https://www.crnojaje.hr/deals/deallist
Ne znam kad su prodani ovi aranzmani kaj su prodani.
https://www.crnojaje.hr/deals/deallist
Ne znam kad su prodani ovi aranzmani kaj su prodani.
Display MoreDisplay MoreNekoliko puta sam već ponovio, pa ću još jednom:
Izolacija u svijetu u kome zivimo je nemoguća i zato moramo pratiti dogadjaje u cijelom svijetu. Jučer smo imali preko 95 tisuća novih oboljelih i taj se broj nije smanjivao ispod 75 tisuća zadnjih 10 dana.
Zaustavljanje pandemije moguće je samo zajedničkim naporom svih zemalja svijeta. Dogovor sa aktualnim svetskim vodjama očito da nije moguć, tako da sve ovisi o izborima u 11. mjesecu (pogodite gdje).
Broj zarazenih u svijetu će i dalje rasti i posebno treba pratiti Brazil, Rusiju i Indiju.
Svakim danom se sa novim spoznajama i posebno ponovnom objavom informacija ranijih godina da zaključiti da se ovdje ne radi o prirodnoj pojavi nego udruzenom zločinačkom pothvatu protiv čovječanstva i humanisti!
Volio bih da budućnost dokaze da nisam u pravu!
Samo tko se udružio u zločinački pothvat?
Tko bi mogao imat najvise koristi ?
Problem je kod nas da si jedino strucnjak kada je tvoja partija na vlasti, nebitno dal se radi o hdz, sdp ili o prikljucenim strankama radi paralamentarne vecine, onda mozes bit strucnjak ako si i iz male stranke.
Dok god se ne rijesimo toga nego da politicari vode politiku a struka sve ostalo mozemo mi ovdje blebetati koliko hocemo ali pomaka dalje nece bit.
Pitanje svih pitanja, tko bi od nas ovdje koji ulazemo svoj novac dali da nam vode financije recimo Bacic, Bauk , Beljak, Dragovan,Kovac, Kujundzic, Mrak Taritas,Maras, Stazic i ostala strucna ekipa koja nas vodi
Uzdaj se use i u svoje kljuse.
Ma naravno nek svatko glasa ili ne glasa po svojoj volji , pa demokracije je na kraju krajeva.
Ono kaj godinama govorim, svi se oni dogovaraju na kraju krajeva, sada citam po novinama svi o pozdravu ZDS , nitko o visku opcina, gradova i sto stvari kaj mi ovdje trabunjamo godinama.
kad se smire strasti oko ZDS onda cemo citati kak netko ovo ili ono , tko je skim bio, ljubavnice i slicno, a prave stvari one bitne to necemo.
da, zabranu rada nedjeljom mogu mozda bogate zemlje dat, siromasne sigurno ne , puno je to godisnje 52 radna dana. al dobro mi smo veci pape od pape
Tatina princeza, tko bi se ljutio na malog misa
nek ostane tako pa joj ispostavi racun za 15 godina
ili joj onda pokloni te stare a sebi kupis nove
Kolega Manu, mislite li da nisu isto takvi glasaci SDP-a ?
Da ne glasaju samo za svoje ma kakvi god bili >?
Primjer je recimo g. Bandic, dok je bio u sdp najbolji napametniji, pa makar bjezao pijan policiji on je nezamjenjiv
tako je nekako bilo.
Naravno, tako razmisljaju i HDZ-ovci
Po meni nema nikakve razlike izmedju HDZ ili SDP
jedni uvedu porez na kapitalnu dobit ali je drugi ne ukinu i slicno.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2179318
Evo i dinosauri okreću ploču
mamu im ..... prvo ih popljuju onda kazu da su odlicni.
ovi strucnjaci koji primaju milionske place imam osjecaj znaju isto kao i nas nekoliko koji bi se nasli u lokalnoj birtiji i razglabali o mogucim scenarijima
+ernt
+opte
Gledajuci stanje previse sam u telekomima, ali valjda ce ljudi i dalje koristit mob i internet..
Da bi dali odgovor na to pitanje treba znati da li ce ljudi imati novaca nakon ovoga svega.
Najvjerojatnije nece imat istu kolicinu novaca, ali jos nikoga nisam upoznao da se odrekao mobitela ili interneta,
Ljudi ce htjet ostat u kontaktu , djeci internet treba dal za skolu ili igrice, tko ide na fakultet..
Sjecam se ovrha od prije par godina kad su ljudi bili duzni telekomima 10-15 tisuca kuna .
Pad ce najvjerojatnije imat, ali mislim da nece bit dramatican kao u nekim drugim bransama.
Što je Best Buy ovisi o životnoj dobi, planiranoj duljini trajanja ulaganja, o strategiji
Bilo kako bilo, u Bearu kažu da je između ostalog...... najuputnije ulagati u dionice tvrtki koje idu u preuzimanje
Stoga, Opte !
