Ja nisam, nemam više municije ...ali i da imam municije, kad malo bolje razmislim...hm...možda bi ipak gađao nešto drugo ...
Posts by damirbela123
-
-
Dobit 1.4M eur za pola godine? jel ja to čitam dobro?
-
znači, ovaj KOEI raste toliko brzo u zadnjih par godina da...nikako doć do prilike i kupit!
-
sve je to ok...nije bitno šta burza danas kaže, ako si u ERO-u onda ideš s intencijom dugoročnog
ovo je priča kao i adpl, slično
-
koji su to diletanti. pa kako znaju da im se nece javit marko markovic koji nema dividende? pa provjerit ce u SDKK pa kad to provjere nek vide gdje stanujem i koja mi je adresa i koji je broj racuna. idioti . dabog da propali kreteni nesposobni.
ktome sto me nisu obavjestili na kucnu adresu? ko da ja pratim sto kreteni izmisljaju oko isplate dividende?
stvarno jesu! eto i meni ništa....došli do toga da i za dividendu koja te pripada treba moliti?
ne bi se čudio da izmisle da svaku godinu moramo ispunjavati "formular" za isplatu dividende...ajde daj..
-
nemoj tako...ako te tješi ima nas još
-
Po kojoj cijeni dionice je definirana eventualna dokap.?
Ima tu kakva zakonska regulativa ili rade kako žele?
hvala
-
Očito se čeka presjek i stanje situacije nakon završetka ponude....Kada bi to moglo biti, šta mislite?
lp
-
Mišljenje je pozitivno znači
-
pozdrav
kakav dokap ide za HEFU, jel netko zna detaljnije?
-
Stoga još jednom poziv svima, javite se na:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI…atN7rA/viewform
iŠto će ti toliki osobni podaci? OIB?!?!?! Adresa?!?!
Mail i broj dionica i dosta za prebrojavanje i daljnje korake.
A možda bi i knjiga dioničara pomogla.Slažem se s vama kolega...svakak čast na dobronamjernoj inicijativi kolege serlanga...ali način iste je u najmanju ruku malo "prenapadan"
-
pa slažem se s kolegom Diablerom, s obzirom na trgovanje bolje da se delistira
-
ide dokap po cca 1 eur po dionici....odlična vijest za mene gdje sam bio ušao po 4eur..istina, nije neka količina ali...sladak okus u ustima ostaje
nadam se da ste vi, ostale kolege dioničari, "bolje" prošli
-
svi koji nisu prodali na JP su očito spremni ležati u toj dionici do daljnjeg..znači nedefinirano...sve kako bi se jednog dana eventualno moguće "naplatili" kako treba!...(znači klasika veći rizik za moguću većuu dobit).....znači u toj varijanti cijena: 1. sada, 2 .do delistiranja ili 3. (nereleno) do ponude fer cijene od TK je nebitna...može past trenutno na zse i na 5 eur
-
Jel se mogu skupit redovi ovdje i vidjeti da li postoji šansa prikupa 25% + 1 dionice?
-
Koliki je NAV na ULPL-u?
-
objava javne ponude, kada će biti?
-
Kako neki kupuju...bilo bi mi dosta samo njihovih 10%
-
pohvala kolegi harpun , bar nas drži informiranima ...deja vu ili ne
-
Ima netko osvrt na činjenično staje u kompaniji, tj. financijske podatke i položaj/perspektive na tržištu?
Koliko bi mogao iznositi IPO?