Pa da znaš da o tome razmišljam cijeli dan. Mislio sam trećinu dionica skratiti na toj razini, al pohlepa je zeznuta stvar.
Posts by sonda
-
-
Pa imaš kalendar dividendi s poviješću iznosa, pa biraj što to je volja. Prošla godina je to malo poremetila, pa to treba uzeti u obzir.
One s min. 3% prinosa ima koliko hoćeš. Samo, moje skromno mišljenje je da je to u ovim uvjetima malo.
-
Malo si razmišljam, ova situacija s inflacijom i kreditima s fiksnom kamatnom stopom. Ima li ovdje stručnjaka da malo obrazlože rizike vezane uz navedeno.
Čini mi se da ima dosta kredita s fiksnom kamatom u bankama.
Koliko znam, krediti s promjenjivom kamatom su uvijek bili povoljniji od onih s fiksnom. Ali poslije slučaja Franak, nakon što su se ljudi opekli, počela se tražiti fiksna kamata. Sad je pitanje je li dolazi vrijeme kad se vraćamo na staro.
-
Budući da je kolega odmah napisao da se radi o njegovom prvom postu na ovom forumu, možemo deducirati da je aktivan na nekom drugom forumu na kojem ste i vi aktivni otkud ga je kopipejstao. Ne pratim druge forume pa ne bih znao reći je li tako.
Jesam li pogodio?
Više ne znam gdje sam što pročitao. 🙄🤣
-
Jel ovo plaćeni oglas ili WTF?? Zašto mi se čini da sam ovaj post čitao prije par tjedana??
-
Kad sam ranije malo proučavao Čakovečke mlinove, vidio sam da im Vražap stvara gubitke. Iako, nije mi jasno kako je to moguće, al eto moguće je.
Ali isto tako, ti gubici su poprilično mali, toliki da ne bi trebali utjecati na cijenu dionice.
Osim toga, ima tu još kandidata za likvidaciju.
Dobro u svemu ovome je da se tamo nešto ipak događa, to me veseli. Svakako dionica koja nije za nestrpljive.
-
Koji specoši... koliko je teško nać fotku batka, pa ajmo stavit junetinu.
-
Tankerska Next Generation
Iz ovakvih se uspavanih marketa ponekad rađaju snažni trendovi- A. Elder
Pogledajte Directional, plavu crtu
Papirom se trguje u rasponu unazad godinu dana, predvidiv je ko' gradski autobus
E sada, hoćemo li vožnju do još jedne stanice, ili ćemo trčati za busom, to ne znam
Uvjet je proboj linije 48 kn na veeelikom volumenu
Da, malo je dosadno obzirom koliko se dugo cijena kreće u tom rasponu.
E sad, može se reći da je potpora na 40 potvrđena i sad svakako idemo gore. Proboj tih 48 kn će bit uspjeh, al nisam siguran da ćemo to skoro vidjeti.
Ja sam davnih dana stavio nalog za prodaju baš na 47,80. Veći dio ipak čuvam za neke više razine.
-
GRNL... ova cijena pšenice i ostaloga, sve ide u nebo... aktivirala se kupnja u zadnje vrijeme.
http://www.granolio.hr/hr/proizvodnja…ica-i-uljarica/
a valjda su im skladišta puna
Kad bi ova dionica bila samo malo likvidnija, vjerojatno bih je kupio par komada. Jer od ove godine više ništa neće biti isto. Cijene žitarica će samo ići gore. Proizvodnja je strahovito poskupila. Samo gnojivo... nikad nije bilo ovako skupo.
Ne znam kako oni inače rade, ali imati sada par vagona pšenice u silosu i čekati da cijena ode gore je trenutno unosan biznis.
-
Čini mi se da su se jučer stidljivo hvatale pozicije za idući tjedan. Očekujem da će i danas ask biti vruć. Koliko je to moguće na ovoj dionici, jel..
-
Članak je dno dna. Nema veze s vezom. Insinuira čitatelju da se troše državni novci. Ma nije vrijedno komentara.
-
Možda rade testiranja dok nema trgovine, da budu sigurni da će od pon. sve šljakati.
-
Meni je sve po starom. Agram brokeri..
-
Namjerno su tako napravili da mi koji imamo dionice moramo ići u dokup zbog zaokruživanja. Jer, tko ne voli okrugle brojeve...
Al ajde, idemo nekamo. Čak bih rekao u pravi tren, jer je bid počeo presušivati.
Hvala kolega na info..
-
Moga0 bi Belupo izaći na burzu putem IPO.
Ako se Dalićka hoće riješiti balasta, brijem da bi Emil rado uskočio.
-
Dionica je na skroz sporednom kolosijeku, bez obzira na te promete.
Ima ljuti otpor na nekih 1580 kn, baš me zanima hoćemo li ga probiti. Vidjet ćemo vjerojatno ovaj tjedan. Ili treba hvatati udah za zaron.
-
Ja sam baš danas malo uletio u ATGR poslije dugo vremena. Ni sam ne znam zašto, valjda volim kupovati na vrhuncu, to mi je baš napeto.
-
Jučer je ask do 700 kn bio šupalj, danas se ajde malo popunio.
A i ovakav omjer kupnje i prodaje se rijetko viđa, pogotovo na likvidnim dionicama. Ne kažem, i ne mislim, da će cijena otići u nebo, ali mi se čini da imaoci dionice svakako kalkuliraju po koliko bi prodali. I da li uopće...
Situacija je baš za počešat se po glavi.
-
U Statutu ne piše ništa konkretno, tako da i dalje ne znamo ništa...
Jedino što znam je da ću na ovoj dionici zaraditi.
-
Probaj promijeniti preglednik, možda se stvari poprave.
Meni na Chromu sve radi ispravno.
Ili se odlogiraj pa opet ulogiraj, tko zna, možda i to pomogne.