Moguce, dodao bi samo jos Ht , mozda i on ode u prodaju.
Njemci prodaju rumunje, prodali albance, prosle godine jos rekli da im je fokus na ameriku i velika evropska trzista, ima nekih clanaka da su bacili oko na francuski orange..
Naravno ne mora bit, ali kao spekulacija zasto ne . U nekoj prodaji bi sigurno vrijedio puno vise od ove cijene
Dva koraka naprijed jedan nazad
Dobro je dok nije jedan naprijed , dva nazad.
Super za trud i ideju, na prvu mi se stranica jako svidja, a sada idem malo dalje istrazivat kaj sve nudi.
Jos jednom svaka cast
https://arhivanalitika.hr/blog/koronaeko…li-put-u-pakao/
Dosta toga napisano, a kaj ce se ostvarit mislim da nitko ne zna .
Bilo kuda, covid svuda.
Umori se čovjek od toga
Od početnog banaliziranja do izvanrednog stanja nakon tragedije Italije, a i dan danas nije mi jasno što se tamo dogodilo i zašto...umori se čovjek.
Bolest je ovdje, ostati će sa nama ovako ili onako do primjene cjepiva.
Određene skupine stanovništva treba zaštiti, a mi bi drugi trebali nastaviti raditi i živjeti.
I dolazimo do onoga kaj je pricao kolega kupoprodaj, zivot mora ici dalje, a sad kak cemo mi mladji proci vidjet cemo , nije da samo starije kosi ...
Ovi Ameri stvarno nemaju mira...4
USOIL CHART
CFDS ON WTI CRUDE OIL
15.35−3.08 (−16.73%)
14,85 sada
zanimljivo, HTV koja ne bi trebala voditi brigu o gledanosti već o nepristranom izvještavanju, zove u goste uhljeba, a ne nekoga iz Glasa poduzetnika.
#uhljebtv
nedaj Bože da tamo neki poduzetnici nedjeljom uzemiravaju Velikog vođu #sjevernakoreja
Da, kapitalu se gleda u zube tko koliko zaradjuje, jbg, takav smo narod nazalost.
Nego palo mi na pamet jedno ;
Recimo u teoriji, prodam sve nekretnine, dionice , dam otkaz , zajedno sa zenom, dijete maloljetno, za tu lovu kupim nekretninu recimo na Sejselima i ubirem neku kunu od rentanja, ovdje se prijavimo na zavod za zaposljavanje i kukamo da nemamo i slicno,teska socijala, kaj drzava nudi ? Dali bi bilo isplativo ?
Baš...kao što su ZNALI da Sadam ima biolosko oružje za masovno uništavanje. Krampu i admin ne vjerujem ni da mi kažu da je danas subota.
Pa da, treba vjerovat Putinu i kinezima
Ne treba vjerovat nikome, svatko ce lagati samo da ima koristi za svoju drzavu ili sebe .
Uvijek bilo i bit ce.
Istinu nikad necemo saznati... nije bez razloga zabrana uvida u neke spise po 50-100 godina
Trguje li netko naftom?
Preko koga ?
Na sta paziti?
Izgleda da inspektori i dalje marljivo rade svoj posao i reketare one koji nisu "naši"
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2176159
A zanimljivo da na zagrebačkim placevima šverceri cigareta cijelo vrijeme nesmetano rade kao da ih se korona uopće ne tiče i uvijek su u grupama na najfrekventnijim vidljivim mjestima gdje ih se ne može izbjeći sve i ako se to i želi. Svima su poznati, ne kriju se i nisu baš tihi i neprimjetni, baš naprotiv.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…nizmu/10223107/
Nije isto ali slicno, zasto ne privedu svecenika i gotovo, kao i ljude koji vrijedjaju policiju.
U jednoj zupi moze u drugoj ne moze.
Zasto onda ne smiju radit i drugi recimo kafici, takodjer mogu u veci prostor stavit par stolova na isto ispadne.
Nedosljedno do boli.
Zakoni bi trebali bit jednaki za sve na cijelom teritoriu RH i vrijedit isto i u Bujama, Garesnici,Zagrebu i drugim gradovima , selima , zaseocima.
Cijena bi mogla zbog ove vijesti kliznuti na razinu 145-155kn. Velika i moćna firma koja generira cash se boji dati dividendu.
Po meni loša odluka jer poslovanje im nije nimalo ugroženo.
Kolega ne sirit paniku bez veze, ne radi se o tome da nece nego glavna skupstina mora izglasat dividendu.
Ništa tu novoga ne piše.
Bitno je da prijedlog Uprave i NO od 12 ožujka 2020 god. od 8,00kn po dionici nije povučen. Niti ima razloga da bude.
Tako je kolega, nije se nista promjenilo, a kolega Neo pise u svom stilu, napravit paniku i kupit jeftinije, a kad kupi onda ce pisat kako to ide gore up up .,
Nista novoga, nazalost.