Pa zar nitko nema best buy u 2023-oj ?
Ja cu se kladit na IGH,mislim da bi mogla solidno potegnuti...
Pa zar nitko nema best buy u 2023-oj ?
Ja cu se kladit na IGH,mislim da bi mogla solidno potegnuti...
Di je nestao kolega Mittko,fale mi njegovi grafovi...
Evo tek sad vidim ovu temu,imam i sam nesto kripta,ali vidim da ih ima sve vise i vise,pa me zanima koji bi po Vama bili best buy i kojim se platformama koristite?
-Vlen,vjerujem u buducnost ove dionice,ali sam dosta izlozen pa sam morao malo skratit
Zavrsio 2020 u plusu 1,92%,ne znam trebam li napomenuti da sam 2019 zavrsio s 30%plusa.
Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.
Nije nagovor na kupnju
Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.
Nije nagovor na kupnju
jeli ovo kolega druk na 8,88kn?😝
Ma kakav druk,nikad nisam volio nekoga nagovarati na nesto,isto tako nisam volio da se mene nagovara,uglavnom jasno Vam je da su u ovom poslu informacije jako bitne.
Nije nagovor na kupnju
Nije nagovor na kupnju????
Da vi vjerujete u to sta ste napisali , cijena sigurno nebi bila 5. 4kn
A sto da ja Vama kazem,nakrcan sam ja ovdje vec odavno na puno nizim razinama,samo su me smorile sve one odgode,pa sam izlazio,ulazio,ali eto napokon sam se odlucio ostati do kraja,razlog necu napisati,ali ajmo reci da imam potvrdu nekih pretpostavki od prije.
Nije nagovor na kupnju
Sve ljepši i ljepši prizori
Ne izgleda lose
+Viro mislim da je trenuto podcijenjen,mozda grijesim
Evo jedna lijepa fotka
U velikom sam gubitku, a još više sam u stresu već godinu dana zbog te njihove igre.
ja sam u velikom plusu(cca 150%), ali sam bio u jos vecem,pa sam svejedno ljut sam na sebe,ali pohlepa je napravila svoje,nije mi toliko zao novca koliko zivaca.
A kad citam ova priopcenja od AZTN-a osjecam se glup...
-OPTE prvi put prodajem nakon 2 godine,mozda udjem kroz neko vrijeme opet, tko zna.
Da li je vec stigao ili stize?
Sve ispod 9kn bi smatrao gubljenjem vremena i zivaca na ovoj dionici
+Tpng
Malo si kvarim prosjek,ali eto mislim da ce potegnuti jos jace
+Tpng.
Valjda nije prekasno za ulaz ovdje
Evo meni je odlican
-Atpl bilo je kratko ali slatko druzenje s ovom dionicom
-Adpl