1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sonda

Posts by sonda

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• sonda
    • March 2, 2022 at 8:45 PM

Gledam vijesti... znači 'ladno su danas nagovarali klijente da ne dižu depozite i kažu da su u tome uspjeli.

• sonda
    • March 2, 2022 at 8:33 PM

Ja bih ipak rekao da ćemo sutra vidjet hoće li bit odbijanac ili proboj.

To bi nam moglo reći u kom smjeru će cijena idućih dana i tjedana.

Danas smo vidjeli da municije ne fali.

Sutra će svakako bit zanimljivo.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • March 2, 2022 at 8:14 PM
    Nova kriza? Bill Gates užurbano prodaje dionice, a evo što ga sada zanima
    Bivši direktor Microsofta počeo je preusmjeravati svoje investicije, a analitičari to smatraju najavom još jedne tržišne krize
    www.tportal.hr

"Već se pisalo o tome da Gates planira kupovati dionice u sektorima vezanima uz osnovne potrebe, poput poljoprivrede i vode."

Samo zbog ove vijesti moram povisiti prodajne naloge za 5 kn... 😁😄 Veći je rizik ne bit u ovoj dionici nego je imati.

Au što će bit zelenjave kad GRNL unovčim... 🤣

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sonda
    • March 2, 2022 at 1:16 PM
    Quote from Marin83

ne mogu vjerovati portfelj mi je na ATH....koje ludo vrime ahhahahaha

Svaka čast kolega.

Ne stojim tako dobro, ali slažem se da je ludo vrijeme. Gledam stanje dionica koje imam u portfelju, izgleda kao u neka zlatna vremena... :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• sonda
    • March 1, 2022 at 9:23 PM
    Quote from Marin83
    Quote from sonda

Nisam nešto pratio trgovanje danas, al čini mi se da se lupalo po asku. Možda je to dobar znak.

Da, a o tome se već pisalo jučer,...i meni je 40% portfelja HPB...bilo jutros 44%, ali sam prodao 10% :D

Ja već tjedan dana ništa ne diram. Ni trgovanje ne pratim. To mi se u krizi pokazalo kao dobra strategija - glava u pijesak. 😁

Pratim jedino vijesti. Ako sad zgaze Kijev, u petak smo u plusu.

• sonda
    • March 1, 2022 at 9:13 PM

Nevezano uz temu... večerašnja razmišljanja o situaciji s bankama su me dovela do pitanja što napravit s kešom na računu. Ako se rat proširi i zapuca se u Europi, euro mi se ne čini neka sreća.

Sve više razmišljam o dolaru, prvo američkom, a potom kanadskom i australskom, jer tamo mislim zbrisat kad zapuca oko nas.

• sonda
    • March 1, 2022 at 9:07 PM

Iako ništa još nije dovovoreno, ali za Sloveniju pričaju da će ići po diskontnoj cijeni, što god im to značilo. Ovo će bit ili katastrofa ili pun pogodak.

Puno je tu nepoznanica, a još više kad se ne kontaš u to, kao npr. ja.

40% portfelja mi je u HPBu. Rizik je ogroman.

Nisam nešto pratio trgovanje danas, al čini mi se da se lupalo po asku. Možda je to dobar znak.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • March 1, 2022 at 7:21 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from sonda

Jako dobro, al moram priznati da sam očekivao veću dobit.

Sviđa mi se u kom smjeru ide bilanca.

Za 5 godina, ovim tempom, firma će bit bombončić. Da živimo u uređenoj državi, s uređenom burzom, uletio bih s puno više od 5% porfelja. Ovako mi je i ovo rizik, al ne mogu odoljeti.

svaka čast, lijepa dobit, zbog Putina sam vani. Šteta.

Ima vremena, neće cijena nigdje otići, već po običaju kod nas... i bez Putina.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • February 28, 2022 at 6:17 PM

Jako dobro, al moram priznati da sam očekivao veću dobit.

Sviđa mi se u kom smjeru ide bilanca.

Za 5 godina, ovim tempom, firma će bit bombončić. Da živimo u uređenoj državi, s uređenom burzom, uletio bih s puno više od 5% porfelja. Ovako mi je i ovo rizik, al ne mogu odoljeti.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • February 24, 2022 at 4:33 PM

Prate se vijesti.. neka, neka...

