... Dapače industrija u Evropi bi morala rasti jer uvoz kineske robe bit će sve manji. Pa mora tu robu netko i u Evropi proizvoditi.
Samo, za proizvodnju mnogih proizvoda su potrebni dijelovi koji se uvoze iz Kine.
... Dapače industrija u Evropi bi morala rasti jer uvoz kineske robe bit će sve manji. Pa mora tu robu netko i u Evropi proizvoditi.
Samo, za proizvodnju mnogih proizvoda su potrebni dijelovi koji se uvoze iz Kine.
sve je to dobro, ali ako se virus još bude širio kakva je razlika imati dionicu npr. od 300 ili kasnije 250 kn, čemu bi ona služila
Ako se virus raširi, dionicama će pasti vrijednost, ali sve je to privremeno. Nadaj se da ćeš preživjeti i dionice će ti služiti.
Evo za komentirati trenutna zbivanja na zse
Očito je da nedostaje tema: Komentari trgovanja LIVE, kad se ovdje komentira.
Ili je ja bar nisam uočio
Dugo sam u dionici, o prodaji bi razmišljao iznad 2000 i vjerojatno ne bi prodao ukoliko firma zaradi pare za divku svake godine što onda dolazi na spomenutih oko 4%
Zanimljiva tema, ne samo za ovu dionicu
I ja sam više godina u JDGT. Da li i kada izaći? Čim se drugdje ukaže bolja prilika za oploditi novac. Normalno, to ovisi i o stilu ulaganja. Smatram se investitorom a ne špekulantom, zanimaju me poslovanje, dividenda, a ne sudjelovanje u igri "Tko zadnji je magarac".
Ne tvrdim da se špekulacijama ne može zaraditi ali miran san mi više znači. Zato ulažem u dionice tipa JDGT, JDOS, KODT, IKBA...
NAPOMENA: To nije ni poziv niti savjet za ulaganje.