da. al ovo sad radi refresh sam. KAsni par sekundi u odnosu na trade212 u ask i bid al super je to..
nešto ne štima, ili ne štima sa investing 212: ne vidi se moj nalog na apwc
da. al ovo sad radi refresh sam. KAsni par sekundi u odnosu na trade212 u ask i bid al super je to..
nešto ne štima, ili ne štima sa investing 212: ne vidi se moj nalog na apwc
Kolko kužim "ozbiljniji" brokeraj, kod nas Zaba ili Optim.... , no njih se može kontaktirati i pitati drže li tu i tu dionicu.
meni se dogodilo da neke nisu bile u demo verziji, no imaju ih, navodno na "pravoj" platformi. Radilo se o indonezijskom Protonu , APWC i još nekoliko.
Nevezano za gore:
Investing 212 je osiguran do 85000 funti, koliko kužim.
In the unlikely event of default, the FSCS compensation is up to GBP 85 000 and the ICF Bulgaria compensation is up to 90% (but limited to EUR 20 000) of the client’s funds. Each client will be compensated if one of our companies fails to comply with its obligations to the clients due to its financial state.
https://www.trading212.com/en/Company-Overview
Hipotetski, do kolikog bi uloga išli na Trading 212, a kada bi prešli na "ozbiljniju" platformu?
Na Trading 212 se ne vodite kao vlasnici dionica, no dividenda ide.
tako je!! pun sam wwr- a:)
apwc, joś jedna forumaśka ljubimica, sada anomalija , reklo bi se Crobex kletva :), prosječan volumen 1 200 000, jučer, 65 000 !?
wwr, ovi ga još 24.11 nacrtali do u lipu, koliko kužim, predstavljam vam "ugriz morskog psa":
gledam na Investing.com ili Revolutu, svejedno.
nemam iskustva sa trgovanjem van radnog vremena, postavio sam slično pitanje, i prevrtio Net, mislim da se jednostavno nalog zada da se može p0čet kuhat ručak .
tj ako ga poklopi na otvaranju, poklopi.
212 nudi trgovanje za nekoliko "velikih" dionica.
provjeriti !!
ode Embraer, sunce mu žarko
https://www.bloomberg.com/news/articles/…-listing-in-u-s
Jel se to odnosi i na Taiwan?
Znam da nitko ne zna, pokušati ću iskopati
Jučer? Bio sam premoren i jednostavno nije išlo, uspio sam prodat Pinteresta zaradio sam mjesečnu plaću kambodžanskog profesora. ovo napominjem da ne smijemo gubiti relacije i ismijavati dobitke, tzv "burek" dobitke.
Usput, treba pratiti i domaće tržište, pojavio se novi Vođa, istina u nešto imaginarnijem, ETF obliku, no svaki pomak je dobrodošao.
uskoro očekujem brojne pozive telefonom od poznanika " el se ti ono oš bavš dijonicama baš sam čuo jednog krenlo mu /jab opet kupjo Zdenke, imal to/ "..... jer ETF treba klijentelu, dakle slijedi operacija većih razmjera.
Aviomodelari odletješe, kako moj upit " kako dopodnevnu šihtu odraditi u Evropi, popodne u USA" NIje urodio odgovorom, za sada mi samo padaju na pamet tri glavna i nešto pomoćnih avioproizvođača, to bi čak bilo i izvodljivo.
prodao embraer i nisam prodao livent, zajeb na kvadrat.
kupio i proda Pinterest
kupio prodao Pinterest / tepsija bureka iz krušne peći/
Tek tolko da kupim kupio Livent i Embraer, malo sam tjeskoban oko toga.
ovo što sam žarko želio, nije uletilo
no taj 212 sam mislio, od uke sam zbog toga kupio PINS, za sada sam u plusu (
NMM nema na investing 212?
hvala, dosta mi je to
nisam to iskopao u guźvici sam biio
kako se trguje vani, jesu li sve dionice sa USA tržišta distupne /na Revolutu dosta nije/, je li trgovanje u stvarnom vremenu, tj bar zadavanje naloga, i otprilike cijene za zadavanje naloga na usa tržištu
ima li tko iskustva sa FIMA e trade?
Što i zašto kupiti vani ?
Više ljudi više zna
Čini se da ćemo s vremenom ipak morati ići ulagati ili trgovati vani.
Najjednostavnije je kupiti ETF.
Ipak, ako svatko od nas odradi domaću zadaću, a obzirom da vani na jako likvidnim velikim tržištima nismo konkurencija jedni drugima, nego imamo čitav svijet protiv nas, mogli bi zajedno doći na prilično dobre ideje
ova tema otvorena je 18.09., i lijepo se razvila.
ja sam jauknuo u tom smjeru mjesec dana ranije:
https://dionice.net/forum/user-pos…moon/?pageNo=10
"nemojte me krivo shvatiti, no mislim da forum ima ogroman ljudski potencijal koji se uzaludno troši na u principu ljudskim ili okolišnim korupcijskim faktorima pa se tako drobi TA na dionice sa 10000 Eura prometa, koja ovisi jel nagrađenom članu Upravnog odbora zatrebalo za gebis.....
da navalimo skupa na nako vanjsko nama mentalno blisko tržište, onda bi ta i fa imalo smisla a i korupcijski faktori su jači, globalniji, prepoznatljiviji i ne ovise o gebisu.
Crobex umire.
neće ga spasiti ni eksplozija brodara ni dvije znamenke optime ni dišpet egzotičnog tajkuna.
mislim ako ga i spasi, nije baš neka referenca"
Nemojte zamjeriti, ni admini ni štovani kolege :), no eto postao sam ovo kao mali predah, da nam bude poduka da riješenje uvijek postoji.
Gdje čeljad nije bijesna....
CNDT prodao sa minusom, 60 dolara
GE sa sićušnom dobiti
Agios pharm izbjegao katastrofu, zaradio 82 dolara
JD.com izašao na 89.41 , zaradio pošteno ošo odmorit
Bilo gadno. To je zato jer nema svježih grafova!