Znao sam da me ova dionica neće iznevjeriti.

Čekamo 28.02. da vidimo koliko smo zaista dobri.

• sonda
    • February 21, 2022 at 10:27 AM

Brijem da ćemo ipak dan završiti u minusu. Vidim da kao fol nisu zadovoljni izvještajima u Americi, pa tamo možemo očekivati pad.

• sonda
    • February 21, 2022 at 9:24 AM

Čini mi se da Ameri usiljeno traže i rat i pad na buzama. Gledam jutros vijesti, skoro da slave što će burza past.

Izgleda neki big short se tamo događa.

Btw, za vikend sam opet gledao film The big short, stvarno je dobar. Tko nije, preporuka za pogledati.

• sonda
    • February 16, 2022 at 3:28 PM

Dobar šoping je obavljen. Hvataju se pozicije izgleda.

Trenutno na HPB-u najveći promet danas.

• sonda
    • February 16, 2022 at 2:48 PM

Upravo sam vidio... kako se to promijeni...

Čak je počelo neko nadbidavanje... :)

• sonda
    • February 16, 2022 at 1:56 PM

To su fore zbog kojih trader ne treba gledati, osim naravno ako se ne radi o day tradingu.

Imamo takvu situaciju, bar je bila, na ATGR. Može se pomisliti kako cijena neće nikud, ni gore ni dolje, al ipak se kreće. U par tjedana sam zaradio 10%, što nije zanemarivo.

Čini mi se da HPB ulazi u fokus interesa mnogima, i velikim igračima, pa su sve češće takve akcije na bidu i asku. Ne treba se previše uzbuđivati.

• sonda
    • February 15, 2022 at 12:30 PM
    Quote from Marin83
    Quote from sonda

Znam samo da se kolega Marin83 žalio da su neke dionice strogo kontrolirane, .. ^^

Pa zar nisu??? kako su sa HPB i TPNG nestali veliki nalozi sa aska, čim se pojavila mogućnost da se cijena u sveopćoj panici jako ne uruši ...ukratko ne smije rasti,ali ne smije ni padati, dok se ne nakupi dovoljno dionica, a uskput treba sačuvati i one već kupljene dionice od gubitka vrijednosti.

Eno i JDRN je namjerno štopan na 13kn, a cijena bila došla skoro do 15kn...

Sve to stoji. Što je netko neki dan komentirao, mali dobiju svoj dio dvorišta, mali prostor za igranje između tih kapitalaca. I hoćeš - nećeš, to je tako.

Gledam danas i na VLEN-u - netko prati razvoj događaja, gura cijenu gore. Do kad će izdržati, vidjet ćemo.

• sonda
    • February 15, 2022 at 12:11 PM

Vidim na nekim dionicama malo jače naloge na bidu, kao da se cijena gura gore. Zgodno, meni odgovara.

Znam samo da se kolega Marin83 žalio da su neke dionice strogo kontrolirane, pa sam pomislio da je krenuo u protunapad.

Priznaj.... ^^

• Što smo danas tržili

• sonda
    • February 15, 2022 at 7:33 AM
    Quote from Marin83

Kako možeš otkazat nalog na neradni dan???

Na Agramu se može otkazati, samo što ga ne otkažu odmah, već je "u otkazivanju", pa to naprave kad počne trgovanje.

Za kupnju ne znam, nisam dugo radio.

• Što smo danas tržili

• sonda
    • February 14, 2022 at 9:05 PM
    Quote from tizian1
    Quote from sonda

Što sam tržio.... Ostali mi kupovni nalozi od petka, eto što sam tržio. ... 😪

Koji sam ja amater.

+ HPB

+ RIVP

+ ATPL

Sve bi to mogla biti dobra kupnja

Display More

Nadam se. Nisu neke masne količine, već se radi o dokupu, al mogao sam proći jeftinije.

Ma ne bi to bilo toliko tragično da jučer, u nedjelju, nisam bio na traderu, što inače ne radim. I mislim se kako trebam otkazati naloge, al sam na kraju zaboravio.

• Što smo danas tržili

• sonda
    • February 14, 2022 at 6:47 PM

Što sam tržio.... Ostali mi kupovni nalozi od petka, eto što sam tržio. ... 😪

Koji sam ja amater.

+ HPB

+ RIVP

+ ATPL

1. Privacy Policy
  2. Kontakt