Dosta je prašine u zadnje vrijeme digao KODT.
Bez previše analize, gledam samo price channel i on kaže - trend linija se testira i vjerojatno idemo gore.
Na redovnoj je vrlo slična situacija, ali dolje je stanje za KODT - povlaštena, tjedni graf...
Dosta je prašine u zadnje vrijeme digao KODT.
Bez previše analize, gledam samo price channel i on kaže - trend linija se testira i vjerojatno idemo gore.
Na redovnoj je vrlo slična situacija, ali dolje je stanje za KODT - povlaštena, tjedni graf...
I ja gledam grafove... redovna i povlaštena... pa dnevni, pa tjedni graf... u principu je sve to isto...
Graf mi kaže samo jedno - kupi po ovoj cijeni.
Nisam pametan... sitno sam dokupio prošli tjedan, razmišljam dal još da podebljam.
I ja se nadam slicnom scenariju. Uspio sam danas dokupiti jos komada upravo zbog dobrih ocekivanja dalje. Kada pogledam prodaju vidim da je evidentno pritisak samo na zoni do 2000- 2100kn sa cca 200komada ukupno na kodt i kodt2. Ali onda je prakticki rupa do 2300. Tako da izgledno je da nakon sto prodavac povuce ili proda naloge cijena ide dvoznamenskasto gore a to bi se upravo moglo poklopiti sa nadam se jos jednim odlicnim izvjestajem za q2. A i kupci polako ali sigurno absorbiraju dionice jer znaju da je odlican risk reward sada kupovati.
Da, to je baš zanimljivo, rijetko viđena rupa.
I evo sad pred kraj trgovanja je otišlo nešto dionica po asku, ali dolaze nove količine. Stvarno se nekom žuri jer ide na more.
Zanimljivo stanje na RIVP-u...
Ako je vjerovati grafu, na 30,70 - 30,80 bi trebao biti odbijanac. Linija potpore je jaka i precizna. Ne kažem da se to neće probiti, ali u prvom naletu svakako neće.
Fibo možda nije razvučen po PS-u, treba ga razvući od prethodnog dna, ali ovako je lijepo pogodio odbijance. Jučerašnja cijena se zaustavila 0,5 razini, što i nije Fibo razina, ali zanimljivo je da cijena često reagira upravo na 0,5. Možda i tu bude kakav odbijanac.
Kako god, nećemo dugo čekati, u idućih par dana će se sve razriješiti, pa ćemo vidjeti.
Ne znam koja je poanta ovog danasnjeg iskrcavanja i rusenja cijene. Taman je neka dobra vijest stigla u obliku divke na ovoj dionici nakon visemjesecne letargije a sada cijena tone i prije potvrde divke. Imam nesto malo dionica ali mislim da sad nikako nije trenutak prodavati.
Možda baš zbog malog iznosa dividende, prošle godine je bila puno izdašnija.
Isto imam malu količinu i da, također mislim da nije vrijeme za prodaju. Čak razmišljam dokupit nešto sitno.
Gledam malo indexe vani, al onako, ovlaš... ima tu svega, da ne kažem da djeluje obećavajuće.
Neka dvostruka dna, HL-ovi.... svašta nešto. Možda smo i blizu kraja.
Crobex se dosta predvidljivo ponaša u trend kanalu.
Grah mi pokazuje razine 1750 - 1770 kao dno, nakon toga se penjemo.
E sad, ja koristim sortu trešnjevac. Što kažu druge sorte?
To skoro pa da je dogovoreno. Eno već pusti brodovi čekaju u redu.
Ne, to je preko Dunava i to je još uvijek puno manji kapacitet od ovoga koji bi se otvorio preko Crnog mora.
Zapravo da, to je ogromna razlika. 👍
To skoro pa da je dogovoreno. Eno već pusti brodovi čekaju u redu.
Isplata dividende iz dobiti za 2004. godinu...
Ja se nadam da će 410 kn izdržati, jer ako to probijemo, hvatamo dubok zaron.
Lagano ulazimo u fazu kad se od muke sprdamo. Kad je teško crvenilo, uvijek je tako.
Moram priznati da mi to pomaže.. 😅
Iako su se okolnosti značajno promijenile, ali na grafu od TPNG je vidljiv jedan vrh od ranije i on bi mogao predstavljati određen otpor. Interesantno je kako je cijena i sad reagirala na toj razini.
Da, imamo jako lijep uptrend u kanalu. Ali dokle... Vjerujem da su okorjeli tehničari već prodali.
Tako je, prava potpora je, uz određene uvjete, na 350 kn. Samo ne očekujem da ćemo te cijene vidjeti, ako dotle već dođe, vjerojatno će bid biti pun kao šipak na razini 360 - 380 kn. I od tad bi trebali hvatat nove visine.
Sad ispada kao da se ovdje crnjači, al ja to ne vidim tako. Globalni trend i događanja su takvi kakvi jesu. A ATPL nam dobro i stabilno zarađuje, tako da na vrlo izvjestan propad cijene treba gledat kao na priliku za dokup i ekstra zaradu.
Osim toga, dolazi ljeto... nemamo što tu previše pričati. Tada da ekipa, malo strpljenja, bit će to sve dobro.
Ako na ATPL imamo double top, a imamo, dno nije ni 450, ni 440, a čini mi se ni 400.
Ja se iskreno nadam da sam u krivu.
Još nisam u minusu, pa ne to ne brine, al i ne mislim prodavati. Mislim da ćemo razine > 500 kn vidjet tek na kasnu jesen.
Inače, kod njih sve ide kako su i zacrtali..
Jako dobru vibru mi ima ova firma, žao mi je što je dionica skroz nezanimljiva. Ovih dana, bid je šupalj, kao da ga nema. Al nije to ni loše, nema bida, nemaš kome prodat. Zato je i cijena stabilna. 😂😂
Ajde Nino, okreni neku pinku, usreći nas malo.
Nije kao prošle godine, al dobro, u ova teška vremena i ovo je dobro.
A ništa, na ovoj cijeni treba podmetnut leđa.
Balkan je Atlanticu sve. To Italija, A, D... to su mrvice. Zato naglašava važnost suradnje na Balkanu. A mi smo bure baruta, uvijek bili i bit ćemo.
Kud to, sam on je rekao da na ovim prostorima fali stanovnika, tj. potrošača.
Tako gledano, situacija ne izgleda vedro. Ali, zato postoje ružičaste brile... o, evo ih... 🤩