mrtvilo zbog promjene paradigme; svi su postali trejderi i evolucijskom silom pomanjkanja svježeg novca krivulje će se zaravnati.
Posts by my moon
-
-
kod nas je rotacija vec obavljena...
-
Očekujem živahnije trgovanje u plusu na KOEI, bez posebnih targeta, koji su i pod zabranom.
Kolidiralo je dosta toga; dionica nije pretjerano rasla, ima dobro izvješće i prošao je natječaj sa vlakovima.
Slabe strane su odvajkadne unutarnje kombinatske slabosti, veliki spread, vjerojatnost da je dosta toga uračunato u zadnji rast.
-
zbunjen sam, mada po dosadašnjoj logici, ne samo na DLKV, kada fond prodaje, slijedi rast, nagli. zastoj je vremenski neodređen , no u biti kraći .
potom opet zastoj jer se aktivira slijedeći fond.
-
Gotovo je nemoguće da će nas mimoići sindrom Roobin Hooda.
Mi sve oponašamo, od flaminga na napuhavanje do friziranja bradica.
Hrvatski milenijalci, što čekate ?
-
ma oke, ovdje gajim imiđ sirovine koja govori šatrovački i s griješkama. koristim to u svrhu dodatnog naglašavanja rečenog, striktno romanizacija poruka no u smislu višeg estetskog nivoa, u rangu dosijetke.
dosta često, vjerojatno u 70% poruka
-
vani zeleno.
na krilima euforije i poetski naslovi
"S&P 500 Bulls Pulled A Rabbit Out Of Their Hats"
http://www.investing.com/analysis/sp-50…-hats-200532799
sutra svi preduvjeti da i u nas rokne
-
ma nisam se nešto uzrujo, možda ispane i dobro.
srednje prugaški sam trejder pa možda tu zatrejdam koju.
ovako sam metno 5300 kn u đep.
đe ste cure prodo sam puževe!
tak se nekad u mom kraju govorilo.
-
https://investor.pbz.hr/PbzInvestorWeb…page/index.html
ja sam sad ( prekasno) ušao tu, preko malih poduzetnika. Iako nisam mali, poduzetnik već samo imam mali, portfelj.
-
prodao sam IGH po 114 jer nisam mogao povući nalog. čemu nemoć?
Od PBZ Investora!!!!
( meni vam to ne liči na dobro, sjećam se da je neko negdje pisao još davno da to bude riknulo jer koriste neku kramu od programa)
-
Današnje ključne vijesti:
"sigurno" (osigurano, ispitano, bez nuspojava) cijepivo
22 milijarde eura "dobila" Hrvatska (potpore, infrastruktura...)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kolege, koji bi ovo pattern bio?
cup and handle, pa break prema gore kad kapne europski novac?
ili nešto drugo?
Tu se može nazrijeti koliko je novaca zamračeno....
Strašno.....
-
Pa eto kažu da vani postoji perspektiva i ufanje u dalji rast.
Kod nas bi obzirom na zaostajanje to trebalo biti potencirano na kvadrat.
-
Morala se skučiti. Prosvijetljen si.
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
Ja ne vjerujem u te gluposti.
Slažem se. Priče sa kućenjem, umjetnim kukom za baku, školarinom na otmjenom sveučilištu za sina, udaju kćeri itd. Postale su out još za prošle krize. Možda na Poslovnom bi još prošlo, ali ovdje....
-
Nakon ove objave moźda se p9veća volumen trgovanja, barem 10%
-
ozbiljne glasine da je Cinčaonica prodana, ista sudbina namjenjena Proizvodnji.
Zahrđali stari pogoni koji se ne uklapaju u viziju nove dinamične tvrtke. Navodno da bi to u svijetu bez korone trebalo funkcionirati, tj supstitut za prodano bi bile tipizirane brze narudžbe od drugih proizvođača.
Za sada je jedino sigurno da bi navedena navodna već gotova prodaja Česima
Pomogla čišćenju dugova.
-
https://www.teletrader.com/xetra-says-t7-…4857?internal=1
Kreće se uskoro.
"The outage has been affecting trading in Germany, Austria, the Czech Republic, Hungary, and Slovenia.2
nas nisu ni naveli......... I to puno govori.....
-
pa ako su stečajuše porasle toliko, onda nas tek čeka eksplozija pravih dionica izvrsnih fundamenata....
-
Netko kao da se šali sa Crobexom; taman kod zatvaranja kod nas, DAX potegnuo u zeleno.
Danas budućnosnice kao i jučer, blago zelene , no onda je zelenilo u trgovanju bilo jače.
Živi se vani normalnim dion ičaraskim životom: oko 15% Boeing u zeleno, oko isto toliko Facebook u crveno.....
Kod nas sve nekako strvinarski, čuči se i sa visoka čeka da Crobex odapne. A solidni prinosi uopće nisu bajka.
-
Na stranu jer to drukanje il mukanje, ali lijepo sročena izjava i članak, iz kojeg se ipak vide promjene koje su nastupila u dalekovodu, ma makar i u PR.