ispada da je municiju potrosio
Takvi igraci ne ostaju bez municije,ukoliko im i usfali znaju gdje ce posegnuti.
ispada da je municiju potrosio
Takvi igraci ne ostaju bez municije,ukoliko im i usfali znaju gdje ce posegnuti.
+Atpl cini mi se nekako jeftino,mozda grijesim
kupac sam ja, mislite valjda prodavatelja?
moj nalog još uvijek stoji. djelomično izvršen
Tocno mislio sam na prodavatelja,a vidim da Vam je na kraju i prosao nalog.
Mozda se i ja ukljucim ako ode slucajno prema 4kn
Volio bih upoznati kupca ove jedne dionice danas,siguran sam da je jako zanimljiv gospodin.
Uff pa sta ce ovdje biti kad se tek objavi koliko je ponuda stiglo
https://www.bankazlata.com/shop/investici…luga-od-1-unce/
Ovo je trebalo kupiti, a ne papire
Ja sam svoje unce platila 10 800 kn, valjda pred mjesec, mjesec i pol dana
Mislim da je svima opce poznato da zlato uvijek raste u krizama,a posto svi najavljuju opaku krizu logicno je da raste.
https://zse.hr/UserDocsImages…1Y-REV-K-HR.pdf
Evo ako netko jos nije procitao
Moja procjena je 10 kn prije par mjeseci bi bila 12-15kn ali puno se toga desilo zadnjih par mjeseci.
+jutros kupio malo Kabe od onog nasilnika MKT
Bio je taj nasilnik na jos par dionica danas.
Tesko je ovo za gledati, gasim sve pa se vratim oko 12h da vidim koliko smo pali.
Dijelovi za USNS CARSON CITY su vec stigli iz Amerike i trenutno su u Zagrebu.
Osobno mislim da je lako moguce da se Whitney preusmjeri u VL samo nemam informaciju da li je vec mozda u Genovi ili tek treba doci?
-Rivp mislim da tu nema srece zasada,mozda se vratim kroz neko vrijeme
na 8-9 kn ne kratiti ili ne prodati ako si imao više od 20-30 000 kom je ludost. Meni je na tim razinama i 5000 kom bilo to much držati jer sam znao da ako ne dođu ponude ide se natrag na 2-3 kune... pa to je na 5000 kom 40 000 kn alo!? A koliko je na 30 000 ili ovaj što kaže da ima 129 000 kom.. nevjerojatno. A ja sam kockar. Moš mislit.
Znam i ja da je ludost a i pohlepa, ali nemogu si pomoci kad sam u tom trenutku smatrao da vrijedi vise i da cu cekati prodaju.Da se razumijemo i dalje sam ja u debelom plusu ali me jednostavo ovo sve pocelo umarati.
Reci cu samo da sam pogrijesio kad nisam kliknuo na prodaju na razinama 8kn,ali u tome trenutku sam smatrao da dionica vrijedi glatko 11-12kn,sad bi prodao i za 7kn jer me stvarno ovo sve pocelo umarati.
Ovo je dobro! Prodao bi sad za 7 kn?! Ma nemoj zafrkavati...
Najozbiljniji sam,mozda takva i bude ponuda...
Reci cu samo da sam pogrijesio kad nisam kliknuo na prodaju na razinama 8kn,ali u tome trenutku sam smatrao da dionica vrijedi glatko 11-12kn,sad bi prodao i za 7kn jer me stvarno ovo sve pocelo umarati.
Kakva su Vasa misljenja gdje bi ovdje moglo biti dno?
jesam propustio neku dobru vijest
Dobra vijest nije ni potrebna da bi se okrenulo u zeleno,potreban je samo novac.
Danas to ide u zeleno ali nisam jos uvijek siguran da bih krenuo u kupnju mislim da ce tu biti jos panike,ubacio sam svjezi cash i cekam.
Samo sto ja ne znam da li mi je drago ili krivo radi obustave.
Jel radi burza, na e zabi je sve još blokirano
Ne radi,obustava trgovanja do daljnjega.