vani opet ništa od Kata Klizme, al je bar kod nas došla.
Osim korone, mantralo se da će se tržište raspast akoo Biden pobijedi, a vidi sad, promijenila se ploča.
PS.
sve ispod Crobexa 1600smatram Kata Klizmom
vani opet ništa od Kata Klizme, al je bar kod nas došla.
Osim korone, mantralo se da će se tržište raspast akoo Biden pobijedi, a vidi sad, promijenila se ploča.
PS.
sve ispod Crobexa 1600smatram Kata Klizmom
Ekipa sa Atlanske bi rekla da je to "zdravi pad jer neko kupuje", pa se onda držmo toga.
Pa otprilike, to je to.
od čeznutljivijih forumaških dijonica/izvješća ostao je samo Dalekovod, no u njihovoj maniri pretrgat će se 30.10. u 23.55 objavit da će izvješće objavit u nekom od slijedećih tjedana.
Pa obzirom koliko je prije znalo rokat,očito, obzirom na krizu, da je ovo dobro .
Sad da se reda utjera među "osebujan meneđment" i eto veselja, svima, aman taman do dovršetka svih pompoznih infrastruktura
pa ništa neobicno ....pogledajte vani brodare sve u debelom minusu
ma znam, ali vani brodari nemaju atraktivnih stanova za prodat
Display MoreUopće ne bi bila smanjena da su lopine stavljene na vrijeme u haps i da su odgovarali za kriminal koji su počinili!
Tu se slažemo, ali se to nije dogodilo, iz dobro poznatih razloga koji koče cijelo društvo.
No, što poslije toga?
Stečaj i rasprodaja pogona u staro željezo?
Jer da se hapsilo sve koje je trebalo, sudilo pa i presudilo, oduzela imovina, bla bla bla, to traje jako dugo i u puno uređenijim društvima.
A Petrokemija nije imala ni vremena ni novca, nažalost.
Jer se na vrijeme nije radilo ono što se trebalo, a radilo se ono što nije trebalo.
Da, jednostavno to je tako, jer ako niti Stožer za obranu Petrokemije nije mogao ništa učiniti, osim objave da ne priznaju dionice, tko je mogao.... Nitko.... Ni Chuck Norris
vani pada i sada je pitanje hoćemo li imati reizu prijašnje krize, no to bi bilo dosadno, morala bi biti barem za trećinu gora. Neću se petljati puno, jer nisa expert, jedino što imam za reći:
URA, EPD, PSX, CNDT, ET, ABBV, BPTH su svi poprilično pali jučer
jedino je Sunpower, SPWR rastao nemalih 4,58 posto.
Osnovmo potanje, čekati da ovo što pada padne još, ići kontra svega i kupiti SPWR?
Odlučio sam se vjerovati u bujanje srednjeg sloja prekooceanskih zemalja tzv nezapadnog svijetonazora te "postavio" naloge za kupnju brazilskog Embraera i indonezijskog Protona
/demo verzija platforme :)/
Eto, kako rekoh, ona ministrova izjava nije bila samo pucanj u prazno.
Ivana , čemu ? pa ja barem imam ISO9002 za širenje optimizma. takav sam genetski.
hah, pozivao sam na pobunu i zajedništvo no onda ovdje nije bilo nikog, a vidi sad
Nadam se da se toleriraju nespretni izleti u postovima, jer većina ovdje razgovara o počecima....
Priučeni sam trgovatelj dionicama sa petnaestogodišnjim stažem, izuzetno sam zadovoljan zaradom na ZSE u zadnjih godinu dana, no to polako ide svom kraju.......
Komforan sam, staromodan trejder što znači da ću radije dati koju kunu više ali zauzvrat želim imati potrfelj pod šapom, tj njegovog skrbnika.
ZB Global je otpao jer mi se ne da tamo otvarati čitav paket.
dakle zbog svega navedenom, i ponavljam, češće trgujem, 3 do 4 puta mjesečno, okrenuo sam se Optimatader.hr i od njih naručio demo.
Znam da neke iritiram, neki su indiferentni , no svi su dobrodošli da prokometiraju moj post i sugeriraju neki drugi način ako misle da je bolji.
Pogled u bolju budućnost svima želim
A gdje su Kata Klizmičari?
Sad kad imaju štofa, šute..
Općenito neko Woodstock- ovsko ozračje ovdje, imal admina da to rastjera?
Šta nismo sredinom/krajem listopada trebali saznat tko kupuje LEDO?
Zna li netko kada će ta info bit obznanjena?To je bio rok za neobvezujuce ponude...minimalno jos 6 mjeseci se nista nece znat...a realno jos 9-12 mjeseci...
oh, ne, još jedna Optima
Eto i u Europi automobilćani u oporavku rastu
"European Stocks Gain on Signs of Economic Recovery; Carmakers Shine"
Evo, u slučaju da netko nije znao:
ma opet pozelenlo.
Kažu da se vataju pozicije u najgore povođenim /promet, prometala, turizam?/
"Airbus asks suppliers to be ready to up output when market recovers"
Vani porcijaško crven dan i budućnost, konačno bi kataklizmičari mogli doći na svoje.
Čak je i "moraš ga gledat u krizi" Netflix podbacio.
Ozračje razočaranja. Ozračje nemoći. Cjepivo se zaboravilo.
A plunge in U.S. stocks because of election fears would be the perfect buying opportunity, according to Morgan Stanley (NYSE:MS).
Vani se ne predaju, vać, ako dođe Kata Klizma podvrsta izborna, predlažu kupnju.
Mada to i nije topla voda, i ovdje svi čekaju pad, pa da procijene kako uletiti.
svi bi ulijetali, i oni koji su zakasnili zaraditi na korona krizi i oni koji su kapitalizirali dobitak.
Kineske vozarine okrenule up.
što će tek biti nakon kineske Nove Godine i povećane potražnje za željeznom rudačom?
Prodal sam jučer Dalekovoda po 7,4, a moguće da počinje tulum....