1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. my moon

Posts by my moon

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• my moon
    • September 17, 2020 at 8:07 PM

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…e-foto-20200915

kako ovo zvuči?

Jedna od kineskih vrata u Evropu.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• my moon
    • September 14, 2020 at 12:27 PM

Dosta ekipe se pozdravilo i sa DLKV i sa ZSE, nakon dobre zarade, tako da sad drugi trebaju preuzet i ginut.

Mrcvarenje prometima od 3,5 do 5,o je sasvim drugo nego ovo danas. I oko 8 su bili veliki pro

meti, znači očekivanja onih (koji su kupovali od fondova, ne trejdera) su visoka.

ne bih se zalijetao sa procijenamakuda će. pritisak na prodaju je velik. Mrkva je "izaći će fondovi".

ako ljudi čuče u OPTE, što ne bi ovdje

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• my moon
    • September 12, 2020 at 2:30 PM

Poslić po poslić...... Još jedna niša...

https://www.poslovni.hr/kompanije/hep-…un-kuna-4250659

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• my moon
    • September 11, 2020 at 4:57 PM

zla kob dionica koje de dijele menagmentu. od takvih bježim. poseban psihološki profil ostalih imaoca koji nikada ne vjeruju da netko prodaje poklonjene /"a podcijenjene/ dionice

• my moon
    • September 11, 2020 at 12:25 PM

Da, nisam smatrao da je recentnost bitna u ovo slučaju.

sorry, nešto na istu temu, prije mjesec dana

https://www.novilist.hr/vijesti/gospod…ovecala-promet/

• Birtija

• my moon
    • September 10, 2020 at 10:15 PM

Da , samo sam preveo nick. inače , vježbanje sinonima, osobito u engleskom, kada se radi o padu ili rastu dionica poseban je sport pa sam htio biti u tom modu ❤💜

( konačno smo saznali i boju zloćkine kose 🙂💟

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• my moon
    • September 10, 2020 at 8:32 PM
    Quote from zlocesti

Evo jedan dječji graf. Znam crtati i na profi platformi, :S, al ' ova mi je draža

Možda još nekog zanima

Luka Rijeka završila je izgleda dugotrajan mučan downtrend

Volumeni su veći, na dnu jedan hammer candlestick. Bullish svjećica

Bullish divergencija na MACD i RSI, neko će se vrijem cijena papira kretati u uskom rasponu, jump across the creek, back to the creek, a onda up... ako čitav crobex ne posrne

evo, ovo je bio graf od 23. kolovoza, za Lkri, čestitam malicioznoj kolegici

• my moon
    • September 10, 2020 at 3:24 PM

Tko na ovakav potez ne bi htio biti dioničar LKRI?

"Bivši predsjednik uprave je vrlo iskusan stručnjak, ali i kontroverzna osoba (nitko nije savršen) koja je djelovala u zahtjevnom okruženju Luke Rijeka d.d. Zbog toga smo i odlučili da ga zamijenimo boljim menadžerom."

https://www.novilist.hr/vijesti/hrvats…dranskih-vrata/

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• my moon
    • September 10, 2020 at 2:41 PM

Kao da su trejderi napravili opstipaciju iznad 7,3, dok se to ne pojede , nema dalje, izgleda. /mislim ovi što su ćapali na prošlom padu/

Sutra je pettak, dan kada se posti, pa i na ZSE. ako ne bude problema sa Teslom, po dosadašnjem ritmu, to bi trebalo prožvakat slijedeći tjedan.

• my moon
    • September 10, 2020 at 3:55 AM

Ako vani bude sve u redu, ako sa Teslom bude sve u redu, ne očekujem perje ko jučer; četvrt@k je dan pred petak, Crobex ne voli dva dan za redom i ine druge slabosti i razlozi.

Lijep promet jučer!!!

za veseljake, tu su građevinari koji bi zbog zaostatka rasta ušli i u kandidate za najbrži prst.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• my moon
    • September 9, 2020 at 6:41 PM

H&S je, slažem se, vrlo pouzdan patern jednom kada se potvrdi. Potvrda bi u ovom slučaju bila snažno probijanje i zatvaranje cijene ispod linije vrata. Ali postojji tu jedna caka. H&S teži simetriji (dva lijeva ramena najčešće traže i dva desna ramena). Stoga, potreban je sada jedan pad do linije vrata, pa rast (ne smije iznad vrha glave), pa onda konačni pad ispod spomenute linije vrata.

