1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Jakosin

Posts by Jakosin

• ZITO (Žito d.d.)

• Jakosin
    • October 2, 2025 at 6:42 PM
    Quote from All
    Quote from goranlagea

malo se bojim da ne bude kao CKLM, gore-dole pa nigdje na kraju. Doduše ovi su, bar po prospektu i planovima dinamičniji. Ne poznam hranu, priznam, ušao sam i to dobro pa ćemo vidjeti. Kupim s namjerom da nikad ne prodam.

Mislim i nadam se da je ovdje jedini problem taj sto smo preplatili pa cemo se nacekati da rezultati dostignu cijenu. Ckml sam gledao pred koju godinu i vidim da sam dobro procjenio ....

Možete pojasniti kako ste preplatili, Pipi je tražio 16,a vi dali 21 ili?

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • October 2, 2025 at 4:09 PM

da nema prodavatelja od 2-4,99 bila bi 5:D

tko prodaje, što kaže knjiga?

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 30, 2025 at 7:31 PM

Obavijesti izdavatelja - EHO

Znači, manje od 30% nije transparentno!!

Ostalih 70% zasad muči i vjeruje da će se se popraviti ovih 30% i raditi za dobrobit svih dioničara i sebe naravno uz plaće i bonuse koje primaju i neka primaju, ali neka budu fer i pošteni.

Obećavaju projekte već dvije godine, iduća godina je ključna, ili rezultata ima ili se pospanci trebaju buditi i na glavnu skupštinu se razgalamiti, pa nije Ingra vlasništvo samo 30% dioničara.

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 30, 2025 at 7:20 PM

Obavijesti izdavatelja - EHO

jako dobro!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Jakosin
    • September 23, 2025 at 6:51 PM

Trebalo bi im poslati nekog iz Končara da im podigne efikasnost!

Dizanje efikasnosti podiže dividendu a to je u interesu vlasnika.

Kolika je ovdje efikasnost u odnosu na Zabu, je li barem 40%??

Tu se krije ogroman potencijal, baš u efikasnosti!!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Jakosin
    • September 23, 2025 at 1:57 PM
    Quote from kukurijek
    Quote from superfly

E kolega, mi smo sudionici i u zločinu zvan Proficio😁

Ne spominji… 🤦🏻‍♂️

Susman, trebalo bi ga u zatvor. Kako se elegantno izvukao.

Kaže mi frend da je Proficio imao oko 330 vlastitih dionica i da treba samo tražiti svoj dio, pa to ne može nikako oteti, otuđiti ,prodati.

Kaže mi da je prodao Rudanu, ali ne cijeli Proficio, da je dobar dio izdvojen i sve je obavijeno tajnom.

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 23, 2025 at 1:34 PM

Tomica šalje ovrhe na dug holdingu od 2,5 eura, što Ingra čeka, ovrha na bicikl Tomici:D

Šalu ma stranu, na uho na koje inače slabije čujem sam načuo da se počelo graditi na Mokošici, infrastruktura i ceste do mora napravljene.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Jakosin
    • September 23, 2025 at 1:26 PM

Mislim da investitori još nisu ni pogledali FI za prvo polugodište, nisam ni ja, čujem da je neki matematičar prvi to pogledao, kakve je fundamente vidio, je li netko načuo štogod?

• Jakosin
    • September 23, 2025 at 1:19 PM

Zašto nije kao kod Zabe,100% dobiti u dividendu ,to bi potaknulo obvezničare da se obvežu više na HP

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 11, 2025 at 12:04 PM
    Quote from SILVIO2024

Bolja varijanta bi bila da nas preuzme Končar.

To bi bila nemoguća misija s obzirom na sadašnjih TOP 10 koji vole "svoju" Arenu i ne bi bilo fer da ne dočekaju 2036. godinu u posjedu takvog zlatnog rudnika.

Za Končar je Ingra statistička greška, kao komarac na zidu velike sale za svadbu, pa jači forumaš koji ima 15 000 dionica Končara ovlada 51% Ingrom.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/ing-grad-dobio-posao-obnove-kina-europa-otvorenje-za-dvije-godine-4500821

Kad si nesposoban uzmu ti i ime i poslove8)

Miluju Tomicu ,glade ga po ..................,a poslove radi firma blizanac:D:D

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 8, 2025 at 7:10 PM

Sve buja, nabujala rijeka odnese sve, ali Ingra je gradila najjače brane po svijetu, Alžir, Sudan, Butan, Propan, Irak, Iran, JAR.

E sad, koliko brane duraju, neki kažu bez problema do 20368|

Grad Zagreb renta gradske prostore za sastanke
    ZAGREB - Građani od sada mogu putem interneta rezervirati prostorije mjesnih odbora za sastanke, radionice ili druge aktivnosti. Sustav predviđa besplatno…
    www.seebiz.eu

Tomica renta i to po duploj cijeni od 2019 godine, a Ingri spori inflaciju od 2% europska, hrvatska 4-5%:/

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 3, 2025 at 6:51 PM

Nekoć je Đuro bio zainteresiran za Ingru!

Možete li vjerovati da Đuro danas na burzi vrijedi 77 puta više od jadnička Ingre.

Ali Đuro je transparentan, svaki put objavi radosnu vijest o vagonima. Štanca ih ko sumanut^^

Pitajte ih na G.S zašto je je cijena pala sa 3,3 na 1,9 eura, je li neravnoteža u pitanju:D:D

• INGR (INGRA d.d.)

• Jakosin
    • September 2, 2025 at 4:28 PM
    Gradonačelnik Zagreba najavio veće plaće, evo koliko je odlučio povećati svoju
    www.poslovni.hr

sad će im faliti eura za platiti jadnoj Ingri najamninu za Arenu,:D ali upitno je, je li netransparentna Ingra uopće želi i zna to naplatiti, pa zašto im onda i dati:D

• Jakosin
    • August 28, 2025 at 12:40 PM

Sve dok prinos nije zadovoljavajući, ljudi će ulagati u obveznice, oročavati i kupovati dionice s višim prinosom.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt