije. Ko čeka taj se načeka - ali i dočeka.
-
da imam još novaca kupila bi , prodavat ne hvala....