Malo sam guglo i sve mi je jasnije.

• my moon
    • September 9, 2020 at 3:37 PM

U prvih pet u Nasdaqu po prometu, trojica imaju rast između 33 i 101%:!:

te ostala dvojica

Apple u plusu

Tesla, zbog koje sav dernek ovih dana, plus šest.

• Birtija

• my moon
    • September 9, 2020 at 3:08 PM

Sad bi negdje trebala, u zadnjih sat vremena, roknut Fondovska Kazna. Naziv je pomalo grub jer njen munjevit udar uopće nije loš, dobar je polazatelj trgovanja za sutra i daje izdašan volumen. Jedino se bojim kad se ova dva prodavača ispucaju, eto trećeg

• my moon
    • September 9, 2020 at 2:08 PM

"Forumaške dionice" tipa Sapn, Vlen, Hpb, Cash, a naročito građevinari, njih se niti štaoom ne dira.

Fonfovske miljenice (vidi prvih 10) imaju za naše prilike fantastičan promet i rast /i uz najavu jesenje Kata Klizme/.

je li moguće da je ovo osveta fondova jer ih se opanjkava ovdje?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• my moon
    • September 9, 2020 at 12:48 PM

Cijena ovisi o dobroj volji dva fonda. Tko je mislio bježati u ovom poluvremenu, taj je zbriso.

Koliko ja pratim, DLKV je dionica koja je najviše na ZSE vezana za kretanje dionice Tesle tako da treba počekati otvaranje u USA.

• my moon
    • September 9, 2020 at 12:43 PM

Super trgovinski dan, vidite prometa! PTKM se budi, DLKV daleko najveći gubitnik, i po prometu i po minusu, a još ga čeka pod kraj radnog vremena tradicionalna Fondovska Kazna.

[više onako u sado-mazo maniri]

stvarno ne znam gdje se gleda/kako se računa, pa oprostite na pitanju, na kolko ja Dalekovodu danas donja blokada. Žustro je jurnulo ujutro.

• my moon
    • September 9, 2020 at 8:20 AM

Rotacija burzovnog kapitala je vani sasvim normalna stvar, samo je sada zbog tech balona /tj Tesle/ iz kaskadnog oretakanja prešla u lavinu i to je uzrokovalo slom.

Drugi je razlog što se samo čekao razlog.

Jim Cramer u udarnim vijestima CNBC:

Money is rotating into cyclical plays — the companies that perform better in an improving economy — and the moves are disrupting the indexes, whose gains have been powered by the tech frenzy, Cramer said.

• my moon
    • September 9, 2020 at 3:47 AM

Ja sam pa načuo da se sprema akvizicija obje kompanije u kompaniju Pivac Nikola Tesla

• my moon
    • September 8, 2020 at 9:35 PM
    Quote from zlocesti

Neće ovo baš ko' kamen, al' u neko doba eto nam Brunde

Zloćko nam je optimistična. Reko sam vam da sve ide vrit :)

• my moon
    • September 8, 2020 at 9:16 PM

Padamo jer padaju Ameri. Nismo jedini jer je u Europa roknula kad je bilo očito da USA pada.

Stvar je smiješna jer zapravo pada Tesla 19%, no Nikola, glavni konkurent Tesle raste 40%.

/Nikola je po prometu u prvih pet, nije neka geek dionica uz garaže/

U igri je još Apple sa padom 5%.

Ostali su u sasvim prihvatljivim, uobičajenim minusima.

E , sad, najizlizanije pitanje ZSE "a što naše vrle sastavnice imaju sa Teslom", nemaju ništ al padaju ko kamen.

vidim da su se neki pohvalili i sa vatanjem noževa.

Sjetite se naših targeta, "bilo prije krize" i slično, koje stecsušali do prije par dana, sjetite se Drukexa i Hysterixa, pa pokušajte zbrojiti dva i dva.

E, sad dolaze priče o neizbježnim bankrotima, sužanjstvu, siromaštvu i skorbutnim dividendama

1. Privacy Policy
  2. Kontakt